Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hzzá teszem, hogy "nyúlformán" is jól esik néha...
Wháááááá, ahogy az átlagom nézem, én most egy hónapban egy minőséginek is k.vára örülnék!
Kezdek egészségtelenül okos lenni... ugyanis a szivacsosodás sajnos visszafordítható folyamat. Ha így folytatom Nobel díjas leszek Húsvétra!

(Most voltam randin... szegény leány... ha ilyen ütemben haladunk, akkor elég lesz neki túlélni az elsőt )
OK Dawntwez.
Miután a kezedben lesz, addigra elküldöm mélben a számlaszámomat!
NEEEEEM! Jesszus, megöl, ha ezt meglátja!
Úristen! Akkor nyuszi ezért nyuszi?
Felnézünk Rád Mr. Potencia!
Aha, szóval a k.vára hagynád magad... azt képzelem... Bocs, nem lehetett kihagyni!
Két nap után elvonási tüneteim vannak!
Jó estét mindenkinek!
Bukócső ügyben:

Nyuszi: ÉRTETTEM!

Dzsoki: Az enyémet Nyuszi veszi át.

Nyuszi: Mikor, és hol vehetem át tőled az alábbi időpontokban (szeretném a hétvégén felszerelni) Szerdán, és csütörtökön 16h után, pénteken 14h után, szombaton reggel?

Dzsoki: Hová tegyem az árát? Hogyan jut el hozzád?
Én kieggyezem a napi egy minőségivel!
Másodszorra k.vára tudom hagyni magam!
Jaja, aki csak a cerkáját hegyezi, annak az agyában egy idő után csak az a rész marad ám ép! A többi elszivacsosodik! Nameg... jobb heti 3 minőségi, mint napi 3 fürgenyúlszerű menet... Már bocs
Hát persze, hogy átalakult az arculat!
Megjöttem!
Agyszivacsosodás!
Elfelejtettem, hogy ez mit jelent!
Neked ez nem jön össze!
A cerka sem kopik, meg az ész is fogy. (Te mondtad! )
Jó estét tisztelt sikló, gyík, kélgyó, muff....stb. rajongók!
Ma délután gyökeresen átalakult az arculat!

Kedves Érintettek (esetleg Érintetlenek,Érinthetetlenek)!
Elhoztam a buktacsöveket. Gyönyörűek lettek. Igényesen betekergetve védőszivacsba.

Nem nem.....

Ha kopik a cerka akkor az ész is? ennek forditottan kellene arányosnak lennie nem?

BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR
A nők is úgy hülyülnek, minnél szőkébbek:.-))))))
Hehe, hát igen, valamit valamiért...
Akkor azért vagyok ilyen okos:-)))))
Nem lehet állandóan szexelni... Agyszivacsosodást lehet kapni tőle! Lásd pasik!
egyszerűen nem csinálod jól:-) Hiszen a JÓ dolgokhoz ,maximális odafigyelés kell:-)

MIÉÉÉÉ?:?
Majd mregszakadok a röhögéstől......a kollegák meg sasolnak hogy lehet hogy meggyógyultam - de agyilag már nem leszek sose 100-as
persze - hiszen nem jöttél ápolni engem - ráadásul még mindig ott ülsz a PC előtt, mint hogy gyakorolnád a szexet:-))))))
Ne sirj macskaszemű! MSN-en megvigasztallak!
Ha én müvelés közben beszélek akkor mivan?
A FŐNI egy kicsit harapós ma!