Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szijjjasztok !
Én már megint dolgozóban... Még valaki? Csak szolidaritásból is lehet .
DL tesó!
Kitaláltam a bajai levonulást. Dunakeszin összeszedem Csabanovát, és utána taliznunk kellene mondjuk a rakpart legelején. Tudod, mikor átjössz az Árpi hídon, és le a rakpart felé. Aztán mikor a rakpartra leér az út, na ott rögtön, mert ott van hely.
Jóje? Oszt onnan dzsalnánk tovább. Sztem mociccah is oda jönne, meg persze akinek még jó.
A gyanúd beigazolódott!
sajnálom!
A tippem az, hogy ez nekem szól, ugye? Van egy olyan, hogy ELŐZMÉNY gomb!
Áll a projekt!
Attól, hogy a pálca száraz, még lehet/van olajnyomás! Ha a kontroll lámpa is felgyullad a hiány miatt, akkor már nagyon kevés olaj van.
Ami persze nem azt jelenti, hogy nem kell utántölteni. Főleg a GS-nél, mivel itt hűtőközegként is szerepel. Meg a kevés olaj nem biztos, hogy kellő mennyiségben, kellő nyomással ott lesz mindenhol, ahol szükséges. Az olajnyomás jeladójánál igen, de a szelepeknél? Szal nézegesd, és töltsd! És ha nézed, egyenesen álljon a motor, a kerekein, ne sztenderen.
Helló Bahátom!

Mikó lesz mán DL?
Hát köszönöm.
Mondjuk én se bántam vele (kesztyűs) kézzel.
Nekem CSAK nyáron ette és CSAK ha hajtós menet volt....(autópályázás, autóútazás) akkor kb 100km/DL volt az eredmény.....
Én se értettem, mert közte meg, mikor normálisan 0-110 közlekedtem akkor egy cseppet se evett
az nem valami egészséges
Az enyém K7 12000Km-nél volt kötelezőn most van benne 20000Km és a nívópálca száraz.
Az olajnyomás lámpa meg rendesen kialszik.
Az enyém kibírja! Egyetlen egyszer kellett utántölteni, mikor a tavalyi túrán sok pálya volt benne, Blue meg jól meghajtotta a csapatot. Akkor is kb 1 dl-t a periódus alatt.
nem eszi az olajat a gs, vagyis az enyém nem.
Ha nincs más, akkor rakd fel a szövetest, mert jön a tavasz! Még ha ma nem is látszik.
Az eredeti is szar azzal a műanyag fonattal, mert a hidegtől összemegy, és rövid marad. Gondot nem okoz, csak csúnya. A szövetes meg lehet, szebb lesz. Különben is a belseje számít.
Sziasztok!

Lenne egy műszaki kérdésem.Egy új GS-nek mennyi az olajfogyasztása kb 1000Km-nél?
Kibír utántöltés nélkül 6000Km-t?
Üdv!

Benzincsövet akarok venni, de sehol sem találok ilyet mint ami a GS-en van. Benzinszűrőt akartam feltenni csak kicsit elméreteztem és többet vágtam ki belőle. 2 fajtát találtam, az egyik átlátszó, ez megkeményedik mint a sz@r. A másik meg ilyen vászonnal van körülvonva vagy mivel, ez már jó lenne. Felrakjam rá, vagy tudtok jobbat?
itt müködik.
nehéz volt beszerelni?
Pl azokat a nagy trafokat hova sikerült eldugni?
"Sajna" vidéken lakom, és az ilyen környéket -lsd kép- (is) szeretem, a motort ide sajnálnám kihozni, ezért itt az MTB használatos
Rossz döntés
Rövid távra csakis bicaj, de mondjuk azért 50 km-re nem alternativa (mármint nekem)
Többször lementem, ill levittem robogot, nagymotort Balatonra, de ott ténferegni teljesen feleslegesnek bizonyult, mert ott volt a bicaj.
Sajna Budán hegyen lakom, és már lusta vagyok hegyre fel tekergetni, így itt már csak robogó, moci használatos
Én a Dány-Isaszeg-Gödöllő-Valkó-Vácszentlászló-Kóka részt preferáltam :) Illetve K-100 Gödöllőről,, az volt a vagyány! Azért jó volt bringázni is! Sajnálom, de amikor választani kell inkább motorozni indulok, mint brinágzni
"nagymotor" előtt sokszor letekertem a Ssáp-Mende-Gyömrő-Monor-Gomba-Úri-Ssáp "kört" :)
Megkérek minden jelenlevőt és távolmaradottat, hogy az adatlapra legyenek szívessek feltenni a pacekról is egy képet, hogy ne legyen már ennyire személytelen a dolog!
akkor közel voltál! :D Kis hibaszázalékkal elfogadom! Szoktam sokat tekeregni Sülysáp-Gomba környékén! Szép erdei utak vannak ott! Régen bringával is jártam arra sokat, az talán egészségesebb volt mint a mostani motoros életvitel
Imád(tam)om ezt a környéket, tiszta időben háttérben a Mátrával, a GS-sel már nem csak háttér
a kép lemaradt :)