Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jobbról megelőztem magamat:-))))

Nyusz
OKSI....minden infó jöhet....abból még nem volt baj:-)
Szerintem érdemes. Mi úgy kalkuláltunk, hogy péntek du lementünk, és vasárnap gurultunk vissza. ez ugye benzin (~6000), szállás (~5000), és kaja-pia (~3000) költség, de full megérte.

még most sem hiszem el, hogy mit rutinoztunk az elején bemelegítésképpen, és hogy milyen klassz volt mindkét rendezvény. Kár, hogy vszeg csak nézőként lehetek ott...

Azért egy helyet tarts fent plíz, hátha csoda történik... Ha úgy alakul valaki mögé felpattanhatok? (szempillarezegtetős szmájli)

jó éjt!
ki pösti itten?

juppijééé!

Blue: szóltam Zs-nek nyúlügyben, szerintem holnap tudom küldeni az elérhetőséget, töb szál is lehetséges.
Amennyiben nálunk lesz kerti sütögetés, a nyuszi nem szabad préda, (már túl rágós a lelkem...), de van egy kakas, ami bedobok a közösbe... csak zst kell megfűzni!
Talma a 2. helyről rajtol holnap Dohában.
De legalább minden alkalommal 400 km-el többet motorozom.
Akkor én mit szóljak Debrecenből?
Háát erre sajnos nem tudok válaszolni. Nyuszi féle bandát kérdezd meg, hogy érdemes e 300km-t letolni ezért a buliért (szerintem igen, de én haza beszélek )
leléptem 1-2 órára majd jövök
No emberek

Én távoztam............
holnap gyüvük ugy 3:45 környékén....hajnalba
A első...... utána már csak rossz dolgok jöhetnek
rossz...és rosszabb....és szőőőőőrnyűűűűűűbbbbb
Csak ha motoros:-))))
És csak ha ezt ugy láttom hogy a csávó villájában ébredek:-)
Hello.
Lehetőségem adatott olcsón hozzájutni új motor alkatrészekhez. Főként MZ, Simson, Babetta, stb motorokhoz, illetve korlátozott mennyiségben robogó, és nagymotor alkatrészekhez is.
A http://www.moped91.com/ oldalról mindent be tudok szerezni.
Rendelest, illetve bármilyen felmerülő kérdést a dnepr@ent.hu címre lehet küldeni.
Rendeles menete a következő:
Hetente 1x van rendelés, a rendeléseket minden héten Kedd este 20:00-ig lehet leadni. Az email-ben fel kell tüntetni az alkatrész pontos megnevezését, darabszámát, az átvétel tipusát (személyes/posta/futár, posta és futár esetén a pontos címet is ahová küldeni kell), valamint a telefonszámot amin elérhető vagy.
Szerdánként van a rendelés leadása, csütörtökön kapom meg, még aznap postázás, pénteken az árú átvétele. Fontos megjegyeznem, hogy potyára nem rendelgetek meg semmilyen dolgot, és épp ezért minden 3000. Ft feletti vásárlásnál a vételár felét előre el kell utalni, a másik felét pedig átvételkor kell kiegyenlíteni. A 3000 Ft összérték alatti dolgokra nem kell előleg, annak teljes árát átvételkor kell kifizetni.
Átvétel: személyesen/postán/futárral is történhet. A posta, illetve futár költsége a vevőt terheli, személyes átvételkor nincs plusz felmerülő költség. Személyes átvétel Vásárosnaményban lehetséges, Csütörtök délután, illetve Pénteken egész nap.
Ezen kívűl még tudok szerezni Dnepr és Ural használt, és újalkatrészeket is.
Azt hiszem elmondtam mindent, ha kérdésed van akkor a fenti email címre írj, és megpróbálok minnél hamarabb válaszolni.

Bár nem pont ide vágó a dolog, de gondoltam hátha van valakinek szüksége erről az oldalról valamire.
Te Blue! Ne nagyon kacarássz !
2 lányod van! A nagyobbik már főz!
Percek kérdése, és egy idegen pali fog a fürdőben reggel borotválkozni!
Rosszul tudod, Barátom, az alkoholmentes sör az utolsó lépés a guminő előtt!
jaj jaj jaj jaj nekem is van egy lányom, de majd a bátyja megvédi
Vazze, ha a paradicsomban mi lettünk volna sosem vagyunk kiűzve.... Szarok az almára, megeszem a kigyót!
Jó is az:-) Anyám most árulja a franc se tudja mekkora......500-800L-es (?) kis vödrét, szekrényestül, mert "arculatváltozás van"
Akvárium: Tele hallal, alágyujtani, és 2 óra mulva kész a halászlé
Részemről a téma egyszerű.................
Első randi előtt jól megmutatom a csávónak milyen az mikor egy békán átmegy a ménes............utána meg megjegyzem neki, hogy "a Béka az a fejed volt"
Blue vazze ez az AKMT ittt mindíg mindenki éhes!
Neked aztán tudni kjéne!
Na majd viszek Tokajit, az fincsi.
Vazze! Pedig egy szépen berendezett, kezelt akvárium nagyon mutatós! Valaha volt nekem is.
Alkesz.....

csak figyelj mit iszol, mert az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé
Fater ezek tények!
Én ezért nem lennék lányos apa!

Úristen egy ilyen pasi, mint én megkörnyékezné egyszem kislányomat........

Én vagyok az akitöl a szüleim tiltottak!