Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csendbeeeeeeeeeeeeeeeenn?
Nekem jó lesz az utolsó sorban megfogalmazott cucc is.
Elküldöm mailbe:-)

Amugy az incs neki, mert megetettem az utolsó darabokat az annoi vizisiklómmal:-)

Utoljára KÉK rákjai voltak, torekátum vagy miállat.....stb
TE IS! Kitagadlak a DL frakcióból!
"A virágnak megtiltani nem lehet, Hogy ne nyíljék, ha jön a szép kikelet; Kikelet a lyány, virág a szerelem, Kikeletre virítani kénytelen. ..."
Vigasztaljon, hogy Csikó mint már emlitettem nem lehet pedfil:-))))

Neked meg bele kell nyugodnod hogy a jányod egy szexistenő (vagy az lesz:-)
Kezdheted visszaszámolni a napot a nagypapaságig:-)

Amugy a nagyfatersággal csak egy gond van: OTT SZEMBESÜLSZ VELE HOGY MILYEN VÉN FÓSZER VAGY:-))))))))

Persze ezt is lehet redukálni.....
Csavar egyet a loboncon és csúcsratörő akciót kezdeményezzel az asszonynál - MINT AZ ERŐS CSÁVÓ
Vagy csak csendben leiszod magad a sárga földig:-))))
Neked nem is kell enni belőle, mi Viktorral bevállaljuk! Te csak hozd! Egy olyan 10 kilóson már lenne mit sütni.
Azért jó a normál nyúl, mert megnől. Onnantól a gyereknek nem kell, jöhetünk mi!

Nekem kell 2 guppi. Szerinted menjek le érte?
"A virágnak megtiltani nem lehet......... "
Hogy szakaggyá meg a röhögéstől!
Az a gond hogy amit "simogatok" azt nem eszem meg................

Szandrának volt nyula, de ugye mikor jó 10kg- lett, meg elterülve nagyobb volt mint a Chivuavua-ám akor jött el a "EZ GÁZ feeling:-))))))"

De azért egy törpe dög az más............anyám lévén Terárium császár vagyok................
JA! Bárkinek kell diszhal, rák...akármi az Mutert keresse.........
No meg ugye minden gyerek a KICSIért rajong..... Kis kutya, kis macska....stb....
Ha már megnő az nem "bulis" nekik

Ahogy olvastam 10-12 év a futamidejük.....szóval még 1-2 túrára is ellehet vinni:-)
Ottalvós a buli!
de miért minden rendezvény minimum 300 km oda na meg vissza is
Na esSO ezt már cseszheti......ugye PAPA

Vazz, mindjárt elájulok olyan fáradt vagyok, de most megyek a földre fetrengeni:-))))
Istenkirály!
fejvakarás szmájli, el kéne menni
Vagy kézzel-lábbal!
Üdv!

A csillagok jelen állása szerint április 12. kerül megrendezésre a II. StopMotoros nap mindenkit szeretettel várunk! Bővebb info a honlapunkon a stopmotoros.hu-n
sültkrumplival
Vegyél/szerezz sima nyulat. Mire a gyerekek lelkesedése alábbhagy gondozásilag, addigra pont megnől. Megsütjük nyárson, egészben. Nyami!
Még jó, hogy van rajta kormány, így látom, melyik az eleje.
Mivel mi még nemtalálkoztunk, így legalább mostmár biztos felismerlek!
Jó ár esetén akár kettő is elfér....................Hely az lenne:-)
Szóltam Nyusznak is.....de kérdezem itt is....

Kéne nekem egy törpenyúl......
a net valami oroszlánfejű, meg kosorrú (ez van Nyusznak) gyári cikkszámmal dobálja ki 3000-3500ft-os áron.........ez nekem megfelelne...
De ha nyernék a lotton ezt választanám