Én csak a saját tapasztalatomat tudom megosztani veled. Az én GS-em egy stampedli lajat sem evett normál körülmények között. De mikor Blue-val pályáztunk, és bizony húzták neki, én meg kénytelen voltam, ha nem akartam lemaradni, no akkor este kellet utántölteni. Azt azért messze nem mondanám, hogy 1 dl/100 km, de huzamos pörgetésnél eszi.
Én nem is kenném 140-nel végig, mert én kíméletesebben szeretem hajtani, de a 130 szerintem belefér. Meg nagy kérdés, hogy a segged bírja-e. Nagy általánosságban kijelenthető, hogy kell óránként egy 10-15 perces pihenő. Bár ez erősen függ a delikvens tűrőképességétől.
Volt itt egy cimbi, németbe kiment egy szuszra, apró és nem nagy pihenőkkel. Asszem az is 1400 km körüli út volt.
Milyen átlaggal számolsz?
Én rengetegszer megtettem 1000-es Swiftel Theszaloniki-Bp távot a csúcs 12 óra volt (de akkor még jelentős időt kellett várni a határokan- késöbb még rosszabb lett, volt hogy a határokon összesen 6-8 órát vártunk) De azért azok az idők elmúltak. Szerintem- ha betartód a sebességhatárokat- a 100-as átlag már nagyon jó- még kocsival is.
én szoktam 130felett is motorozni, de az olajat nem eszi a gépem. Bár ki tudja hogy monoton 130on mit művelne 1000km-en. Bár az még nem is olyan magas ford.szám tartomány (6500).
Lehet, hogy Rateszt kéne megkérdezni, Ő lenyomott egyben vagy 1800km-t - ha jól emlékszem -, autópályán a németekhez... Gondolom húzta neki, ha fogyasztott neki olajat, akkor tudni fogja mennyit.
Hol vagy Ratesz?
Köszönöm a válaszokat a GS utazósebességéről!
Megnéztem a viamichelin-en a Budapest-Athén távot, 1480km, ebből 1000km autópályán. Akkor szerintetek számolhatok 130-140-es utazósebességet a pályára, a többire meg ahogy sikerül? Nem egy nap alatt szeretném megtenni...az kemény lenne!
Másnak is az a tapasztalata mint Blue-nak? Állandó 130-as tempónál 1dl olajat fogyaszt 100km-enként?
Beletetted bogarat a fülembe a közelgő név/születésnapom kapcsán! Ha Neked nem jönne össze a sufni. Magam nem merek hozzáfogni ilyesmihez, mert a "békanyúzó" kategóriába tartozom. Legfeljebb mindenkitől, közösen azt kérek majd!
Megkérdezem azért, hogy Téged is elvállalnának-e?
Csak nyugtatom magam:-)))))
Szokásom:-)))))
Vagy van neked ismerős tündérkéd aki bevállalna engem is?
Egyenlőre még tervezgetek, probálkozok......és ha sehogy nem jön össze (várható:-)) akkor majd egyszer, talán lesz ilyen........addig meg ott a tankbőr.... lehet hasalgatni:-))))
Na le is informáltam a gyári plekót:-)))))
23751ft, sima, víztiszta.....vagyis átlátszó:-)
3-4munkanap alatt megvan........vagyis meglenne.............
No akkor megyek írok egy levelet a tündérkének, hogy bár lecsúszot a névnapi ajándékról - de utolag is örülnék egy ilyennek.....főleg ha lemeri tolni a kis pofiját pokolba:-))))))
De mivel nem meri így egyenlőre marad az ügyi-mügyi:-)))
A szopantyú, hogy a kigondolt elemek perr pillanat hiánycikk a cityben.... majd pénteken jön "szállítmány"......
Igen.... éjfél volt a határidő..........
És kb 28 perce már a pénzt is elutaltam Pólómesternek......
Ha neadj isten kellene neked póló akkor meg kell várni a következő rendelést
VAGY!
Személyesen felhivod Pólómestert és lebeszéled vele hogy elutalod nekia számlájára a pénzt, Ő meg hozza a többivel Jővő héten vasárnap Bajára
Plekó?
dehogy vágják..... Ott csak méretben lehet kapni......
Ahol tudnak vele foglalkozni is az a Szatuna (www.szatuna.hu)
Tudom, hogy ez nem a viccek topik, de annyira tetszik, hogy felajánlom nektek is:
Irígylem a sikered!
Stólandrás Stólandrás, irigylem a sikered,
Unikummal az agyadban nem versenyeznék teveled.
Mikor Béemvédet lazán megtöröd az oszlopon
mikor illegálisan őzre vadászol Noszlopon.
