Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ami a bering kabátva volt asszonykának, az is 0 gerincvédelemnek, de a know gerincprotektor bele asszem 7-8e ft ami nagyon megéri!
sztem sem kell túlparázni. kenni kell neki, lehetőség/kedv szerint felöltözni, és kész. aki túl fostos ne füürgyön léé, mert még a végén elesik a fürdőszobában is. én pl most is mindig böregérjelmezben moccozok, de van hogy nyáron csak csizma kesztyű sisak, és kész.
Ők is schengeni övezet. Szóval nem kell semmi Csak egy kicsit lassítani kell a határon
Elvileg elég a személyi, de nem árt az útlevél, ha van a háznál. A pénzük pedig a lengyel Zloty. Ha jól tudom akkor PZL a banki rövidítése.
üdv.
Blue az auschwitz-i terv nagyon jo. Én jövö nyáron("09 ) megyek oda 2-3 napra és bejárom minden
cm2-ét. (ha egyszer eljutok oda)
Azt nem tudod véletlenül hogy kell-e utlevél oda vagy elég a személyi, és hogy mi a pénznem?
Üdv Mindenkinek!
NAON tele van a t...m a cégemmel! Asszem ezen a héten jó esetben csak este 7 után férek a nethez. Ú tűnik h reggel héttől este kifulladásig bennt szí...ak. Tudom ez nem mindennapos (nálunk), de régebben volt szó a diplomásokról (nembeszélve az ) állami alkamazottakról. Ha hiszitek ha nem minket is SZIVATNAK! (bocsi, me a kulpa ). ideges vok

Szal: A jövő hét szerdán (remélhetőleg délután) bevállalom a bukócsövek átvételét, majd továbbosztását. Köszi Dzsoki. A pénzügyeket viszont konkretizálni kéne.

Blue: grat az új dzsekihez (nekem is ilyen van). Jó-e nyáron? Nem rosszabb mint bármi más, mert: vannak rajta zippzárak, ami tökéletes 40 és 110 km/h között. Alatta semmi, felette viszont olyan "púpos" lesze, h a legkisebb oldalszél áttesz a másik sávba.
Írj részletek (főleg dátumot!) Lengyelországról! Ha jó a dátum (ajánlom h jót írj ) én jövök! Miért nem lehet jelentkezni az AKMT-n?

Szép napokat!
Na cuppanat + pacsi minden 500 as nak
HI!

okés, beszéld meg a pénzügyminiszterrel, aztán majd jelezz. megyek dógoz, fél szem itt. pusz!
No, ha ez az Auswich az Auschwitz, akkor ottan éppen jó helyen lennének az őrült vakegerek. Nem bántanám őket, csak fejtsenek követ egy fél évig... azonnal csillapodna az őrültség.
Jujjjujjjj! Akkor ide is menjünk Télleg megyek bankot robbantani...
A Louis oldalán néztem,ez hasonlít rá leginkább.
Blue!
Ezt nagyon jól kitaláltad! szép kis túra! Nekem főleg tetszik, mert már vagy 4 éve el akarom vinni a gyerecskét AusW...-ba.
A nevét kérded?
Arról fogalmam sincs!Amikor louis-ban voltam, úgy mentem oda, hogy kinéztem egyet itthon, de mivel túl merev volt próbálgattam az ott lévőket, és ez bizonyolt a leg kényelmesebbnek!
Blue!

A Lengyelországi terv nagyon ott van!
Nykány!
Hétvégén megbeszélem a pénzügyminiszteremmel, hogy lehet-e jelenleg rendelnem ilyeneket, és majd értesítelek a fejleményekről. Addig gondolkozz Te is Pusziiiiii
Vanucci Tour Fun?
Na Én nem akarok elesni, szóval inkább tervezgetek tovább:-)))

Tessék egy újabb tervezet:-)
3 nap...........

http://akmtmedia.extra.hu/tura...
Nekem is ilyen márkájú van, de nem pont ez.
Én nagyon szeretem!
Ilyenkor haj de jó lenne motorosrendőrnek lenni! (ajánlott fohász: Istenem kérlek változtass motorosrendőrré azon nyomban!) És jól megbüntetni az ipsét! :P

No ez már nagyon-nagyon off topic szemlélet
Akkor ez egy hasonló dolog, de nem valószínű, hogy ő volt: Nő index és körülnézés nélkül sávot váltott, kis hijján 1 pasin (és autóján) keresztül. Nosza, ipse a nő után, megállítja, kiszáll, kopog, nő letekeri az ablakot. A pasi: - Elnézést kérek, kedves hölgyem, hogy megállítottam, de gondoltam, jobb, ha szólok: nem működik az irányjelzője...
Nő néz, pislog, majd kipróbálja: - Dehát működik!
Erre a pasi leüvölti a nő fejét: - Akko mi a f*ért nem használod bazzeg?!

kösz.igaz még nem mentem vele,de ott volt próbakormány,amit 5 percig fogtam benne meg most is abba irok "h szokjam" ürüggyel
ami miatt ez lett,az nagyon egyszerű ok:ez passzolt.de komolyan.nagyon nagy eltérések vannak nem csak méretben,hanem formában,szabásban.volt h a mutatora+középső ujjamra jo volt,de a kisujjra nagy.nah ennek nem egyformák az ujjai!
szellőzni is ugy nézem jol fog(ez max ilyenkor hátrányos)
Hehe. Párom szokta csinálni, hogy a szabálytalankodót ha utoléri, elkezdi neki úriemberesen mondani a szöveget: "Uram, szeretném megkérdezni, hogy vajon észlelte-e a jobbkezes utcát az imént? Kérem a jövőben jobban ügyeljen, a saját, és mások érdekében is, köszönöm." Haláli! Ettől sokkal idegesebbek lesznek, mint ha anyázna.
Értlek.
Nagyon szépen leírod a megoldást is, próbáld meg betartani. A fejed sose veszítsd el - szó szerint se, és átvitt értelemben sem!
A defenzív vezetési technika egyik alappilére: kerüld - a lehetőségekhez mérten - a bolyban való haladást. Vagy menj el tőlük egy kövér gázzal, vagy inkább maradj le. Persze ez nem mindig kivitelezhető.