Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hápi benzinkutas, ergo ingyen tankol/lopja! Legalábbis, ha esze van!
Arról volt szó, hogy nektek ne kelljen 2× átmenni a Duna felett, azért lett a budai rakpart az útvonal - dawntez javasolta, aki most nem ismeri az utat!
De ha hajlandóak vagytok átjönni, akkor lehet ott a népfürdőnél vhol, oszt ott eldöntjük, h pesti, vagy budai rakpart.
Hápi,, ha beérsz Pomázra, az S kanyarnál jobbra van 1 benzinkút. 2-4 forintal olcsóbb az üa.
Nem selejt, én ott tankolok rendszeresen.

Nem konkrétan az ár miatt, csak kb. 80 méterre lakom onnan
Hát ez faxa! Nem ismered Budát, de bevállaltad, hogy Te vezecc le bennünket! És ezen oknál fogva megyünk a budai oldalon!
Én sem a városban lakom benn, de azért tudom, hogy merre kell menni pl Szécsény felé.
Szííyasztok 500 as ok.
Nem jól látod, kedves! Ez nem minden megállónál 30 perces cigarettaszünetet jelent, hanem egy eccerű csatlakozást..
Wehehe! Nem vakságról van szó, hanem csipkelődésről.
Hápi budakalászi? Én egy ugrásra lakom onnan, javaslom néki, hogy találkozzunk a Csiki-Bege előtt, oszt tovább a Szentendrei úton befelé.
Szerintem az a hely, amit EsSo mondott, Petsen, az Árpád hídnál, a Népfürdő utcánál, a teniszpályáknál (tovább nem tudom szűkíteni) is jó. Szombat reggel 1 perc alatt átérünk a hidon Budáról. De pl a Margit híd budai hídfőjének lábánál van egy nagy parkoló, ott talán kényelmesebben lehet ácsingózni... És le is lehet menni utána a rakpartra a rögtön.
AAAAz NeeeeM Jó!
Én nem is merem annyira Budát! PESTEN lakozok!
Én akkor írom be az időpontot, miután a következő időpöntok megvannak.
Szóval akkor hátulról előre a megállók:
Adony: 09.30
Érd gazdaságos parkoló: Erik?
Északbuda valahol: Hápi-Hawk-Zizó?

Úgy írjátok be az időpontot, hogy onnan a ti felelősségetek hogy a következőre odaérjen a csapat
Szijjasztok!
Én is menni oda Árpád hídhoz.
Pöfi nagyon úgy néz ki, hogy rendben lesz, naggyon hepi vagyok !
Tatabánya, Pink motors. Minden típusú láncból és lánckerékből van nekik raktáron, Pöfiét gyorsfutárral kiküldik nekem holnap ezeröccáz pénzért. Nem akarom elkiabálni, csak majd ha itt lesz, akkor nyugszom meg teljesen ...
Kedves kolléga!

Ha minden bokornál megálltok valakit bevárni,akkor csak hétfőre értek le.
Jelöld ki az érdi gazdaságost oszt jónapot, ahogy maci barátunk mondaná.
Egy időpont aztán mindenki úgy időzít, hogy odaérjen.
OK!
Hápi
Ha neked is jó szombat reggel átgurulók Dobkön le Budakalászra, csak ad meg a helyet és ídőt.
A korral jár a vakság is?

"Dunaföldváron a 6-os/61-es mellett állunk majd meg bevárni a K-NY-i haverokat.....
"

Erre volt a térkép
Azért nem jó, hogy én jelöljek helyet, mert nem ismerem annyira Budát. Én egy egyszerű vidéki parasztgyerek vagyok! De hápi meg dawntez v cicc szépen megegyeznek majd erről.
Egyébként hápi pl budakalászi lakos, esetleg vele már előbb is találkozhatsz, attól függően, hogy merre jössz. Kb úgy fog kinézni a dolog, hogy egy motor elindul fel Pöstre, és útközben csatlakoznak hozzá páran. Érdig leszünk vagy 10-en.
Megbeszéltük!
Hali skacok
Nekem is jó valahol a Árpád híd közelében, végül is bár hol. Javaslom hogy a sok találgatás elkerülése véget, esSO jelőlje ki a helyet és ídőpontot.
Én javasolnám a Népfürdő és a Dagály utca kereszteződésben lévő Shell kutat. Ha ti a Vácin jöttök be, akkor lecsavartok jobbra a pataknál, el a Dagály előtt.
Émbörök!

Lassan ki kéne alakítani a talihelyeket a szombati nappal kapcsolatban. Jelen állás alapján mi dawntezzel az Árpád híd pesti lábánál találkoznánk. Nem tudom van-e még valaki az északi országrészből, vagy Pest felső részéből, aki idejönne? Ez után a híd budai oldalán is kell egy megálló, ide várom ciccát meg hápit. A hely kijelölésében én nem vagyok kompetens, ezt rátok, pestiekre bízom. Ide jöhetnének az észak budaiak, vagy a még feljebb levők: pl Zizó-Hawk? Aztán innen tűznénk tovább - állítólag - a rakparton az érdi Gazdaságos parkolójába, ahova gyűlhetnek az egyéb pestiek, budaiak, akiknek ez a pont jobb, mint az előzőek.

Dzsoki!
Ti merről támadtok? Gondolom, a 3-ason. Esetleg jöhettek Ti is a hídhoz, ha úgy gondolod.
Sziasztok!

Én a Full-Gasnal cseréltettem annak idején láncot. Asszem volt nekik raktáron.

Ax
Már Dunaföldváron laksz? A kávét elkezdheted főzni 6-kor!
KÉRÉS!

Mindenki úgy szervezkedjen hogy DUNAFÖLDVÁRON TANKOLÁS (Adony- Földvár 50km)......utána pedig csak 200km múlva állunk meg benzinkúton!

Dunaföldvár - BAJA 240km....vagyis Dunaföldvár utána Pécsvárad környékén tankolunk majd.
Jaja......
Még szombatig eldől hogy merre

Ezt beírom ide is - és a sajátba is..........

A LÉNYEG!
A jelenlegi előrejelzések alapján

9:30-10:00 Tali nálam.........aki nem tudja ez hol van az mailezzen és küldöm a térképet

10:00 indulás

Ajánlom, hogy a nálam való parkolás érdekében hozzon mindenki magával egy kis lapocskát, mivel ugye kertesház mivoltja miatt nem aszfaltos a környék.

A 6-os úton haladunk Délre...... Adony - Dunaújváros - Dunaföldvár
Dunaföldváron a 6-os/61-es mellett állunk majd meg bevárni a K-NY-i haverokat.....
Ez egy nagy lámpás kereszteződés. Ott elég nagy a parkoló.

Ott fog eldőlni hogy merre tovább............

Lehetőségek részemről: - Megállunk (..) ezeknél aki akar bemehet
61-es.....Simontornya (várrlátogatás)......Tamási (kastély).....Dombóvár.....Sásd....Oroszló.....Abaliget (cseppkőbarlang).....Orfű.....Pécs....Pécsvárad (vár).....Bonyhád.....Bátaszék....Baja
Jelenleg esőt igérnek mára.....Adony cityben qurva jó idő van, még a nap is süt
A "taknyos kor"+1 év az már vén fószer:-)))))

JÉÉÉ...Hápi is vén fószer:-))))