Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan nincs, de ígérem: TE még az IDÉN ÉLŐBEN élvezheted!
Most ébredtem fel, és nem hallottam semmi zajt! Lehet h nem is horkolok
Csak ki akartam provokálni egy kis repetát!
Tényleg annak a legszebb a szeme, de neked kényelmetlen lenne hátul (biztos). Így inkább ültesd át a sárgára, Te még végy egy burgonyát. Az se csúnya (bár nem is szép)
Tőled horkolós szmájlit kérek!
Üdv Cicah! Örülök h Pöfinek sincs semmi baja ezért a fő uticélja Baja! Na ettől én is sírok
Rendben! Monnnyyyyyon LE!
Már úgyis benn vok az ixelésben, erre hol kell vmit írni?

Ugye nem tőlem vársz puszisszmájlikat?
Eszemben sincs lemondani, már tűkön ülök, MENNI AKAROOOOOOOOK! !
Amúgy olvassál vissza " meg meg mittomén " ügyben, mintha lenne valami a "Köszi az érdeklődést " kezdetű szövegemben az első mondat után rögtön...

Batta meg! Teddy már megint -t meg -t kap, ráadásul hegyekbe, énnekem meg csak meg meg jut! Erről szavazzunk! Monnyon le!
Há" ezek végül is jó hírek!
Ha az olaj csak izzad, kár szétszedni. Megjön a jóidő, hamar belenyomod Te azt a 4ezret!
A lánccsere is várhat, ezek szerint.
Csak túlizgultad a bajait, lehet, a csattogás is ilyen.
Tehát akkor a jövő heti Baját a mocira hivatkozva NEM MONDHATOD LE! (ügyin kiszedtem belőled az infót! )
Szasz Macc !
Az biza, tessék csak gurulni, jó idő van . Meg ikszelni is kell .
Aztán most már ne dolgozzál annyira, hékás !
Köszi az érdeklődést . Pöfi megy mint a veszedelem , a lánc nem laza, az olajat csakhébe-hóba izzadja ki, a múltkor már csöpp sem volt alatta... Úgyhogy a tömítéscserével várok sztem 3-4000 km-t, akkor olajat is kő cserélni meg szűrőt. Ha meg rosszabbodik a helyzet, akko nem várok .
Ami jobban aggaszt, az a bal oldalról, elölről, a váltó környékéről jövő klattyanás váltás után, alacsony fordulaton, gázadásnál 1-2-3ban. És rendszertelen, indulás után - amikor még relative hideg - gyakrabban műveli. És ha 1-2 útbeli egyenetlenség miatt kicsit nagyobbat zöttyen a moci, akkor is hallom ugyanazt a klattyot.
Apu aszonta, ha melegebb lesz, szétszedi... De ment vele ő is, és szerinte semmi komoly...
Ez van Pöfivel...
Pöfi? Télleg kíváncsi vagyok.
Pusz Ciccah!
Gurulok én is szavazni... így már biztos lehetsz a hírolvasáskor, hogy fél ezrelék biztosan voksolt!

Aztán persze guriga!

Tehát, esSO-t kiegészítve: "Motorozni, fórumozni, és szavazni kell!"
(Bár a fórumozástén is hanyagolam egy pöttyet mostanában. )

Pénteken olvastam, csak tegnap nem gépeltem semmit. Pihentettem a szemem . Ma meg itten vagyok, egy nap kihagyás csak megengedett kéremszépen...
Tiszta szerencse, hogy néha-néha bejársz dolgozni, mert különben nem is fórumoznál.
Márpedig fórumozni olyan, mint motorozni: KELL!
Sziasztok !
No, én megint dógozóban... Meg kő várnom itten a szavazás végeredményét, jó sokáig leszek - és persze mocival jöttem !
Olvasgatok vissza 1 keveset mert le vagyok maradozva .
Pusz Dorcsi!
Mivan-mivan? Teljesen meglepődtem az infómorzsákon! No, legyetek jók...
Jéééé, van egy em fogadott hívásom! Kint garázdálkodtam az udvaron. Kisütött a nap, így mocisruciban megyek szavazni (és persze mocival)... aztán tekerek egyet. Félig van a tankom, ki kellene üríteni!
Majd hívlak Bébinyusz, ha megparkolok egy erős óra múlva. De legkésőbb Talma futama előtt.
Burgmannal nem kacérkodtál
Az nagyon mancsbarát
tegnap beugrottunk a hollósba nézelődni, és zs nagyon alaposan megnézte a gsr600-ast (de a legcsúnyább feketeét... ) . azt mondta, h motororra ülne, akkor olyat venne! csak csinálná már azt a jogsit...
jóvanna, megyek pakolni....

Koma, minek van neked mobilod?

Maci! El vagy tűnve ám nagyon!
Mackónál is van meló... ezért mindig el van maradva a fórumozással.

A téli álom véget ért januárban... azóta aktívan pakolgatom a kilométereket "tyúklépésben" a mociba.
Az idén meglátogatunk egyszer a felvidéken egy HKG keretében. Remélem, hogy a nyár közepén lesz olyanod, hogy ránk érsz!
Oké,gyertek!
Milyen gépért mentél Hápy?