Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2. Mozaik u.
Előző motorommal én is jártam már így a GSX750 F-el. Nem tankoltam tele ősszel és a tank belsejéről vált le valami ilyen, hasonló trutyi. Valószinűleg valami oxidáció
Az egész a DL-es srác miatt van ( tudodmikor akarlak felszedni megint! )
HOL TALÁLKOZZUNK? JA ÉS MIKOR?
1. szavazat MOZAIK U.
Ezért kell többet fórumozni!
Na Hápi!
Erre varjj gombot!
Doooorcsi! Mégse jössz?
Apád már stoppost is szerzett!
Nem jól tudod, mert Hungária ellenes. Konkrétan rakpart párti.
Motor nem kell, csak hozz egy sisakot a hónod alatt. Tudod, oda, ahova az előbb írtam. De csak az egyikbe.
De lehet hogy lesz! Csak te még nemtudod hogy amikor eltévedünk a Parlament előtt, Mozaik utca és az Árpád híd között, akkor hová lyukadunk ki!
Basszus, ez jól megszívatott! De akkor mostmár legalább jó lesz. De mi a fax volt az a "homok", és hogy került bele?
esSO te vagy a király, ithon nem tudják mi bajom van mert lefordultam a székről.
Az ötlet onnan, hogy fel akartam venni esSO-t
És tudom, hogy rakpartellenes.
Az első utvonatal Békás-Mozaik u.- Rakpart-Budafoki u. - 6-os.
De kiderült számomra, hogy a DL-es srác nem jön!
OK mi legyen az itiner?
szerintem hülyén néznének ha kocsival nekiállnék bandázni... Szekszárdon van a motorom vazze Bonyhád érdekelne, hogy mikor is értek oda...
Fejezzétek már be

Így nem tudom eldönteni, hova akarjak érni 10 perc alatt
Szexárd nem is lesz!
Gyere te is szombat reggel Fehérvárról a Népfürdőhöz. Vagy a színházhoz. Vagy a Mozaik utcához. Vagy az Árpád híd valamelyik végére. Vagy a Szentendreire. Végtelen a variációk sora!
Legegyszerűbb, ha meglácc egy motorost, és beállsz mögé. Valahova csak eljutsz.
Bonyhád-Bátaszék... Szálka fele menjetek az király... még hogy nem mentek a közelébe se... lol
Dorcsi! Mégse jössz?
Szekszárd közelébe se megyünk....................

ITINER!

Adony - Dunaföldvár - Simontornya (várrlátogatás)......Tamási (kastély).....Dombóvár.....Sásd....Oroszló.....Abaliget (cseppkőbarlang).....Orfű.....Pécs....Pécsvárad (vár).....Bonyhád.....Bátaszék....Baja

Szekszárd magasabban, vagy alacsonyabban van
Jó! és HOL találkozunk észek-dél-pest-budán?
Sziasztok!

esSO, Teddy Erik! (Akit nem említek elnézést érte, de olyan sokan voltatok akik segíteni szerettetek volna nem is emlékszem mindenkire)

Okulásul leírom mire jutottam a mocival. Az általatok javasolt kocogtatás segített annyit, hogy elindult a motor, már majdnem pezsgőt bontottam amikor kb 30 km után alul ekezdett csöpögni a benzin. Megkerestük az okát, hát a légszürő házból folyt. (bár a moci már ment) Ezután jöttek a különböző karburátor tisztitók. Eredmény nélkül. Sőt! A legutóbbi inditásnál már megint nem indult el és amikor az önitóztam már az említett csöből ömlött a benzin. Ameddig a vákum nyitva tartotta a csapot addig folyt. Itt szakadt el a cérna. Döntöttünk karbi le és megnézzük mit látunk benne! Hát végül is semmi mechanikai sérülés nem látszott csak tele volt valami homohszerű anyaggal (?) Apróra szedtük és kipucoltuk. Visszatettük és onnan pöc-röff
Igaz a tartós teszt még vissza van az a jóidőre vár, de nagyon optimista vagyok. Mert a három próbakör a házkörül hibátlan volt. (Bár azóta a szomszédok csúnyán néznek nem is értem, hiszen még csak háromnegyed tizenegy volt és nem is olyan hangos az a sportdob Teszek fel egy két képet a karbi beléről hátha valakinek hasznára lehet!
Na jó de mostmár Ciccah-Zimacs-Hápi-Hawk vezetés van, TE! Ígymár könnyű
(sztem még jön valami halevős is )
Én így is egyedül megyek! Nincs kedvem budapesti 30 megállásos városnézéshez.
Akkor jöjjön mindenki péntek este Bluehoz!
engem az érdekelne mikor értek Szekszárd magasságába... péntek este motoros kollegám búcsúbulija lesz azon még Fehérváron leszek aztán go szombat reggel Szekszárd, hogy utolérjelek titeket (főleg Ciccet ) aztán vasárnap vissza Fehérvár majd go Helsinki aszem elég tartalmas hétvége lesz már megint