Wháááááá, ahogy az átlagom nézem, én most egy hónapban egy minőséginek is k.vára örülnék!
Kezdek egészségtelenül okos lenni... ugyanis a szivacsosodás sajnos visszafordítható folyamat. Ha így folytatom Nobel díjas leszek Húsvétra!
(Most voltam randin... szegény leány... ha ilyen ütemben haladunk, akkor elég lesz neki túlélni az elsőt )
Nyuszi: Mikor, és hol vehetem át tőled az alábbi időpontokban (szeretném a hétvégén felszerelni) Szerdán, és csütörtökön 16h után, pénteken 14h után, szombaton reggel?
Dzsoki: Hová tegyem az árát? Hogyan jut el hozzád?
Jaja, aki csak a cerkáját hegyezi, annak az agyában egy idő után csak az a rész marad ám ép! A többi elszivacsosodik! Nameg... jobb heti 3 minőségi, mint napi 3 fürgenyúlszerű menet... Már bocs
Kezdek egészségtelenül okos lenni... ugyanis a szivacsosodás sajnos visszafordítható folyamat. Ha így folytatom Nobel díjas leszek Húsvétra!
(Most voltam randin... szegény leány... ha ilyen ütemben haladunk, akkor elég lesz neki túlélni az elsőt )
Miután a kezedben lesz, addigra elküldöm mélben a számlaszámomat!
Bukócső ügyben:
Nyuszi: ÉRTETTEM!
Dzsoki: Az enyémet Nyuszi veszi át.
Nyuszi: Mikor, és hol vehetem át tőled az alábbi időpontokban (szeretném a hétvégén felszerelni) Szerdán, és csütörtökön 16h után, pénteken 14h után, szombaton reggel?
Dzsoki: Hová tegyem az árát? Hogyan jut el hozzád?
Másodszorra k.vára tudom hagyni magam!
Megjöttem!
Elfelejtettem, hogy ez mit jelent!
A cerka sem kopik, meg az ész is fogy. (Te mondtad! )
Ma délután gyökeresen átalakult az arculat!
Kedves Érintettek (esetleg Érintetlenek,Érinthetetlenek)!
Elhoztam a buktacsöveket. Gyönyörűek lettek. Igényesen betekergetve védőszivacsba.
Ha kopik a cerka akkor az ész is? ennek forditottan kellene arányosnak lennie nem?
BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR
A nők is úgy hülyülnek, minnél szőkébbek:.-))))))
MIÉÉÉÉ?:?
Majd mregszakadok a röhögéstől......a kollegák meg sasolnak hogy lehet hogy meggyógyultam - de agyilag már nem leszek sose 100-as