Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ha már ennyire nagy hatással vannak rád a külső dolgok, akkor ajánlom a fürdőszobát:-)

Kapcsold be a hajszárított, forditsd magad felé és még a végén azt hiszed hogy nyár van és 170-el repesztesz:-))))))))

Az előnye? nem kell még bukósisak se
Nekem legalábbis nagyon tetszett!
Nagyon jó a minősége, és a hangok, háát, néha lehúztam a fejem egy-egy golyó elől!
Tényleg....? Még a végén megnézem....
Frigóajtót, bocsi!
Hát már csak észre venném, ha rácsuknám a frigóajrót!
Gyerekek!
Szerintem Sly megint nagyot alakított! Meg azt hiszem nagyot is kaszál!
Író,rendező, forgatókönyvíró, főszereplő!
Brutális a film, akár a Ryan közlegény!
Hehehe, csak vigyázz, nehogy fordítva csináld!
Én behűtöttem egy pezsgőt, és rózsaszín szalagot teszek a répámra!
AJÁNDÉK!
Jól! Tokaji borocskával csak jó lehet! Ma is lészen!
Nyehehe... Ha nincs jelentkező, lejjebb is megy az ár, ugye? Lassan kivonják az egy forintost, el kellene passzolni

Én pölö készítettem meglepit a zuramnak, de nem valentin nap alkalmából, hanem mert rámjött az ötperc.

Jól sikerült a borozgatós este?
Nyuszpusz!
Jól nyuszogsz! Lámúr az legyen minden nap!
Nézd meg a viráglistát is az alábbi lnken....minimálisan 10 ropi.....

de van 16-ért egy csokor virág egy medvével.....PLÜSS medvével:-)))

De ha már itt tartunk:-)

Licitre bocsájtom a világ legszexisebb, mormogó, simuló medvéjét...... NEM CSAK HÖLGYEK részére:-))))

Férfiak licitálását csak a "Túl a barátságon" szlogenel fémjelezve fogadjuk el:-)))))

A licit induló ára 100ft.

Illetve a világ legforróbb ördögét:-) CSAK CSAJOK részére

A licit induló ára 99ft
No, okosak! kérek szépen motoros bolt címeket a bécsi úton! Köszike!

Blue: én nem várom el, hogy Valentin-nap szeressen a pasim. nekem az kell, hogy MINDEN NAP! kicsire nem adok...

Zizi:
A maci épp ezért nem veszélyes állat a buliknál:-)))))

bocs maci ezt nem hagyhattam ki:-)
Titeket kell leittatni:-))))

Ha mi iszunk az gyengiti a sátorépítést:-)))))
0,2 liter pezsgő? az meg mire elég...? egymásra öntik?
Hihi... Hát igen, a pasikból ki kell hozni ami bennük van...
Nem tudom, sok nő várja a herceget fehér lovon, és egyszerre mindent akar tőle, hogy legyen macsó, de legyen romantikus is, legyen vagány és borostás, de emellett meg máshogy gyantáztassa magát, értse meg a női hülyeségeket, de őneki ne legyenek hülye dolgai.. Na hát ez az ami nem megy! Ahogy tökéletes nő sincs, bizony...
Aki annak hiszi magát, az meg aztán főleg nem tökéletes

http://www.csemegekosarak.hu/i...

Törley pezsgő 0,2 l
Kivánlak - Óvszer (Masculan) 4 csomag
Mogyi mogyoró 100 gr
Mogyi pisztácia
Szamos szív 13 gr 6 db
Szamos Andrássy desszert 26 gr

és ez mind 5990ft:-)))) (a boltban ezt megveszed kb 2000-ért...de legyen 3000....
Na most a szerelem napja van vagy a szeretkezés napja?
Félre ne érts!

Én egy pokolian romantikus beállítotságú csávó vagyok - ha persze van kiért romantikusnak lenni.........
de ez a majmolás tényleg nem az Én világom.

Épp itt szoktam röhögni............
csaj adatlap........
"Szeretem a romantikus férfiakat - NEKEM ROMANTUS FÉRFI KELL......2 sorral lejebb, legyen neki mercije, pénze és ne azzal teljen az esténk hogy gyertyafény melett, összebujva beszélgetünk...."
Persze, de elhihetted hogy nem nekünk férfiaknak jutt eszébe hogy JAJ MA VAlentino napja van.......vegyünk valami szart a csajunknak
ÉN? MA?

Hát ha ez összejön Te leszel az első aki megtudja:-)))))
Nők? Túrót! Ez kőkemény biznisz, nem más... Bolondítsd meg a népet minden szarral, hogy szórja a pénzét, és lendítse a GDP-t.
Moziba utoljára ÉN?

Fogalmam sincs mikor voltam utoljára..............tényleg nem emlékszem...............
Ja de!