Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

símán
apu simsonját szereltem egész nap de nem fogom kihagyni legközelebb ,majd leszek a popom lányod mellesleg én is tudok ott hajtani mármint kezdöként
első
hol?
miért nem jöttél Bugyira?
szeva hányadikkkk letél
Aha...ez az!
szia,szerintem felmegy rá!geci szép volt a cr-ed!ez az amibe még a csavarokat is újat vettél?
Valaki próbált már SM -re fölrakni UFO hátsó sárvédőt?
Olvastam néhány kinti fórumban, hogy kis átalakítással föl lehet rakni. Merthogy, az UFO csak E -re gyárt idomot. Tényleg igaz, hogy fölrakható?
Ok! Ha megjött a válasz mail, fölrakom ide is, Szerintem 1-2 nap.
Árától függően lehet érdekelne engem is... még egyeztetünk...
jó képek !

én is most tanulok kerekezni
Halihó!

Nagyon tuti volt, kár hogy nem tudtatok lejönni...
Délután sokan is voltak, az idő is szép volt, emlékezetes nap marad, az biztos...
menyibe fáj ez a kütyü ?
Hát, ha megjött a válasz, talán megtudom majd én is. Önköltségi áron fog menni. Sőt, beírom ide is azt az árat, amennyit kér a gyártó.
mennyi az annyi? érdekelne engem
Sziasztok!

Most látom csak micsoda műszerfalat találtatok!
No, kiderítettem ki a gyártó. És már firkantottam is neki egy mailt. Hogy küldjön bekötési rajzot a műszerfalról. Ebből már tudni fogom, hogy összehozható -e a DRZ kábeleivel. Valamint, hogy a jeladók fölszerelhetők -e a DRZ -re. Ha megjött a válasz, már írom is ide.
És a poén. Ha minden stimm. Akkor megpróbálok hozatni belőlle ( saját részre is, na és akinek még kell ). Úgy, hogy eltáncoljuk, hogy csak X -db kellene mintának ( Sample ). Minta rendelés álltalában minden gyártónál összehozható ( így nem kell több 10 vagy 100 db -ot megvenni ). Aztán ha megjött, mindenki viheti a sajátját. Én meg azt mondom, hogy sorry... sajna nem jött be a terméked. Nem szeretnék többet rendelni belőle. Nagyon nagy bunkóság?
Viszont garantálom, hogy az árától le fogtok hidalni!
sziasztok

E típuson merre klel tekernem a levegőcsavart ha többet szeretnék hozzáadni? balra v jobbra?
sziasztok
kellene egy kis segítség
most akartam cserélni fékolajat az első fékemben
és kinyomogatam a régit öntöm bele az újat és valamiért de nem akar sehogyse bekeményülni pedig a légtelenítést is csinálom csak nem érek vele semmit

ha netán ennek a nissin féknek van valami trükje akkor legyen valaki olyan kedves és írja le

köszönöm szépen
Szia Animation!
Mi a helyzet? Milyen volt a pályázás? Sajnos nem tudtam elmenni... Bele kellett vetnem magam a pénzügy és a vállalat gazdaságtan világába.... :S
keresek használt légszűrő fedelet drz E-hez olcsón
Hali.
Keresek !
DRZ 400 S-SM index kapcsolót.
Bal oldali deknit E-hez.
43 as Cross vagy SM csizmát Újszerűt.
itt van srácok :D 58k.
ez tényleg egész jó

ha valaki tudja h mennyibe fáj akor írjon

bár nemtom h be lehetne e mindnet kötni a drzn pl
Persze ! OK.
Skacok !

Ki hallott már valamit a KOSO -műszerekről?
http://www.youtube.com/watch?v...

Sz
épek,és Elég jónak tűnnek..
jutyúbon nézegettem.nekem bejön..
Valaki tud magyaro.forgalmazót,vagy esetleg kinti forrást?
üdv : csaba