Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Főni!:
a 23-24-és hétvégén mikor érsz rá Gyarmatra?
Jajjj, dehogy bántalak én, csak megjegyeztem
Ha megyek rám ne is számítsatok semmiféle munkába! Nem értek úgysem semmihez!
Max kiosztom a munkát, és felügyelek!
10 perc szünet, munka van.
Egy lejövetellel! Még Baján ígértétek meg Koxival. De hát amit egy pesti ígér....!
a hegesztés utáni csiszolás, alapozás, színrefújás is?
Sok kéz nem jó! Én kb 2 óra hosszára gondolok. Ebben benne van a váz megerősítése, esetleges hátsó tartótól való megtámasztás.
persze aztán be se férünk a zuccába
Nem keveset doldozódom, ezért nem vagyok itt annyira!
Esténként, meg nem annyira van kedvem-időm átolvasni egy rakat oldalt. ( Ne tessék engemet bántani)
ESsoka mivel tartozom én neked?
kinek mi a sok! én ezt úgy ismerem: Ennyiért a hülyének is megéri, hátmég nekem
Szigorúan! Minél több a mocc, annál jobb!
Még én sem tudok róla!
De, ha jól emlékszem, még tartozol 1gyel!

Dawntez mociján lesz egy kis meló, és ad érte sok pízet! Na, ezt lehet összekötni valamivel.
tegyem fel a motorozz.hu-ra túraként?
Perszehogy le vagy maradva, mert alig írsz nekünk Vagy azért a szemed a pályán? Bár ha így lenne, tudnád, mi a projekt
ez lesz az! hajrá! hírdesd
már csak azt kell megsaccold, h menny idő a hegesztésed? Illetve ha esetleg 15-20 pár kéz segít, az milyen arányban csökkenti (esetleg növeli ) a szükséges időtartamot. Ha kell egy fél órával a BANDA előtt elindulok egyedül
Megbeszéltük
Gondolom hétvégén lesz, akkor meg úgyis itthon vagy.
ESso bá!
Egy kicsikét lemradtam.
Van nálad valami összeröff?
Belefér, persze... De csakis akkor, ha Dooorcsi is ott tartózkodhat! Nem ám, hogy én meg kimaradok a jóból!
Ha Pestről jöszz, és ügyesen szervezkedünk (sok klf motor) akár az is megoldható h 30-50 kilóméterenként más mocin ülsz! Csábító? Keressünk vmi nem túl publikus ( ) fórumot!
Wehehe! ( á la nyuszi ) Most Te azt hiszed, hogy kitolsz velem? El kell, hogy keserítselek, amennyiben ez a szándékod.
A dolog túl van tárgyalva.
Csak a meglepetések elkerülése végett: elsődleges feladat a csom.tartó felapplikálása a mocidra, tehát én nem érek rá a vendégekkel foglalkozni. Viszont, ha időben elkészülünk, akár egy nyársalás,vagy egy kisebb guriga belefér.
Hallottátok?:
"És hozz jó sok embert magaddal.... "
legyen meglepetéses (a házigazdának) HKG?

u.i. készüljön tisztelt házigazda (hogy mikorra, és hány emberre, azt a kapuban megmondjuk )
Pedig onnan van, én ott olvastam.