sztem sem kell túlparázni. kenni kell neki, lehetőség/kedv szerint felöltözni, és kész. aki túl fostos ne füürgyön léé, mert még a végén elesik a fürdőszobában is. én pl most is mindig böregérjelmezben moccozok, de van hogy nyáron csak csizma kesztyű sisak, és kész.
üdv.
Blue az auschwitz-i terv nagyon jo. Én jövö nyáron("09 ) megyek oda 2-3 napra és bejárom minden
cm2-ét. (ha egyszer eljutok oda)
Azt nem tudod véletlenül hogy kell-e utlevél oda vagy elég a személyi, és hogy mi a pénznem?
Üdv Mindenkinek!
NAON tele van a t...m a cégemmel! Asszem ezen a héten jó esetben csak este 7 után férek a nethez. Ú tűnik h reggel héttől este kifulladásig bennt szí...ak. Tudom ez nem mindennapos (nálunk), de régebben volt szó a diplomásokról (nembeszélve az ) állami alkamazottakról. Ha hiszitek ha nem minket is SZIVATNAK! (bocsi, me a kulpa ). ideges vok
Szal: A jövő hét szerdán (remélhetőleg délután) bevállalom a bukócsövek átvételét, majd továbbosztását. Köszi Dzsoki. A pénzügyeket viszont konkretizálni kéne.
Blue: grat az új dzsekihez (nekem is ilyen van). Jó-e nyáron? Nem rosszabb mint bármi más, mert: vannak rajta zippzárak, ami tökéletes 40 és 110 km/h között. Alatta semmi, felette viszont olyan "púpos" lesze, h a legkisebb oldalszél áttesz a másik sávba.
Írj részletek (főleg dátumot!) Lengyelországról! Ha jó a dátum (ajánlom h jót írj ) én jövök! Miért nem lehet jelentkezni az AKMT-n?
No, ha ez az Auswich az Auschwitz, akkor ottan éppen jó helyen lennének az őrült vakegerek. Nem bántanám őket, csak fejtsenek követ egy fél évig... azonnal csillapodna az őrültség.
A nevét kérded?
Arról fogalmam sincs!Amikor louis-ban voltam, úgy mentem oda, hogy kinéztem egyet itthon, de mivel túl merev volt próbálgattam az ott lévőket, és ez bizonyolt a leg kényelmesebbnek!
Nykány!
Hétvégén megbeszélem a pénzügyminiszteremmel, hogy lehet-e jelenleg rendelnem ilyeneket, és majd értesítelek a fejleményekről. Addig gondolkozz Te is Pusziiiiii
Ilyenkor haj de jó lenne motorosrendőrnek lenni! (ajánlott fohász: Istenem kérlek változtass motorosrendőrré azon nyomban!) És jól megbüntetni az ipsét! :P
Akkor ez egy hasonló dolog, de nem valószínű, hogy ő volt: Nő index és körülnézés nélkül sávot váltott, kis hijján 1 pasin (és autóján) keresztül. Nosza, ipse a nő után, megállítja, kiszáll, kopog, nő letekeri az ablakot. A pasi: - Elnézést kérek, kedves hölgyem, hogy megállítottam, de gondoltam, jobb, ha szólok: nem működik az irányjelzője...
Nő néz, pislog, majd kipróbálja: - Dehát működik!
Erre a pasi leüvölti a nő fejét: - Akko mi a f*ért nem használod bazzeg?!
kösz.igaz még nem mentem vele,de ott volt próbakormány,amit 5 percig fogtam benne meg most is abba irok "h szokjam" ürüggyel
ami miatt ez lett,az nagyon egyszerű ok:ez passzolt.de komolyan.nagyon nagy eltérések vannak nem csak méretben,hanem formában,szabásban.volt h a mutatora+középső ujjamra jo volt,de a kisujjra nagy.nah ennek nem egyformák az ujjai!
szellőzni is ugy nézem jol fog(ez max ilyenkor hátrányos)
Hehe. Párom szokta csinálni, hogy a szabálytalankodót ha utoléri, elkezdi neki úriemberesen mondani a szöveget: "Uram, szeretném megkérdezni, hogy vajon észlelte-e a jobbkezes utcát az imént? Kérem a jövőben jobban ügyeljen, a saját, és mások érdekében is, köszönöm." Haláli! Ettől sokkal idegesebbek lesznek, mint ha anyázna.
