Ezt pont te mondod aki a 26-27. helyre íratkozol fel?
No a téma adott.......
Adjátok a tippeket..........
Mint írom ha elfogadhatóak a körülmények Én megyek mindenféleképpen, mert már nagyon mehetnékem vagy és a Mecseket nem is nagyon ismerem MÉG.....
Oszt legfeljebb aki jön azzal Baján találkozunk vasárnap:-)
Megint ködbe burkolóztam egy kicsit. De beköltöztünk új otthonunkba!
Remélem mindenki remek egészségnek örvend.
Látom megy a nagy szervezkedés Bajával kapcsolatban. Na remélem lesz holnap egy kis időm, hogy visszaolvassak!
Addig is csók a családnak!
Ui.: Köszönöm annak a jótét léleknek, aki nem védte le a WIFI Routerét és nagylelkűen lehetővé tette fűnek-fának, hogy használják a hálozatát. Ígérem neki, hogy nem az utolsó alkalom volt. Még lesz egy párszor ilyen amíg nem veszem a fáradtságot, hogy felhúzzak egy kábelt az emeletre.
Bár a lehetőség nagyon csábító...
Nem Baján alszunk............
Akkor viszont várok minden tervet, tippet, ötletet hogy Orfű-Pécs-Mohács-Baja közt hol lehet olcsón - ennyi embernek - szállást foglalni...............
A békáját? Aszittem a kígyóját szereti símogatni. Igaz, hogy attól nem lesz jó idő.
Én nem kételkedem a varázsában, de ha eccer nincs, akkor ott hába a varázs.
Nem hiszem, hogy Teddy ne tudna szerezni szállást! Beveti a személyes varázsát.....! Már csak a békáját kell megsimogatnia, hogy az egri különítmény is eljöhessen kósza esőcseppek nélkül!
Az tuti, hogy túláraztam, ebben valószínűleg szerepe van annak is, hogy:
- szeretem ,
- nem sürgős (amíg árulom, addig fizetem a kgfb-t, viszont használhatom! ,
- TÉNYLEG jó.
Ha komoly vevő jön, akkor úgyis alkudni fog és nem egy-két tízezresen fog múlni a biznic...
Igen! egy ilyen kategóriájú smk megelégszik 2 literrel. De manapság már (ilyen köbcenti szinten) jelentősen orvosolták a végsebességet. Ezek már NAGYON PÖRÖGNEK! Nem tudok konkrét adatot, de nagyon nem lepődnék meg ha valahol azt olvasnám h Talma 125ccm-es Apriliája 10l környékén eszik. Persze (gyanítom) nem engedi 10e-s ford alá.
Hidd el esSO "bá": egészen másképp gyorsulnak "ezek", és ezért sajna esznek is. Változik a világ. Hogyan tudtam egykerékre emelni bármelyik "kicsi" gépemet? Nagygáz, kuplung ki, és testtel rásegít, jóesetben. Manapság, gázzal emelik a robik elejét (csak variátor, és szíj kérdése). No abban az esetben képzeld magad a henger helyébe!: alulról tol a gravitáció, felülről eszméletlen mennyiségben ömlik, illetve robban a benya! Szerencsétlen, de BÍRJA, és a gyűrűk is. Meddig bírta egy "kínzott" keleti 2T-ben a dugó, gyűrű?
sajna másvilág
No a téma adott.......
Adjátok a tippeket..........
Mint írom ha elfogadhatóak a körülmények Én megyek mindenféleképpen, mert már nagyon mehetnékem vagy és a Mecseket nem is nagyon ismerem MÉG.....
Oszt legfeljebb aki jön azzal Baján találkozunk vasárnap:-)