Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Épp most hallottam a rádióban egy telefonreklámot:

"Az új NOKIA (F*SZOMTUDJA melyik modellel), végre te is fontosnak érezheted magad!"

HÁT A JÓ K*RVA ANYUKÁJUKAT! Én a sz*rjuk nélkül is k*rva fontosnak érzem magam! Egy-két reklám iszonyat felháborító tud lenni.

Mintha valami kis nyikhaj sz*rdarab lennék, és az ő telefonjuk nélkül az is maradok. Az eszem megáll!

Szíja Júing tezstvírem!
Szerintem esSO az árát jobb ha nem firtatod, nem a te píztárcád!
De azé a Bandit ne legyen má tilos!
Mi a bajod a mobilizátoros telefonátorokkal?
Szükséges rossz!
Mivel ez inkább egy baráti társaság, így a tagoknak semmi sem off! Uff!
Suzukis "gyári minden". Az árát ne kérdezd, mert nehezemre esik leírni is. De úgyis rámkiabáljátok majd! Főleg, ha Eriktől megtudjátok az előzményeit. De király!
Mivel a telefon off ebben a topikban - meg a bandit is! -, ezért én inkább a tartóról, meg a dobozokról érdeklődnék. Fellelhetőség, ár, fajta,stb...
És az milyen?
Ez a reklám helye!
Jóvagyunk. Köszönjük!
A gyerekek iskolai sítáborba készülnek, azután februárban megyünk együtt.
Igyexem a képekkel, de ha túl macerás egyedül felszerelnem (főként az indexek miatt), akkor beviszem a szakemberekhez, ha már nem lesz ilyen gány idő.

Nálatok milyen hírek vannak?
A zújtelefonod az, ami szilveszterkor is megvolt már? Megtetszett külsőre és mivel négy év amortizálás után már esedékes volt a csere, beszereztem egy olyat.

Látom felismertél!
jézusom!
abban a kivételes szerencsében nem részesültem, hogy beszélhettem is vele, mert pont akkor tette le, mire rájöttem, hogy nem az ébresztő nyekereg, hanem az új telefonom új csöngése riogat...

azért ne olyan kivételes gyorsasággal intézd, mint a paci megmutogatását!

Család? háziállatok?

:
Csak vicceltem!
dörzsi.
Hát én nem is értem, mi lehetett olyan fontos. Legszebb álmomból vert fel, és mindezt übereltem azzal, hogy belevágódtam egy kósza könyökbe arccal. eléggé fáj az állkapcsom... nyussz

csak nemszejetemécakára kikapcsolni a telcsit, hátha vmi baj van, és azért hív valamelyik láma családtag, barát. de ezek után....
Te nem Ewing vagy véletlenül?
Aranyos! Törte már a magyart?

Ma megérkezett a végleges oldaldoboz szettem! ( konzol, dobozok, + hátsó sárvédő)
Még nem tudom mikor szerelem fel, de ha készen lesz, teszek fel képeket róla.
A bukócső project folyamatban van!

Az USA sok embert elk*rvít
Adj fel a nevében egy hírdetést!

Jómódú üzletember, keres helyes, nyitott fiúkat, 18-60 között.

jelige: kiváncsi fáncsi

Azállat!Azé me Amarikába van asszi mintent megtehet!
az milyenmá, hogy a főnököm hajnali negyed háromkor hív mobilon? kint van amerikában üzleti ügyben. Nem olyan rég ment el, hogy ne tudja mennyi az idő itthon...
pörgesd fel a topikot!
Azt mondják,az nem örült aki magában beszél!
De aki válaszol is........
Köszi!
Neked is!