Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kép lemaradt
És ezek se rosszak
Bazdmeg!
Nem teszem be, mert ugye figyelek a 18 éven aluliakra is:-))))

Szóval egy Oscar dijas elem:-))))
http://fverszava.freeblog.hu/F...
Utószinkronos lesz? Az jó, pláne ha nagy átéléssel csinálják a szinkronszínészek .
Részemről ok...... Szóval lejösz, a kádban szexelsz velem - és ezt felteszük a netre.....

OK
Már töltöm is a kamerát, mert ebből DVD is lesz, amit eladunk jó pénzért Kovi bácsinak:-))))

Egy dolog van csak.... a hangot majd alá kell nyögdécselni, mert ugye a kiscsajok aludni fognak este.....szóval ne ébresszük őket fel:-)
Mié? Szerinted Én hogy ezdtem?

Tanktáska, várak könyv, sisakháló...... ugyan ez.........
Dobsinánál meg körbeállták a németek hogy milyen praktikus és occó megoldás, mert nekik meg ott figyelt a 2-300 eurós állvány
OK! De elöbb kell egy probafelvétel!
Már izzithatod is a kamerát!
Kérek százalékot ...
Ebböl pénzt csinálok!

Sztem legyen az A verzió keverve a B-vel. Webkamera, zuhany meg minden. És választható zene.

Megvettük BLUE kamerás ötletét!
pusszanás
Ez egy magánút, valami MOL-os. Nem igazán járnak arra. Ennyi kanyart erre máshol nem lehet találni sajna. A baj az hogy nagyon koszsos az út.
A kameraállvány az meg röhely: Tanktáska+angol szótár+sisakháló+szigetelő szalag. De ahhoz képest egész jó lett sztem.
Este egyedül vagyok...ha szex kell akkor gyere Adonyba.....
Mellette persze halgathatunk zenét is:-)))))))

B verzió.....
Te bevállalósabb leszel mint Zimacs......így szólsz a jelenlévő társaságnak hogy este webkamerás Fürdés lesz..... igy mindenki elinditja a kedvenc zenéjét, és monitoron figyel téged, miközben bőőőőszen maszturbál:-)

Hát bajátom akkor Te bizony fizethetsz mint a katona.....

Csak a számok.....
Csekkes módszer:
86*16000= 1.376.000ft és erre még rájön a szerződésmódosítás, átirási költsége a vevőnek....

Ha meg egybe?
Akkor.....ha jól tudom olyan 1.250.000-ért vetted
Erre rájön a baráti 16% éves kamat..... vagyis 1450000 ...ebből lejön amit eddig befizettél (224000)...vagyis ha most bmész a bankba hogy KP kifizeted akkor olyan 1200.000 környékét kellene fizetned.

Ezért van az hogy ha 0-ásan akarsz kiszálni a mociból akkor fél futamidőnél tedd meg.........
Én ezt túlléptem.....3 hónappal - és így még maradt is pénzem a piaci árakhoz képest (pedig ugye relatíve még le is vittem az árát.....)

Mindegy.....
Írtam a csókának, mert neki is részletes kellene.......(bár ugye ott a bank....)
Ha épp bemértek ez 300.000-ba kerül mert ahogy láttam volt egy pont 160-nal......

Amugy OK-s....és frankó a felfogatás is! Semmi remegés........
Bár mikor az XX ráfutott egy pormezőre az kemény volt.....főleg ha mondjuk ott kell ráfékeznie......

Nekem csak egy gondom van vele..... ALFÖLD.....sehol semmi, csak az út.........Én inkább a hegyvidéket csípem, még ha ott álmomba se érem el a 160-at:-)
Hmmm... Én eddig csak a zenét találtam, sex sehol... Meg motor se...
Havi 16.000 párszáz 100 hóra vettem eltelt 14.
Egyben nem tudom mennyi!

DL-t akarooooook!
Ok elküldtem a tiéd is neki..... ha érdekli majd jelentkezik.....

Amugy a tiéd most hogy áll?
Hány hó van hátra és havi mennyi? (vagy összesen mennyi)
Ha egybe kifizetik a bankot mennyi?
Sex, zene, EMO. Röviden ennyi!
A enyimémotor is eladó OFt.-ért Ha valaki fizeti tovább mán viheti is!
Sziassztok! Ejj, néhány napig nem nagyon vagyok gép előtt, és annyi olvasnivaló van, hogy jaj .
Mi újság errefele? - Csak mert nem biztos, hogy az egészet végigolvasom ...