Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vigyázz, mikor tolod! Akkor is vezetőnek számítasz, tehát sisak legyen rajtad, be se legyél rúgva , mert különben elveszik a jogsidat ha igazoltatnak, miközben tolod keresztül a városon.
Egyébként sziasztok!
Meglesz, péntek délelőtt betolom az Amargoba, már kedden megbeszéltem (láncszett nélkül ), ma meg megint rájuk csörögtem, h megvan a lánc is a cseréhez .
Szóval hurrá .
A ház előtt még nem egyenlő a kicseréléssel. Az is meg lesz oldva?
Sziaaaasztok !
Egyet mondok: Pink Motors. Tegnap délelőtt odaszóltam, h kéne nekem láncszett, ma f12 kor már ott is volt a ház előtt a kiszállító
Menj le pénteken, így telefonálnod, és olvasnod se kell
És mi lenne, ha csörgés helyett reggel itt a fórumon, vagy a másikon közölnéd a pontos tényállást?
Pl mi reggel fél 7 körül elindulunk, ezután már nem tudok variálni! Max Vácról visszafordulhatok fél 8 kor, hogy 9re hazaérve 10-kor újra induljak el a B verzió miatt. Beláthatod, ez nem megoldás.
Szóval amondó vagyok hogy INDULÁS előtt mindenki csörenjem rám............

703734670

Aki korán indulna?
Az max velem dekkol itt délután 13:30-ig......

VAGY.....
esőben irány Baja........azt a délutánt meg csak eltöltjük valahogy
Hogy kavarjam az érzelmeket!

Azért majd csináljatok egy B verziót is! mert jelenleg szombatra már nem mondanak esőmentességet.....
A b verzió esetén pedig ugye CSAK BAJÁRA megyünk! A fő talipont SOLT 14:30
Nálunk van 2 elmebeteg maszek, akiknek semmi sem szent, az év 365 napján nyitva vannak. Nem számít nekik semmilyen ünnep, se húsvét, se karácsony. Ezek szerint Gyarmat "jobb" hely, mint Baja!
Spec nekem semmi gondom a cipekedéssel, csak tudjak róla. Ezt pediglen Teddy bacsi már megoldotta - én sem gondoltam rá! Ha sok lesz a cucc, legfeljebb feldobom a tanktáskát is.
hát ja................vagy irány valami csárda

AMUGY nem akarnám elhinni, hogy MINDEN zárva lenne.
Itt a cityben is lesz szerintem nyitva bolt
Hoppá! Tegnap túlaktivizáltátok magatokat? Mára már nem jutott egy hozzászólás sem?

Teddy!
Annyi érdekelne még - mivel az ünnep miatt nincs üzlet nyitva -, hogy legalább egy mikró van-e a szálláson, vagy ha nincs, megoldható-e, hogy szerzel egyet kőccsön? Mert ugyi kajcsikát akkor mindenkinek illik vinni, kivéve a fogyókúrát tartóknak. Egész nap szendrón leszünk, este lehet, hogy meleget kívánnék. Vacsorára gondolok - perverzek kíméljenek!
Ezek szerint az esti mulatozás alkoholos kellékeit is cipelni kell.
Jó reggelt Népek!

Tegnap az agyamba villant egy okosság.
Szombaton nem nagyon lesz nyitva bolt. Így ne Baján tervezzétek a bevásárlást az estére... madárlátta cumót igényel majd a szervezet.

No, mentem tolni az nagy szekeret!

Oszt, jónapot Nektek!
Én adom a csokit..........de csak 18-30 éves lánykáknak:-))))
Az idősebbek mást kapnak:-)))))))) Nekik Gyermelyi szlogen jár: KÉREK MÉG:-))))))
vagyok még, de mindjárt megyek én is
Na mi van, vazze! Kicsit elmegyek dógozni, addig meg gyorsan elaludt mindenki?
Vazzze!
Elmotoroztam ma a motorkiállításra! :(
Hát egy kalap szar! Egy csomó mocira rá van írva: NE ÜLLJ RÁ! ( anyádat tegezd, ha nem ülhetek rá)
Akcióból kb. semmi nincs kivéve talán az RMC-t de ott most az üzletbe is akcióznak tulaj váltás miatt!
Szóval én egy kva nagyot csalódtam, de ez csak az én véleményem.

Ja és szarok a csajok! ! !

Blue! Te kaptál csokit?
2 "durva" vicc.....

Na ezek a pedifilok:-))))))

Miért jó 8 éven aluli kislánnyal sexelni?
- nem szőrös
- őszintén sikít
- könnyű elásni

Nagypapa beszélget az unokájával:
- Kisunokám, mi lesz, ha kivered a ló farkát?
- Lógeci.
- Mi lesz, ha kivered a majomfarkát?
- Majomgeci.
- Mi lesz, ha kivered a nagypapaferkát?
- Nagypapageci.
- Meg 1 csoki.
Tudod, hogy ki! Állítólag a fogadott fiad! Dorcsit meg nem adom, enyém!
Ki a 3.?
Tomi aludjon az ágyában!
Vagy ha másképpen van, akkor meg hozza Dorcsit az Érdi Tescóhoz.

Hmmmm...! Meggondolandó ajánlat! Egy baj van vele, ami a következő kettő : én eddig 2 személy voltam, de sztem már 3 lennék. Meg mikor tom meghálálni?
Bizony! Hozz, már vannak méhek.
Na az ezért már több mint reménykedés!
Te tényleg fogsz ilyenkor darázzsal találkozni?
Azért Én viszem a Calciumot!
Jut eszembe, CALCIUM?