Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Benne vagyok! Csak szóljatok időben, hogy akkor haza se menjek a héten!
Na jó eltolhatjuk az indulást, de oda kell érni Bluehoz 9.30-ra, és még a gazdaságosnál is megkell álni
Megelőztél Dorcsi .
Én úgy vélem, hogy már előző este ott kéne sátrazni .
Téged tudnálak vinni innen Esztergomból is, csak Pestig az az Budáig megkellene osztani a hátsó ülést a lányommal
Az nekünk is tuti lesz! Nem fogunk fázni és ki is tudjuk aludni magunkat, elég olyan fél6kor elindulni otthonról Nagyvonalú vagy
Találkozzunk 7-7.30 között az az 7.30-kor indulhatunk az Érdi gazdaságos felé
az a madaras a bázismotor UTÁn van
de akármilyen ügye akkor sem bír észek-pesti találkahelyet szervezni az Árpád-híd budai oldalán
Aztat írta, hogy Árpád híd budai oldalán...
Bocs .Észak Budapesti találkozóhely , és az tényleg Budán van
Srác!

Árpád hid......vagy talizatok valami nagyobb hely előtt amit mindenki ismer....PL a BÁZISMOTOR ELŐTT van egy AUCHAN..........

Onnan alsó rakparton végig a Lágymányosi hidig - onnan meg egyenesen a 6-oson........

Dawn!
Érdi madaras - Adony kb 30 perc (kb40km)
Mikor?
esSO eltalálsz oda? vagy mész egyből a gazdaságosba?
vazze, nem találok észek-pesten Vörösvári utat! van egy, de az Budán
Na, az jó az, nekem tecc ! Távol az ünnepi rendezvényektől is, ugye Dawntez ...
Ha javasolhatok egy észak Pesti találka helyet, ami szerintem mindenkinek jó és tovább tudunk menni a Budai rakparton.Szóval Az Árpád híd Budai oldalán Vőrősvári úton a Mc Donalds parkolójában.
Sziasztok!

Szép kis itinert hoztatok össze ám! Én nem bánom, ki hol csatlakozik, csak mennnnyünkmáááá

Nyusz! Már itt vagyok Pesten, majd csörögj!
Jóvan, én odatalálok . Na de tényleg, döntsük már el, holmikor ?
Na, megvan a tuti!
Mindenki nyasgem, cél az érdi gazdaságos parkolója. Utazás: egyénileg.
Na az lesz jó, aztán fel a Margit-hídra, be a tüntetők közé a parlament elé. Ott is csatlakozik vki? Aztán a osztyapenkó? esetleg esSO teccik a menetrend? Ja és mindenhol 10 perc cigiszünet, így szerintem elég lesz éjfélkor indulnod
Fijjjúk. Miért nem elég nektek a végcél? He?
Vissza felé tuti, hogy már tudtok 1 xerre jönni
Azért annyira nem aprózódunk el! De különben meg motorozni megyünk, nem?
Hogy ha mindenki javasol egy találka helyet aki szombaton jőn, akkor abból szép kis csillagtúra keletkezhet
Az semmi, hogy az emberei, de ha majd a főnöke!
Húúúúú

Tehát a címem: Pomáz,,,,,,,,,, Ócsó tütükét veszek.Hívj.!
Ha ezt Hápi elolvassa, főleg az emberei