Tényleg nagyon ügyes vagy, nem vitatom! (hogy jutott eszedbe pont ez?) Csak picit kiakadtam ezen, mert mindenhol ez az undorító minta látható. Látom Te sem vagy mai csirke, ha nem vágod mi az az emo-stílus (nagyvonalakban: életuntság á lá tinimód, ötvözve a halálfejekkel, spékelve kifestett fiúkkal. hallottam olyanról, h divat megvágdosniuk magukat.) csak egy vicc akaródzott lenni, semmi bajom ám veled! LAssú a net, lassan veszed megy át a poén is.
kézügyesség? eszembe jutott a tegnapi fórum-téma....
na jó, nem heccellek tovább, mert még a végén totál megsértőcc!
Nem néztél meg iwiwen?
A Szandrát 2 éves kora óta hurcibálom......tavaly már messzebre is mentem vele....
a kisebbik Viviszivi meg1 évesen már robogózott.....nála TÉNY hogy hamarabb ült motoron, mint hogy járni tudott volna
Tényleg nagyon ügyes vagy, nem vitatom! (hogy jutott eszedbe pont ez?) Csak picit kiakadtam ezen, mert mindenhol ez az undorító minta látható. Látom Te sem vagy mai csirke, ha nem vágod mi az az emo-stílus (nagyvonalakban: életuntság á lá tinimód, ötvözve a halálfejekkel, spékelve kifestett fiúkkal. hallottam olyanról, h divat megvágdosniuk magukat.) csak egy vicc akaródzott lenni, semmi bajom ám veled! LAssú a net, lassan veszed megy át a poén is.
kézügyesség? eszembe jutott a tegnapi fórum-téma....
na jó, nem heccellek tovább, mert még a végén totál megsértőcc!