Ööööö... Akkor ha valamelyik cikkben nem értem a betűhalmazt, majd téged kérdezlek elsőként .
Amúgy meg kalappal vagy konténerrel, amelyik szimpatikusabb .
És igeeeeen! Meg tudod csináááálni! Kéééépes vagy rááá! - ez még pluszban
Bazzzzzz!
Miért kell neked a legszuperabb beültetett cucc? Menj SZTK alapon porcelánra, az sztem kijön 15-20-ból. Egy hátulütője van, hogy másfél hónapig tart. De a cél érdekében bevállalható.
Vagy menj át csopperesbe. Így még több pénz spórolható. Nem kell fodrász, sampon, szappan, stb....
Elég egész nyárra egy bőrnaci, meg egy bőrlajbi!
A nálam való nyaralásra meg csak ismételni tudom magam. Itt van 50 m-re a céges faház, bármikor el tudom neked kérni. 500 Ft/nap az ára, sztem kibírható . Ez fejenként értendő, de ki látná meg, ha a családdal vagy itt pl, és egy személyre szól a dolog? A kaja nem tétel, mert enni otthon is kell. Oda-visszaút a pénz. Meg, ha tekeregni akarsz vmerre. De ez már fakultatív.
Mindezek mellett egyedül nálam is elférsz.
Általános Vámtarifa- és Kereskedelmi Egyezmény
Bár lehet, hogy nem kérdezik.
Jóéjt mindenkinek
és Dorinának meg nagyon nagy kalappal!
Hát a konténer jobban hangzik. Persze csak akkor, ha szerencséről van szó, majom nem kell!
Amúgy meg kalappal vagy konténerrel, amelyik szimpatikusabb .
És igeeeeen! Meg tudod csináááálni! Kéééépes vagy rááá! - ez még pluszban
Remélem.
Még jó, hogy javítottad, fontos is a hejesirás.
Én már rendszeresen motorozok álmomban, szóval azt hiszem súlyosbodnak az elvonási tünetek. De olvadolvadolvaaaaad !
Bódog 2008-at mindenkinek.
Most már úgy motoroznék azér egyet.
Miért kell neked a legszuperabb beültetett cucc? Menj SZTK alapon porcelánra, az sztem kijön 15-20-ból. Egy hátulütője van, hogy másfél hónapig tart. De a cél érdekében bevállalható.
Vagy menj át csopperesbe. Így még több pénz spórolható. Nem kell fodrász, sampon, szappan, stb....
Elég egész nyárra egy bőrnaci, meg egy bőrlajbi!
A nálam való nyaralásra meg csak ismételni tudom magam. Itt van 50 m-re a céges faház, bármikor el tudom neked kérni. 500 Ft/nap az ára, sztem kibírható . Ez fejenként értendő, de ki látná meg, ha a családdal vagy itt pl, és egy személyre szól a dolog? A kaja nem tétel, mert enni otthon is kell. Oda-visszaút a pénz. Meg, ha tekeregni akarsz vmerre. De ez már fakultatív.
Mindezek mellett egyedül nálam is elférsz.
Én nyertem!