Szomorú hír.........
veszélyben a nyári túra.................
Sajnos most fizettem ki a dugipénzemből a fogorvost..........és már síráshatáron vagyok........
1 kiba...ot fog 64700ft?
Szóval ha nem szakad rám a bank, vagy nem kapok valami jó béremelést (KUCSI intézkedj légyszives:-))) akkor biza 2008-ban max a Sugó parton nyaralok..........vagy nálad:-)
De sajnos ekkora összeget nem tudok újra összegyüjteni - mint ami kellene.
Ha még velem jön Andi is, akkor is olyan 50-60 ropi kellene fejenként.....
A GS500-nak gyarilag 6mm vastag a hatso fektarcsaja. Nekem viszont egy olyan GS500 hatsso fektarcsa kellene, ami csak 4mm vastag. Leget ilyet kapni? Ha igen, hol? (Esztergalni mar probaltuk.)
Én megtaperoltam a kiállításon. Olyan mint egy tejfölösdoboz. Csörög zörög. Olyan mint valami játékmotor. Tiszta műanyag. Viszont a szarabbik fajtából. Én nekem ha ennyi pénzem lenne, akkor CB1300. Az már motor. Vasból van és ráadásul úgy néz ki mint egy motor, nem pedig úgy mint egy LEGO emblémás űrsikló.
Ezúton szeretném megköszönni a linket, meg a segítséget. A megadott linken elérhető bótban aszonták, hogy rendelnek és 4500+ áfa a zsír új dekni. Szóval elég jól megúsztam a dolgot. Csak bírja ki azt a 2-3 hetet kicsike! Napi 100-120 km ebben a szutyok időben, még itt a belvárosban is gáz. (Nemtom, mennyi szutyok verődik be az új lyukán...) Szóval, mégeccer KÖSZI!
Én tavaly ültem ilyen vörös ördögön hátul. Elb...am mert hátul kapaszkodtam. 2e-től úgy akart elhagyni h..... Van nyomatéka.... (eccer kell leesni. most nézem a hofi 6-ot)
Tudom, de attól még baromi széles. A kipöff is csak burkolat... Valahogy egyensúlyba kellett hozni. Azért (is) brutál, mert egy ekkora nagydarab dög . Tehát vagy csúnya az egész vagy nem, kinek mi teccik
Idén GARANTÁLTAN nem kell új gumit vennem, mivel nem fogok tudni annyit menni, mint terveztem
Szomorú hír.........
veszélyben a nyári túra.................
Sajnos most fizettem ki a dugipénzemből a fogorvost..........és már síráshatáron vagyok........
1 kiba...ot fog 64700ft?
Szóval ha nem szakad rám a bank, vagy nem kapok valami jó béremelést (KUCSI intézkedj légyszives:-))) akkor biza 2008-ban max a Sugó parton nyaralok..........vagy nálad:-)
De sajnos ekkora összeget nem tudok újra összegyüjteni - mint ami kellene.
Ha még velem jön Andi is, akkor is olyan 50-60 ropi kellene fejenként.....
el se merem hinni:-))))))
még 3 fok és visszateszem az akkut a banditába:-))))
Pécsett 8 (!) fok és olvad minden, éjjen a (globális) felmelegedés!
A GS500-nak gyarilag 6mm vastag a hatso fektarcsaja. Nekem viszont egy olyan GS500 hatsso fektarcsa kellene, ami csak 4mm vastag. Leget ilyet kapni? Ha igen, hol? (Esztergalni mar probaltuk.)
Aki tud, kerem segitsen!
Udv: Capa
Én megtaperoltam a kiállításon. Olyan mint egy tejfölösdoboz. Csörög zörög. Olyan mint valami játékmotor. Tiszta műanyag. Viszont a szarabbik fajtából. Én nekem ha ennyi pénzem lenne, akkor CB1300. Az már motor. Vasból van és ráadásul úgy néz ki mint egy motor, nem pedig úgy mint egy LEGO emblémás űrsikló.
Persze ez magányvélemény.
Szurkolunk
A gond, hogy nyerni is és veszíteni is tudok.......csak NINCS KIVEL JÁTSZANOM:-))))
nem csúnya!
más lenne ha 1 ekkora méretű női hátsóról lenne szó
azéé olyan széles, h ne a hasam érjen le először , hehe (Teddy?: neked is ilyen kell? (bocs))