Ha gondoljátok Pécsett megnézem a kolihelyeket és árakat; de ne számítsatok vmi hű de minőségre... eddig egyetlen kolit újítottak fel, azt is botrányos körülmények között és minőségben...
Talán a Laterum jó választás lenne a város egyék végén... ott van étterem és kiskocsma is az épületbe elrejtve. Jah és onnan indul az abaligeti út Orfű irányába...
Szóba került már az áprilisi vezetéstechnikai tréningel kapcsolatba, hogy pogányba nézek szállást; bár az kicsi lesz, mert kb. 15-20 főre van asszem.
Piet: van tippünk szállásra Hetényben. Minden 2. helybéli panziózással foglalkozik, úgyhogy nem olyan nehéz ott kecót találni. Olcsóak, és szuper minőségűek.(kivéve, ahol karácsonykor voltunk, mert bár a bútorzat igazán szép volt, és vagy 150 éves, azok a rohadt szúk (nem tom hogyan ragzzzzam ) a fejtámlát csócsálták. Tudjátok milyen hangosak? )
Tanácsot kérnék protektor ügyben.
Tesómnak kéne gerincprotektor snowboardozáshoz.
Első ránézésre nem igazán különböznek ezek a motorostól.
Érdemes lenne egy motorost venni aztán snowboardra használhatja, nyáron emg jó nekem?
Milyet ajánlotok?
Tavaly ajánlottam Hosszuhetényt, Nyuszikuszék ugy tudom meg is szálltak ott , talán van tapasztalatuk?
Nekem rokonyaim vannak ott, de azok nem foglalkoznak (már) vendéglátással.
Így van, pont én mondom. Ám, ha végiggondolod, rájössz, hogy ez a logikus. Mivel nem volt létszámkorlát, nyugodtan ráértem a feliratkozással. Sőt, elvileg úgy is lehetett volna, hogy nem íratkozok fel, hanem egyszerűen ott vagyok a talihelyen.
Egyébként a trükk: kell közéjük 1 szünet - vagy üres, vagymi, nem tom a nevét
Ha gondoljátok Pécsett megnézem a kolihelyeket és árakat; de ne számítsatok vmi hű de minőségre... eddig egyetlen kolit újítottak fel, azt is botrányos körülmények között és minőségben...
Talán a Laterum jó választás lenne a város egyék végén... ott van étterem és kiskocsma is az épületbe elrejtve. Jah és onnan indul az abaligeti út Orfű irányába...
Szóba került már az áprilisi vezetéstechnikai tréningel kapcsolatba, hogy pogányba nézek szállást; bár az kicsi lesz, mert kb. 15-20 főre van asszem.
Ha tudok konkrétat, megírom és eldöntitek.
D
Bár az ugyanannyi munka
Jaja, vmi koliban biztos adnak helyet...
Piet: van tippünk szállásra Hetényben. Minden 2. helybéli panziózással foglalkozik, úgyhogy nem olyan nehéz ott kecót találni. Olcsóak, és szuper minőségűek.(kivéve, ahol karácsonykor voltunk, mert bár a bútorzat igazán szép volt, és vagy 150 éves, azok a rohadt szúk (nem tom hogyan ragzzzzam ) a fejtámlát csócsálták. Tudjátok milyen hangosak? )
Tegnap a nagyfaluban motoroztam, az összes hülye autós velem akart versenyezni!
MIÉÉÉRT IDIÓÓÓÓÓTA MINDENKI?
Én is a motorost használom!
Tanácsot kérnék protektor ügyben.
Tesómnak kéne gerincprotektor snowboardozáshoz.
Első ránézésre nem igazán különböznek ezek a motorostól.
Érdemes lenne egy motorost venni aztán snowboardra használhatja, nyáron emg jó nekem?
Milyet ajánlotok?
Nekem rokonyaim vannak ott, de azok nem foglalkoznak (már) vendéglátással.
Utána kérdezek, arrafelé való a Macska. Elsőre nem tudok ötletet mrt hát ennyi ember.. De hátha.
Tessék !
Jó reggeltet!
Úgy gondolom, jól sikerülhetett a tegnap esti ünneplés, mert elmaradt a ma reggeli bejelentkezős okosság.
Nyuszi: Ott vagyok fél öt körül, elhozom a két párat, és otthagyom nálad az én részemet. Tibkin maga utal.
szép napot
AKI ÉRINTETT AKMT ÜGYBEN IS
Aki nincs fent a websiteos rendszerben (taglista) - és szeretne fent lenni, vagy a jelenlegi képét szeretné lecserélni
AZ AZ EMBER
EMAILBEN jelentkezen adatokkal, képekkel......mert csak úgy tudom nyomonkövetni a dologkat.
Megjön a mail, rögtön csinálom is.....
PL láttam hogy jópár embernek nincs is fent fényképe.......... PL Dawntez......Bviktor.....stb