Tényleg annak a legszebb a szeme, de neked kényelmetlen lenne hátul (biztos). Így inkább ültesd át a sárgára, Te még végy egy burgonyát. Az se csúnya (bár nem is szép)
Eszemben sincs lemondani, már tűkön ülök, MENNI AKAROOOOOOOOK! !
Amúgy olvassál vissza " meg meg mittomén " ügyben, mintha lenne valami a "Köszi az érdeklődést " kezdetű szövegemben az első mondat után rögtön...
Há" ezek végül is jó hírek!
Ha az olaj csak izzad, kár szétszedni. Megjön a jóidő, hamar belenyomod Te azt a 4ezret!
A lánccsere is várhat, ezek szerint.
Csak túlizgultad a bajait, lehet, a csattogás is ilyen.
Tehát akkor a jövő heti Baját a mocira hivatkozva NEM MONDHATOD LE! (ügyin kiszedtem belőled az infót! )
Köszi az érdeklődést . Pöfi megy mint a veszedelem , a lánc nem laza, az olajat csakhébe-hóba izzadja ki, a múltkor már csöpp sem volt alatta... Úgyhogy a tömítéscserével várok sztem 3-4000 km-t, akkor olajat is kő cserélni meg szűrőt. Ha meg rosszabbodik a helyzet, akko nem várok .
Ami jobban aggaszt, az a bal oldalról, elölről, a váltó környékéről jövő klattyanás váltás után, alacsony fordulaton, gázadásnál 1-2-3ban. És rendszertelen, indulás után - amikor még relative hideg - gyakrabban műveli. És ha 1-2 útbeli egyenetlenség miatt kicsit nagyobbat zöttyen a moci, akkor is hallom ugyanazt a klattyot.
Apu aszonta, ha melegebb lesz, szétszedi... De ment vele ő is, és szerinte semmi komoly...
Ez van Pöfivel...
Sziasztok !
No, én megint dógozóban... Meg kő várnom itten a szavazás végeredményét, jó sokáig leszek - és persze mocival jöttem !
Olvasgatok vissza 1 keveset mert le vagyok maradozva .
Jéééé, van egy em fogadott hívásom! Kint garázdálkodtam az udvaron. Kisütött a nap, így mocisruciban megyek szavazni (és persze mocival)... aztán tekerek egyet. Félig van a tankom, ki kellene üríteni!
Majd hívlak Bébinyusz, ha megparkolok egy erős óra múlva. De legkésőbb Talma futama előtt.
tegnap beugrottunk a hollósba nézelődni, és zs nagyon alaposan megnézte a gsr600-ast (de a legcsúnyább feketeét... ) . azt mondta, h motororra ülne, akkor olyat venne! csak csinálná már azt a jogsit...
Mackónál is van meló... ezért mindig el van maradva a fórumozással.
A téli álom véget ért januárban... azóta aktívan pakolgatom a kilométereket "tyúklépésben" a mociba.
Az idén meglátogatunk egyszer a felvidéken egy HKG keretében. Remélem, hogy a nyár közepén lesz olyanod, hogy ránk érsz!
Most ébredtem fel, és nem hallottam semmi zajt! Lehet h nem is horkolok