Hát ha még le is szereled akkor csekély a rizikó az tény?
Mondjuk üresen csomag nélkül elég extrém jelenség lenne Megrakodva alig lehet észrevnni a szerkentyüt.
Kéne nekem a fólia cég címe ha lehet .Igazából a havernak kéne,mert pont ilyen tipusa van (Gsx750F) és ezen akarja lefóliázni a plexiét ehhez kéne valami elérhetőség.
Kösz, de mint írtam engem még soha nem baszogattak semmiért. Pedig pl tavaly IGENCSAK egvolt pakolva a GS....és nem a legbiztonságosabban.......(na abba tényleg beleköthettek volna)
eddig 1x állítottak meg - Szlovákiában Sahy után 2km-rel......
Szakadó esőben...........
Miért?
Mert távolról nem tudta eldönteni a rend éber őre hogy mi a franc van a fejemen...
Mikor leálltam és megnézte a szarvakat - dőlt a röhögéstől és már legyintett is hogy TOVÁBB......
A másik fele?
Idén PL csillagtúra lesz........
Szóval irány a szállás - ahol ez az egész konzol le is ugrik a mocóról, hiszen nem fogom magammal hurcibálni az egészet egy hétig.......azt mikor vége a túrának akkor konzol vissza, és goooo haza.....
Szóval mint mondottam nekem ekkora PAKK évi 1 alkalomra kell.........hiszen a 1-2-3 napos túrára elég egy NAGY táska
Figyu engem minden évben 2-3x megállitanak (régen még a vadi uj robogóval is 40-el mentem országuton ) és még soha semmibe nem kötöttek bele- szerintem rutin volt ill. unatkoztak.
Kicsit más a helyzet Ausztriába Németországban. De végülis csak egy hetet leszel kint, nem olyan nagy a rizikó. Csak felhivtam a figyelmedet a szabályra.
Na igen. Én igazából azt vártam, hogy a GSX_F 750-et újítják fel. Ilyen szempontból csalódás, hogy a Bandit vázára pakoltak rá mindent... Nekem a régi GSX-F valamiért nagyon gyerebe, szóval muszáj ezt is lecsekkolni, mert esztétikailag rendben van a dolog.
Egyébként én még nem láttam egy oldalt sem, ahol részletesen kiértékelték volna . Tesztelték már valahol?
A gyári csomagtartón egy DB matrica van: MAX: 5kg......
Akkor hogy is van ez? Hiszen a csomagtartóhoz kapott papirokat azért csak nem hurcibálod magaddal, mert max azon van rajta hogy E3, TÜV....stb
Ez volt a legegyszerübb megoldás hogy 2 féle verzió legyen. Igy viszont nagyon könnyü csupaszt csinálni belőle , még a másik tükörnek is megvan a helye a kormányon.
Inkább raktak volna rá , mint a régin, csutkakormányt, akkor egy kicsit sportosabb verzióvá vált volna.
Én azt nem értem hogy mi értelme ennek?
Tudtommal a GSX650F egy felruházott GSF.....
Kapott idomokat, meg egy másmilyen müszerfalat..........és átnevezték..........és kidobták mint ÚJDONSÁG.....
Ez olyan mint ha lenne egy kék telefonod, és lecseréled egy pirosra........
Technikailag?
Bandit 63kw, 86Le
GSXF 62,5kw, 85LE
Ha rákeres bárki nomyják az odlalak a nagy dumákat hogy PL.... vége a kuplungbowdennek.....ÉS?
A bandita is hidrós már..........
Szóval ahogy néztem tényleg semmi más, csak idom, meg müszerfal..........minden más BANDIT
Az osztrák, német rendörök figyelnek ilyenre, sokkal pitibb dolgokra is megkövetelik (pl plexi stb) Nézz körül a Louisban, mindennek kell tüvje legyen. Ha nincs, utcai forgalomba nem használható.
Most mondjam azt hogy nem készithetnél házilag csomagtartót De tőlem te izgulhatsz, beléd köthetnek.