Értlek.
Nagyon szépen leírod a megoldást is, próbáld meg betartani. A fejed sose veszítsd el - szó szerint se, és átvitt értelemben sem!
A defenzív vezetési technika egyik alappilére: kerüld - a lehetőségekhez mérten - a bolyban való haladást. Vagy menj el tőlük egy kövér gázzal, vagy inkább maradj le. Persze ez nem mindig kivitelezhető.
Blue az auschwitz-i terv nagyon jo. Én jövö nyáron("09 ) megyek oda 2-3 napra és bejárom minden
cm2-ét. (ha egyszer eljutok oda)
Azt nem tudod véletlenül hogy kell-e utlevél oda vagy elég a személyi, és hogy mi a pénznem?
NAON tele van a t...m a cégemmel! Asszem ezen a héten jó esetben csak este 7 után férek a nethez. Ú tűnik h reggel héttől este kifulladásig bennt szí...ak. Tudom ez nem mindennapos (nálunk), de régebben volt szó a diplomásokról (nembeszélve az ) állami alkamazottakról. Ha hiszitek ha nem minket is SZIVATNAK! (bocsi, me a kulpa ). ideges vok
Szal: A jövő hét szerdán (remélhetőleg délután) bevállalom a bukócsövek átvételét, majd továbbosztását. Köszi Dzsoki. A pénzügyeket viszont konkretizálni kéne.
Blue: grat az új dzsekihez (nekem is ilyen van). Jó-e nyáron? Nem rosszabb mint bármi más, mert: vannak rajta zippzárak, ami tökéletes 40 és 110 km/h között. Alatta semmi, felette viszont olyan "púpos" lesze, h a legkisebb oldalszél áttesz a másik sávba.
Írj részletek (főleg dátumot!) Lengyelországról! Ha jó a dátum (ajánlom h jót írj ) én jövök! Miért nem lehet jelentkezni az AKMT-n?
Szép napokat!
okés, beszéld meg a pénzügyminiszterrel, aztán majd jelezz. megyek dógoz, fél szem itt. pusz!
Ezt nagyon jól kitaláltad! szép kis túra! Nekem főleg tetszik, mert már vagy 4 éve el akarom vinni a gyerecskét AusW...-ba.
Arról fogalmam sincs!Amikor louis-ban voltam, úgy mentem oda, hogy kinéztem egyet itthon, de mivel túl merev volt próbálgattam az ott lévőket, és ez bizonyolt a leg kényelmesebbnek!
A Lengyelországi terv nagyon ott van!
Hétvégén megbeszélem a pénzügyminiszteremmel, hogy lehet-e jelenleg rendelnem ilyeneket, és majd értesítelek a fejleményekről. Addig gondolkozz Te is Pusziiiiii
Tessék egy újabb tervezet:-)
3 nap...........
http://akmtmedia.extra.hu/tura...
Én nagyon szeretem!
No ez már nagyon-nagyon off topic szemlélet
Nő néz, pislog, majd kipróbálja: - Dehát működik!
Erre a pasi leüvölti a nő fejét: - Akko mi a f*ért nem használod bazzeg?!
ami miatt ez lett,az nagyon egyszerű ok:ez passzolt.de komolyan.nagyon nagy eltérések vannak nem csak méretben,hanem formában,szabásban.volt h a mutatora+középső ujjamra jo volt,de a kisujjra nagy.nah ennek nem egyformák az ujjai!
szellőzni is ugy nézem jol fog(ez max ilyenkor hátrányos)
Nagyon szépen leírod a megoldást is, próbáld meg betartani. A fejed sose veszítsd el - szó szerint se, és átvitt értelemben sem!
A defenzív vezetési technika egyik alappilére: kerüld - a lehetőségekhez mérten - a bolyban való haladást. Vagy menj el tőlük egy kövér gázzal, vagy inkább maradj le. Persze ez nem mindig kivitelezhető.