Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondjuk én is jan elején kaptam a lehetőségen és megvettem a jó gummákat, amiket leht majd csak húsvétkor teszek fel, de a lényeg megvan és nincs rá gond.
naja, de amíg nem próbálod fel, honnan tod, h megéri-e elmenni érte annyit?
spájzolni gumit? neked 3 pár papucs van otthon tartalékba a motorokhoz?
Mondjuk ez sem egy elhanyagolható szempont hogy minden 1 helyen.... Habár, én olyan vagyok ha valahol van valami jó, nem nagyon érdekel hol van, elmegyek érte, és nem számít semmit.

De ha egy helyen lenne az sem gond, kössze az infókat.
na igen
DEDEDE !
Hi!

Biztos vagyok benne, h aki számít az ott lesz! Tuti lesznek akciók. de nem is ez nálam az elsődleges szempont, hanem, hogy nem kell lejárnom a lábam, h pest összes motoros boltjába elmenjek feltérképezni a kínálatot!

biztos lesznek akciók is!

(tavaly úgy néztem bukót, hogy okés, h ennyi az ára, de ebből még mennyit engednek. )

Teddyéknél pihézik a hó!

Debrecenben meg 10 centi esett reggelre!
Nem árt ha az ember egy kicsit előrelátó és amikor alkalma van esetleg elcsip valami kedvező akciót , be kell spájzolni, plána ilyen fogyó dolgokból mint, olaj,szürő,fékbetét, esetleg gumi.
Szija Djága Dooorcsi! Persze,hogy jöhetsz! Akár nálunk is alhatsz utána, vagy vmit kiokumulálunk! Jó lenne vmi csajos-motoros összeroffenés, alapozás Bajára... vélemény?

Pigi: itt azért lehet olajat, meg pacskert is venni, főleg, ha megvannak a kapcsolatok!

Ja, láttam egy egész jó kabit, szép lepke van "tetoválva-varrva" a hátára. keresek képet! (nembeszól,csöndbemarad!)
Nem!
én olajshop ban rendeltem januárban olajat minden gond nélkül...
Sziaa!

Te tudsz már valamit, hogy milyen boltok fognak megjelenni, esetleges akcióikkal? Azt tudom, hogy a Shox ott lesz, de más valaki? Én a hungexpo honlapján még nem találtam kiállítói listát. Remélem a motorline is megjelenik, vagy legalábbis lesz sidi csizma kollekció, mert sajna lecsúsztam a téli akicóról, és jó lenne még a szezon előtt beszerezni valami faintos csimmát.
Nyusz!

Lehet, hogy Dooorcsi is csatlakozna hozzát/hozzátok, he lehetséges, mert Apc már nem akar menni, de én nem szeretném kihagyni Vagy én nem mehetek?
Én motoroztam! De rohadt hideg és nagy szél volt. 10 nap mulva megprobálom megint, mert nem leszek itthon. Ki hitte volna, de dolgoznom kell!:-D
Tök állat ez a gép. Jó választás volt.
Ja és tavaly a gumival is igy jártam.
február eljén cseréltem (term. peströl rendeltem )
Itt a baranyai forgalmazo(conti) is azt mondta hogy nincs szezon
olyan jo hogy végre kiirhattam magambol ezt a sok sz@rságot
szia. hihetetlen de én is ezzel küzdök.
Itt pécsen nincs semmi!
pl olajat akartam venni (valv.) egy csak olajjal foglalkozo üzletben,
erre nincs és azt mondták hogy azért mert nincs motoros szezon.
Kérdezetem hogy akkor juliusba áljak neki mocit szerelni?
(eddig mindent a nagyvastol rendeltem) ugylátszik az olaj is ilyen sorsra jut
Wáááá, motoros boltok kínálatai a nulla éték körül mozog... Motorline, bázismotor, Superzone, és a Pardi még meg is szívatott, mert elköltöztek a weben feltüntetett cím alól.....

Március 13-14-15-16 lesz a hungexpon a motoros kiállítás, és vásár. Már most tudom, hogy 13-án megyek (mivel 15-16 a LÉ NAGY NAPJA! ) Csatlakozik valaki? Mociccah, mondtad, h jönnél, és neked elég szabad is a munkarended!

Amúgy mindenkinek!

Akkor már tudod hány éves korodba kell mászkálnod a tetőn
Fiatal nyugdijasprogram
Akkor megnyugodtam.
Ezekszerint az én szögeimnek még van 22 évük!
Ja csak tudod a szögek csak 40 évig birták A kuppalák leszoritólemezei meg átrozsdásodtak.
A jéghideg bramac az igazi!

Nem valószínű, hogy ezt megemelgeti, de tényleg marhamód fúj. Pedig amúgy csodás napsütéses idő van. Amolyan igazi motorozós. Hőmérséklet 10 fok.
Nekem is,úgyhogy fújhat a köcsög! 4,4Kg/db!
Csakhogy nekem bramac van. Plusz le is van szögelve a széle.
Itt alig van szél És süt a nap!
Nekem is mindig összekocolja szél a palát a tetőn, aztán akrobatizálhatók, mert még rálépni se lehet.
Eddig tervezgettem a gurulást, de le kell mondjak róla. A szél viharossá fokozódott, minnyá viszi a tetőmet.