Tavaly vagy tavaly előtt kaptam 2 jegyet.............meglicitáltattam:-)))) (az nyer aki legelsőnek jelentkezik rá:-)
Tavaly nyertem 2 jegyet a Tokiói futamra (halálos iramban 3) azt is meglicitáltattam:-)))
Én már csak ilyen "adakozó" ember vagyok.....
No meg persze szegény:-) és lusta.......
Felmenni, csámborogni, csurgatni a nyálam.........nem az Én világom. És eközben elkurtam 1-2 tank benzint........
Mondjuk üresen csomag nélkül elég extrém jelenség lenne Megrakodva alig lehet észrevnni a szerkentyüt.
Kéne nekem a fólia cég címe ha lehet .Igazából a havernak kéne,mert pont ilyen tipusa van (Gsx750F) és ezen akarja lefóliázni a plexiét ehhez kéne valami elérhetőség.
Köszi.
Kösz, de mint írtam engem még soha nem baszogattak semmiért. Pedig pl tavaly IGENCSAK egvolt pakolva a GS....és nem a legbiztonságosabban.......(na abba tényleg beleköthettek volna)
eddig 1x állítottak meg - Szlovákiában Sahy után 2km-rel......
Szakadó esőben...........
Miért?
Mert távolról nem tudta eldönteni a rend éber őre hogy mi a franc van a fejemen...
Mikor leálltam és megnézte a szarvakat - dőlt a röhögéstől és már legyintett is hogy TOVÁBB......
A másik fele?
Idén PL csillagtúra lesz........
Szóval irány a szállás - ahol ez az egész konzol le is ugrik a mocóról, hiszen nem fogom magammal hurcibálni az egészet egy hétig.......azt mikor vége a túrának akkor konzol vissza, és goooo haza.....
Szóval mint mondottam nekem ekkora PAKK évi 1 alkalomra kell.........hiszen a 1-2-3 napos túrára elég egy NAGY táska
Kicsit más a helyzet Ausztriába Németországban. De végülis csak egy hetet leszel kint, nem olyan nagy a rizikó. Csak felhivtam a figyelmedet a szabályra.
A GSXF ugye egy külön széria....
vagy 600-as meg 750-es.........
AZ ugymond SPORT-TÚRA, de inkább sport......hiszen még a kormánya is csutka
Egyébként én még nem láttam egy oldalt sem, ahol részletesen kiértékelték volna . Tesztelték már valahol?
A gyári csomagtartón egy DB matrica van: MAX: 5kg......
Akkor hogy is van ez? Hiszen a csomagtartóhoz kapott papirokat azért csak nem hurcibálod magaddal, mert max azon van rajta hogy E3, TÜV....stb
Nem keveset jártam már külföldön ÉS ez még soha nem volt gond............
Ha beléd akarnak kötni akkor ugy is megteszik.........
Inkább raktak volna rá , mint a régin, csutkakormányt, akkor egy kicsit sportosabb verzióvá vált volna.
Én azt nem értem hogy mi értelme ennek?
Tudtommal a GSX650F egy felruházott GSF.....
Kapott idomokat, meg egy másmilyen müszerfalat..........és átnevezték..........és kidobták mint ÚJDONSÁG.....
Ez olyan mint ha lenne egy kék telefonod, és lecseréled egy pirosra........
Technikailag?
Bandit 63kw, 86Le
GSXF 62,5kw, 85LE
Ha rákeres bárki nomyják az odlalak a nagy dumákat hogy PL.... vége a kuplungbowdennek.....ÉS?
A bandita is hidrós már..........
Szóval ahogy néztem tényleg semmi más, csak idom, meg müszerfal..........minden más BANDIT
Most mondjam azt hogy nem készithetnél házilag csomagtartót De tőlem te izgulhatsz, beléd köthetnek.
Mutass nekem egy TÜV-ös házi készítésű csomagtartót:-)))
De majd ráíeom filccel hogy E3
Tavaly nyertem 2 jegyet a Tokiói futamra (halálos iramban 3) azt is meglicitáltattam:-)))
Én már csak ilyen "adakozó" ember vagyok.....
No meg persze szegény:-) és lusta.......
Felmenni, csámborogni, csurgatni a nyálam.........nem az Én világom. És eközben elkurtam 1-2 tank benzint........
De persze ez nem biztos, hogy még az idén lesz... .