Vigasztaljon, hogy Csikó mint már emlitettem nem lehet pedfil:-))))
Neked meg bele kell nyugodnod hogy a jányod egy szexistenő (vagy az lesz:-)
Kezdheted visszaszámolni a napot a nagypapaságig:-)
Amugy a nagyfatersággal csak egy gond van: OTT SZEMBESÜLSZ VELE HOGY MILYEN VÉN FÓSZER VAGY:-))))))))
Persze ezt is lehet redukálni.....
Csavar egyet a loboncon és csúcsratörő akciót kezdeményezzel az asszonynál - MINT AZ ERŐS CSÁVÓ
Vagy csak csendben leiszod magad a sárga földig:-))))
Neked nem is kell enni belőle, mi Viktorral bevállaljuk! Te csak hozd! Egy olyan 10 kilóson már lenne mit sütni.
Azért jó a normál nyúl, mert megnől. Onnantól a gyereknek nem kell, jöhetünk mi!
Az a gond hogy amit "simogatok" azt nem eszem meg................
Szandrának volt nyula, de ugye mikor jó 10kg- lett, meg elterülve nagyobb volt mint a Chivuavua-ám akor jött el a "EZ GÁZ feeling:-))))))"
De azért egy törpe dög az más............anyám lévén Terárium császár vagyok................
JA! Bárkinek kell diszhal, rák...akármi az Mutert keresse.........
No meg ugye minden gyerek a KICSIért rajong..... Kis kutya, kis macska....stb....
Ha már megnő az nem "bulis" nekik
Ahogy olvastam 10-12 év a futamidejük.....szóval még 1-2 túrára is ellehet vinni:-)
A csillagok jelen állása szerint április 12. kerül megrendezésre a II. StopMotoros nap mindenkit szeretettel várunk! Bővebb info a honlapunkon a stopmotoros.hu-n
Kéne nekem egy törpenyúl......
a net valami oroszlánfejű, meg kosorrú (ez van Nyusznak) gyári cikkszámmal dobálja ki 3000-3500ft-os áron.........ez nekem megfelelne...
Amugy az incs neki, mert megetettem az utolsó darabokat az annoi vizisiklómmal:-)
Utoljára KÉK rákjai voltak, torekátum vagy miállat.....stb
Neked meg bele kell nyugodnod hogy a jányod egy szexistenő (vagy az lesz:-)
Kezdheted visszaszámolni a napot a nagypapaságig:-)
Amugy a nagyfatersággal csak egy gond van: OTT SZEMBESÜLSZ VELE HOGY MILYEN VÉN FÓSZER VAGY:-))))))))
Persze ezt is lehet redukálni.....
Csavar egyet a loboncon és csúcsratörő akciót kezdeményezzel az asszonynál - MINT AZ ERŐS CSÁVÓ
Vagy csak csendben leiszod magad a sárga földig:-))))
Azért jó a normál nyúl, mert megnől. Onnantól a gyereknek nem kell, jöhetünk mi!
Nekem kell 2 guppi.
Szandrának volt nyula, de ugye mikor jó 10kg- lett, meg elterülve nagyobb volt mint a Chivuavua-ám akor jött el a "EZ GÁZ feeling:-))))))"
De azért egy törpe dög az más............anyám lévén Terárium császár vagyok................
JA! Bárkinek kell diszhal, rák...akármi az Mutert keresse.........
No meg ugye minden gyerek a KICSIért rajong..... Kis kutya, kis macska....stb....
Ha már megnő az nem "bulis" nekik
Ahogy olvastam 10-12 év a futamidejük.....szóval még 1-2 túrára is ellehet vinni:-)
Vazz, mindjárt elájulok olyan fáradt vagyok, de most megyek a földre fetrengeni:-))))
A csillagok jelen állása szerint április 12. kerül megrendezésre a II. StopMotoros nap mindenkit szeretettel várunk! Bővebb info a honlapunkon a stopmotoros.hu-n
Kéne nekem egy törpenyúl......
a net valami oroszlánfejű, meg kosorrú (ez van Nyusznak) gyári cikkszámmal dobálja ki 3000-3500ft-os áron.........ez nekem megfelelne...