Alföldi Robika, mindig irigylem a sikered,
hogy foglalnák aranyba a pecsétgyűrűs kis kezed.
Szépen festesz, jól színészkedsz, minden nagyon megy neked
koleszban meg fiúkezek simogatták feneked
Steiner Kristóf, teneked is irigylem a sikered,
a lányokat frizuráddal ujjad köré tekered.
Kicsi kutyád cukorfalat, olyan mint a gazdája,
remélem egy ütvefúró mihamarabb b @ sz szájba
Kiszel tünde, ó hogy neked hogy irigylem sikered,
izgalmi állapotban a szótagokat kevered.
Bájos bamba birkaképed ideálom énnekem,
Pushup-tartód tartalmáról lágyan zenghet énekem
Pataki Attila, tőled irigylem a sikered,
látó emberként mindenből az értelmet kiszeded.
Haknizol és dáridózol, ez a népi sámánblúz,
remélem egy csodaszarvas egyszer halkan f @ szra húz.
Dévényi Tibi bácsi, én irigylem a sikered,
lemezeken lovagolsz, a muzsikákat kevered.
Pöttyös labdát dobhatsz annak, aki hangosan tapsol,
nemzeti érdemérem? persze mindenki rád voksol
Pélibarna, Pélibarna, irigylem a sikered,
zsűritagként kislányokra minden este kivered.
Kicsi tincs a szemedbe lóg, mint egy jobbfajta Kozsó
szerencséd hogy bedőlt neked a Gven Sztefanis lotyó
Balázspali, Balázspali, irigylem a sikered,
ha meglátom fürtjeidet, a két szemem kimered .
Hangod, mint árvaröptű, ékestorkú csalogányé,
essen terád hetven tonna fémdobozos neszkávé
Csernusimre, Csernusimre, irigylem a sikered,
ahogy pácienseidből a titkokat kiszeded.
Bárcsak részesülhetnék én is e csodás modorban,
jó lenne ha nem léteznél élőben, csak szoborban
Verebes István, hogy irigylem én a te sikered,
mikor turhát harákolsz fel, s szakálladra kiteszed .
A tudásod oly hatalmas, bárcsak enyém lehetne,
mért nem vitték szépapádat a tatárok keletre ?
Gáspárgyőzi, Gáspárgyőzi, irigylem a sikered,
na meg a szép bankszámládat, biztos nincsen hiteled .
És semmilyen értelemben nincsen, ezt hidd el nekem,
ütne el egy szarszippantó holnapután pénteken
Csonkapici, Csonkapici, irigylem a sikered,
tánctudásodnak a parketten mindenképpen adj teret.
Oly bájosan lengeted két hosszúra nőtt karodat,
miközben fiúk kívánják gömbölyű kis farodat
Friderikusz Sanyi, de irigylem a te sikered,
eszem azt a cukorfalat jólfésült kis faszfejed .
Te is csak úgy vagy hetero ahogyan én sikeres
benned is megfordult már jópár vastag véreres.
1., ebben a formában 2 nap után nem nyerte el a tetszésem
2., Nem állítható, mert ugye a gyári plexi buborék, vagyis ahogy leakartam dönteni - az egész összehajlik (mivel vékony és hajlik.....ha merev lenne akkor meg nem lehetne dönteni)
Tesztelni még nem tudtam - mivel iszonyat szél volt............
Szóval agyalok folyamatosan hogy hogyan kellene megoldani.......hazafelé jövet a buszon beugrott egy ÚJ verzió ami már szerintem müködőképesebb.....bár Bigmen féle elképzelés vagyis 4 pontos felfogatás.
Ha bevállik - és nem unom meg - és veszek egy gyárit /23700ft/ inkább, akkor a plexi a legutolsó dolog, hiszen lerajzolom milyen formát szeretnék, azt irány az OBI vagy ha nagyon szépet akarok akkor motorozok egyet Fűzfőre.....a Szatunához.
Az tuti hogy ha neadj isten vennék - akkor előbb lenyúlom Darázs mociját hogy lássam mennyi értelme van.
Az OBIba egy tábla plekó ha jól emlékszem 4000ft..... nekem egy 30x20cm darab nem lehet sok........ráadásul nem tartalmaz nagy íveket se......
Én nem is kenném 140-nel végig, mert én kíméletesebben szeretem hajtani, de a 130 szerintem belefér. Meg nagy kérdés, hogy a segged bírja-e. Nagy általánosságban kijelenthető, hogy kell óránként egy 10-15 perces pihenő. Bár ez erősen függ a delikvens tűrőképességétől.
Volt itt egy cimbi, németbe kiment egy szuszra, apró és nem nagy pihenőkkel. Asszem az is 1400 km körüli út volt.