Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebben vmi susmus van! Én 6600-zal, és új gumival vettem a moct. De 18-nál kellett hátra is új, pedig, mint mondtam, nem úgy közlekedem, mint Góliát.
Ja, és akkor cseréltem az elsőt is.

Tehát a Metzeler kb 11 ezret bírt. A Heidenau is tudja ezt!
Mindkettő érintetlen neki! Szerintem Gyári hibásak!
Amíg csak autóztam, az évi 30e volt!
Miután mmegvettem a mocit, az autóba 15e, a moccba 20e. ment!
Hát ja az nem semmi!
Hanyadik gyári? Ahogy ő közlekedik, nehéz elképzelni.
Nyilván az elsőre gondolsz. Én aztán nem hajtom a köszörűt, de 18 ezernél le kellett dobni, olyan kockás volt.
Az elözö tulaj "nyirta" ennyire a gépet.
Én mikor megvettem(2006) rögtön cseréltem, de tény hogy nem tudok annyit menni mint szeretnék.
Jó, de neked pont azért van kevés Km az autódban, mert motorozol!
Naponta lesem az adatlapon lévő képeid, de még mindig nincs rajta GSF.
Hát, azt hiszem "kiscsikó" gyári gumájában 26e. van, szerintem ez elképesztő. De nem 5év alatt!
Az ebattámon meg kb 25 éves a guma.
Na, ezt nem tudják ezek a mai kapitalisták.
5 éves volt a gumid?
Hát, akkor tényleg nem sokat motorozol!
Fateré is 9 éves és azon is a gyárik vannak.DE az auto!
A motor gumik más keverékböl készülnek.
a céges kisteherbe is 30-e.km. van a gumiba és még egy szezont elmegy.
Motor gumibol láttál min.30-e km. futásteljesitményüt?
Én utoljára a komáromon téptem 1mm-re kirepedt gumival
Ha Blue-ra hallgatunk olajügyben, akkor naponta 2× cserélhetünk! Reggel hűvös van: 10-40, délre melegszik az idő:20-50, estére meg vissza!
Plusz 1 ezredmikrogramm pára is kerül bele. Fúúújjj!
Nekem az autóm 10,5 éves, a gyári gumik vannak rajta. Jó bebaxna, ha azért kéne 60 ropiért felgumizni, mert több, mint 5 éves! Majdnem a fele minta rajta van.
a guminál a forgalomba hozatali idő 3 év!
Tehát mikor megveszed max. 3 éves lehet.+futásteljesitmény(kinek 1év kinek 5-6 (pl. nekem ))
Pl én is azért cseréltem le a gumát mert repedezett volt de volt rajta 3.5mm "minta"5 éves volt.
Az olaj nem lessz használhatatlan de én nem "pihentetném".(azon is rajta van hogy meddig lehet forgalomba hozni)ergo öregszik ."de majd blue megaszongya a faszát"
Ja ja én a következő szervizre valóra gondoltam. Az meg egyenesen nevetséges hogy mondjuk egy év alatt használhatatlanul öreg lesz az olaj. De ha igy van majd Blue beszol nekem
Gumi is 4 év+ amig elkopik szerintem jó. A Yamahára egyébként most pályázott gumit vettem, mert ez még jobb mint egy olcsobb uj és az uj se tart 10 ekm-nél többet. GS re énse veszek előre.
Bármilyen megoldás érdekel! én támogatom azt is, hogy valahol elszállásolódom , és pénteken tépek haza, hogy bepakoljak a LÉ NAPJÁRA

Jujjjj de mennék már! De már csak 4 hét!

Minő kabit láttál? Képet, gyorsan, szép lepke érdekel
szoval fel kell hogy költözzek pestre
Hát nem mindegy mert nálam nem áll .
A kereskedő meg berendel 20 garniturát ás ott áll a raktárba 5 évig.(láttam már berepedezett gumit a polcon )
pécsen nem is lehet raktárrol venni gumit. (ha valaki tudja hogy hol az irjon )
Még egy történet :
SZerettem volna akksit venni.végigjártam az összes pécsi akksit és sehol nem volt
amilyen nekem kellett volna.
DE ami a gáz a történetben hogy mindegyik boltos rám akarta
tukmálni a "hasonlo akksiját".
pl a szelözö bal oldalon-aszongya hogy jooo az csak hosszabb csö kell hozzá.pfff
a másiknál meg más volt a saruja az akksinak és szemrehányojan mondta hogy "ezt eddig mindenki
be tudta épiteni". mondtam neki hogy biztos én vagyok a béna (autovillamosságot tanultam )
Azért én azt gondolom, hogy spájzolás címén arra gondol, hogy most veszi meg a tavaszra kellő cuccot, nem 5 garnitúra gumiról van szó. Amúgy is mindegy, hogy nálad áll, vagy a kereskedőnél.
nem szabad! mármint olajat és gumit bespályzolni, mert öregszenek!(0 km-es gumi is lehet sz@r.)
egyébként rá van irva a gumira hogy mikor gyártották,és 3évig lehet forgalomba hozni.A többit azt gond nélkül meg lehet venni.
a kérdés jó... sajna zsákba macsaka az egész, mondjuk annál jobb hogy külföldről rendelek, mert azt tuti nem csinálnám.