Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oksa, ezt az ötletet támogatom, nyugodtan meg lehet engem látogatni a suliban, akár csapatostól is! Jól nézzetek szét, gyönyörű az a hely, és ott mindig süt a nap, kivéve amikor nem
Látod, iskolába járni tudni kell Egyébként jó suli, mert a tanárok alig járnak be órákra Tartsák meg ezt a jó sokásukat
Akkor akár el is üthettél volna , ugyanis 10után indultam le a buszhoz. Vicces lett volna, ha miattam mész neki az előtted haladónak, mert vadul integetünk
Szerintem 10 fele saccperkábé . Fehér skoda felicia, SIPI autós-motoros iskola felirattal, a 2 hátsó ajtón 2 fekete, sportmotorozós embert ábrázoló matrinca .
Én az az igazság, hogy annyira nem figyeltem a kószálókat, inkább az autókkal, a táblákkal, lámpákkal, felfestésekkel és nem utolsósorban a vezetéssel voltam elfoglalva ...
Hékás! Nem ám kiszúrni a szemünket 5 szóval!

Ja, reggelt Tibifutár is elvitte a sajátját! szép a pacija, nagyon pöpec ez a szürke fényezés!
Wáááá. Eddig úgy tűnt mégsem dobbantok hnap melóhelyről, mert ezernyi dolog jött, de mostanra lenyugodott! Háááát, izé... Zs-t kérdezd, miért holanpra szervezte. Csomó helyre megyünk, nem hiszem, h sokat leszünk ott. de majd proponálom, h menjünk Dooorcsi-időben is arra!

egyébként milyen iskola az, ahol csüt reggel lehet húzni haza?
Nem mondod? Mikor? Lehet, hogy még láttalak is, mert találkoztam egy rakat tanulós kocsival, míg leértem a buszvégre
Kösziiii Dorcsi, és köszi mindenkinek !

Amúgy én ma voltam Egomban . Oda vezetett az első hivatalos forgalmi órám ...
Ügyi vagy, Cicc! Drukkoltam. Úgy látszik, ez megy ezen a fórumon.

Nykány! Mész Egomba holnap? Olyan gonosz vagy. Miért nem szerdáig jössz arra, mikor én is ott vagyok?
Üdv!
VAN FELSZERElt BUKÓCSÖVEM! bibibíííííííííííííí
No azért a kettő értéke majdnem pariban van/volt

Gratulációó!
Ott kapod meg a vízszámlát? Esetleg távhődijjat:?
Köszönöm-köszönöm!
Szentendrei elejél baloldalon első házsor Louis+ OCC bót, Mozaik utcánál udvarban SHOX, SUBA- nal Bazismotor ( LOUIS), Békás Csiki-bege, Régi Szentendrein Valami használt motoros bolt, jobboldalon, valamo olasz ruhásbolt!
békáson meg ott van a csikibege ugyeeee
bécsin maxpower.meg a floriánnál van a fokt, egy ktm, egy superzone vagymi, egy bőrös..
A Szentendrein: SHOX A Flórián tértől circa 2km.-re jobbra, rögtön a felüljáró után.

ÜgyesMacska!
Segítsetek légyszi: Bécsi és Szentendrei úton milyen motorosboltok vannak?
Én azt szeretem, ha a kádban mástol megy fől az adrenlin szintem!
Szijjasztok!
A drukkolásnak meglett az eredménye, ügyesciccah megszerezte a rutint !
Most már csak a forgalom van oszt garázdálkodhatok négykeréken is ...
Szóval köff a drukkot mindenkinek
És ha mindezt a kádban csinálod, még intenzívebb lehet az adrenalinemelő, sokkoló élmény!
tényleg jó film.....
Én azt mondanám hogy rambó 2 stilusú....

A vége a legjobb! Filmesztéta szemmel........
Tényleg lezárja a filmet, mert Rambó hazatér és ugyan azzal a zenével amivel az első rész kezdődik

http://www.youtube.com/watch?v...