Miért nem raktál fölé egy bográcsot? Csinálhattál volna magatoknak egy forró levest abba a kurva hidegben!
Ezzel főztünk Kucsiéknál is miután tó lett a tűzrakóból!
Szerintem meg biztosan ki kell centírozni a kereket mivel nekem is teljesen hasonló tüneteim voltak.
Centírorás után pedig minden megszünt. ez még olcsóbb is mint az olaj csere.
Valamit majd csak kitalálok:-) Max beletoldok egy pótcsővet......
A lényeg hogy totálisan másolni kell.............
A jobb oldali csővet ugye összehoztuk kb. 8 óra alatt....
Tegnap 1db felfogatási ponttal szaroztunk 5 órán keresztül! Te az tény hogy profi Oszi bácsim munkája.......
Épp ezért a cső az utolsó szempont.....hiszen nem akarom elhinni hogy bármilyen kis gondot okozna ha a cső keresztmetszete hirtelen 1 ponton szükülne..... hiszen itt nem 42m3-es teljesítményről van szó....... 3L vízet keringet egy - gondolom - lapát vagy centrifugál szivattyú
Tegnap vazze eldobtam az agyam:-)
Aki megtudja nézni az néze meg ezt http://akmt3.extra.hu/mocicso.... (aki nem az keresen valami 3gp playert a neten, vagy töltse fel a mobiljára (10mb)
Kurva hideg volt:-))))) Milyen frankó kis fűtésünk lett? HE HE HE
Közben már cseréltünk itt a gép előtt, de nagyon szépen köszöni! Megpróbálkozik vele majd, és ha esetleg megakad, jelezni fog.
Nos. Csőügy.
Egyet megpróbálhattok. Lazítsd meg mindkét bilincset, és esetleg tekerj a csövön, hátha enged annyit, hogy ne érjen a bukócsőhöz. Persze ez csak akkor müxik, ha mm-ekről van szó.
Holnap lenne rám egy kis időd? Van egy képem beszkennelve, de nem jó, mert egy lapon van 4 kép, és szét kéne szedni. Ha eldobom mélben, meg tudod nekem oldani?
Köszönöm az infot! Így azé" eccerűbb lesz a dolog. Holnapra halasztottam a műveletet, de asszem nem fog kimerülni a bukócső felrittyentésében. Kicsit megpróbálom kárpótolni a pacit az elszenvedett hónapokért.
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Hápigs! Amúgy éjszaka is szoktad használni? Gyakran előfordul, hogy szemből rádvillognak amikor tompítotton van? Vagy be lehetett állítani valami normális pozícióba a lámpát, ami még nem vakítja el a szmeből jövőt?
Hát remélem az anyém is bírja majd a kiképzést! ;) Már csak a helyzet jelzőt kell lecserélni led-esre, mert árulkodik a nyavalyás! :D tiszta sérgának tűnik a 6000 kelivens izzó mellett!
Az szerintem is necces, mint ahogy dawntez írta. Max úgy sikerülhet, ha csak egy darab kell, hogy valamilyen autóéból kivágod az egyenes részt.
Vízcső nincs úgy méterre, mint a slág.
Egyáltalán kötelező valami ilyen HŰ csak azt ne tedd fel tipust felrakni?
Hiszen víz megy benne.....ergo nem kell saválónak lennie (max hőállónak és vastag falúnak)
Ezé kédezem:-)
Mert a haverok is mondották, hogy bemész és kész SL mercihez csővet - mert tipusazonos, és íves.....
No nekem nem kell íves, de azért mégse tennék fel locslóslagot:-))))
De a tutis bukócsőhöz kellene egy nagyobb cső, mert igy kicsit meg kell nyomni (eltolni) ami ugye a rezonancia miatt törésveszélyes (feszül a hűtőnél a csonk)
ha nem kifezetten vmelyi ismert autótípusra való (asszem ebben az esetben ez megáll ), akko ne nagyon próbálkozz ótósbolttal. Azokban általában típusspecifikus dolgokat árulnak
Egyik felfogató csavar sem megy keresztül bármiféle olajtéren. Mindegyik "kívülről" tartrja a blokkot. Viszont amint kiveszed a csavarokat (ne egyszerre a hármat), kiesnek a hézagoló gyűrűk, nyomj egyből utána egy tüskét
Várjunk csak. Erik már motorozott az idén. Ha esetleg Ani ki akarja próbálni az új ruhát, azt esetleg elviszem, de ne a bürökrácián múljon már dobozom, lécciclécci
Ezzel főztünk Kucsiéknál is miután tó lett a tűzrakóból!