Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia. Köszi.
De még nem iszok a medve bőrére. Bár a bank már tegnap felhívott, de azért az a biztos, ha a kereskedő hív és már hazafele jövök a mocival.
Mindenkinek szép napot és szerintem a mai egy igazi motoros idő. Aki tud pattanjon fel a mocijára.
Annyira nem vágom, csak a viccek topicban volt róla eccer duma, onnan vettem át.
Itt kéremcépen meg 14 fok van a motorozáshoz. Ezért minnyá megyek.
Zéró tolerancia... ez divatos kifejezés mostanában. És ez igaz mindenkire részemről, aki hűti a levet és tolja a szelet.
És, ha valakit sértek ezzel,az elmehet a búsba. Hiszen legyen már nekem annyi jogom, hogy véleményt mondhassak, ha már egyike vagyok annak a 2 millió embernek aki eltartja ezt a kis országot.

Ha a roma identitásúakkal szemben nyilvánítom ki a véleményt, akkor rasszista vagyok. Ha az EMO-sokkal, akkor társadalmilag érzéketlen... stb... mindig van valami szép jelző rám/ránk, és mégsem megyek Strassburgba. 60 évesen nem megyek nyugdíjba, mert beledöglök abba, hogy keresem a bobót az "esélyegyenlőeknek". Tehát piszok szar ez a világ!

Nos ennyit az esélyegyenlőségről!
Úgy elzárnám a csapot, mint a sicc... lenne mindjárt társadalmi elszakadás. És nem lenne ennyi szarrágó semmittevő.

Kidühöngtem magam... mst pedig szeressük egymást gyerekek. Takarítok... aztán mocíííííííííííííí!
Nekem erről az EMO-ról az utolsó véleményem.
Hangzásra éppen olyan, mint Elmo... az Elm utcából. A hajuk is hasonlóan színes... és az értelmük is kívülről hasonlóan csekély.
Persze, lehet világfájdalma az ifjúságnak, de van egy élő példám.
Az egyik ismerős csajszi huga EMO-s. 15 éves lesz, de isolába járni nagyon nagy luxus neki... és ezzel bántja most a Mindenség. Szenved szegényem, és olyan sötét, mint a föld. Enni kap, takarítani büdös neki (hogy is juthat ilyen az észbe). Nos, mi is lesz belőle? EMO-s nagykorú... képzettség nélkül. Aztán majd nem talál munkát (sőt tovább megyek, a munkahely is gyötrelem ám... ott is szarazzélet van). Szóval nyema meló, mert őket az élet "képezte". És akkor megint bántja a Világ.
Mi meg, akik még nem gyilkoltuk le magunkat, és elkerült az EMO szele, no, mi pedig dolgozunk, hogy teljen nekik kenyérre a segélyből.

Veszem is elő az evezőlapátot!
Ha találkozok egyel, azzzonnal hátba vágom!
Majd beleesik egy gótikus boszorkányba.
És még ennek is pont az a zenéje!

Érzitk, hogy az Univerzum egy pillanatra harmoniában volt?
Mi a szösz, hogy ennyire vágod!

Jó, ilyen korán ilyen marhaságok olvasni!

Itt kéremcépen cidri van a motorozáshoz.
Hi Mindenki!

Az Emo-val kapcsolatban:

Szépreményű középső gyermekünk mindenkori barátnőjével szemben csak egyetlen kizárási okot szabtunk : emo-tündér nem lehet. Még meg is sértődött, hogy ilyen ízléstelenséget feltételezünk róla.....
Fiatalság rockerség témakörben:
Tegnap volt a Terminator 2 a TV-ben. Mekkora egy jó film vót az.
És most lett vége a Top 10 at 10 -nek az MTV-n pont a Guns n" Roses-zal. Az első természetesen a You could be mine volt!
Azt hiszem öregszem.
Na ez kéne az emo-soknak!
http://youtube.com/watch?v=8Ap...

Itt aztán lehet ríni!
Ez azért nem volt szar!
http://youtube.com/watch?v=HRm...
Vazzze meg kell növeszteni a hajam! mind a 7 szálat!
Van még egy vers is, de 30 perce nem találom. A Te és Teddy véleménye kb, csak kicsit durvább kifejezésmódban, versbe szedve.
ESso vazze ez annyira gyönyörű volt, hogy elsírtam magam!
Szevasztok 500asok!

A baromi jó időre való tekintettel, nem elhanyagolva a ragyogó napsütést, remélem midnenki átforgatja a főtengelyeket kicsit! ;)

Széles utat és jó motorozást!

Zoli
EMO NAPIREND:
8:00 - felkelni.tükörbe nézni majd elsírni magunkat,hogy elaludtuk a hajunkat.
8:30 - elözö pont miatt öngyilkosság megkísérlése
9:15 - 2 sikertelen kísérlet után folytatni a napot.
9:20 - kiválasztani a ruhát a mai napra.
9:50 - fürdöszoba: eltávolítani a testszörzetünket,hajbelövés,körömfestés,smink.
11:00 - az új képeket feltölteni a myspace-re.emailek lebonyolítása.myspace-n megosztani a haverjaiddal,hogy mennyire bevág a seggedbe az új farmerod.megírni,hogy mennyire elkeseredett vagy.
12:00 - némi nemü táplálék elfogyasztása
13:00 - sírás
13:25 - msn-en megbeszélni,hogy beszakadt a körmöd tegnap.
14:00 - megosztani a világgal a fájdalmaidat.
15:00 - végre kimerészkedhetsz az utcára. elmész a barátaidhoz megbeszélni a legújabb divatot...kollektív sírás.
17:00 - vacsora könnyekkel kísérve
18:00 - msn,myspace és társai.
20:00 - fürdés, smink eltávolítása.
20:45 - smink nélkül a tükörbe nézni majd szembesülni,hogy mennyire ronda vagy...sírás
23:00 - myspace-en összegezni a napodat.elköszönni a netes haveroktól.
00:00 - lámpaoltás.kis pityergés még mielött elalszol
Hehehe! Szerintem Ti nem a kezeikért álltok sorban!
Bonanza, az a bölcselkedő cowboyfilmsorozat, na az régen volt.
Jó reggelt!

Azért régen is volt Depeche mode, meg Bonanza.
Szerintem most ilyen szinű a képed csak mosollyal kombinálva
Akkor te elég gyors vagy ugye?
ÖÖÖÖÖÖ, izzzzéééééééé! 4 másodperc volt csak.
Szassz hacccázaslovas!
Blue ! Nyuszikusz friss fényképei alapján egyértelmü hogy a sor elején (vagyis mögötte) Teddy maci áll . .