Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jövöhéten jössz?
ja de még eljuthatunk
Sziasztok!
Egy új tag lennék!A képen az előző egyik mocim van!Remélem elkészül lassan a jelenlegi supermotom,akkor majd lecserélem!
halihóóóó

Felraktam egy Prop-Tech boxot a DRZ-re, ami a környezetvédelmi tiltásokat iktatja, elvileg az összes sebességbe el engedi forgatni tovább. Na én változást alig érzek igaz, fordulatszámmérőm nincsen, így nemtom mennyit forog. Valakinek tapasztalat?

Ma pedig felraktam egy 14-es első lánckereket, na ebben az esetben már érzem a változást
szia,majd hívj fel,nem tudom a számodat!
Saanya!
Végül is nem jutottunk el Fótig, esetleg egyeztethetnénk jövő hétvégére és ha gondolod megmutathatnád nekünk ezt a részt!
Citromm !

A hiba elhárítása a következő:
fellazítod a felső anyát a villa forgáspontjánál.és az alatta levő hollanderre ráhúzol picit.Ismét visszahúzod a felső anyát,és próba.
De vigyázz,mert ha sokat húzol,szoros lesz a kormány..
A csapácsak spec suzuki csapágyak kb 7-8000 ft darabja..

Üdv : csaba
Műszakis, hibátlan DRZ 400 S-t vennék 600.000 ft-ig!
Fóti homokbánya mellett. De ez endúrós részekkel gazdagon tűzdelt
csáó
szerintetek ha kitömném a kipufom véknyan akkor szép hanagja lenne ? GYÁRI kipuff. előre is köszi
Csaó saraz !

Ez a pálya merre található ?
300 kg?
naaaaaaaaaaaaaaa
sztem teletankolva meg olaj stb mindennel együtt olyan 180.... legkevesebb 160 biztos
Én ugy hallottam h olyan 250-300kg körül van.
Sziasztok! Elkezdett kotyogni az első villám! Abban kérnék segítséget hogy hanyas számú csapágy van benne? előrre is köszi!
sziasztok! Olajcsere elött állok.idáig mobil1 racing 4T-t használtam 15w-50est.ezt kaptam mint gyári olaj.most váltanék az istenitett motulra.csak azt nem tudom,hogy 10w-40est vagy 15w-50est tegyek a mociba.
A legjobb környékre jöttök
Vannak finom agyag följárok is ami nem látszik a képen.
Plusz ha van rá affinitás ott a homokbánya.......
kb 2 saroknyira lakom a helytől
ötletes
majd meglátjuk,tudod ha az erdőbe baszódik el a kezem hogy jövök haza?pályán meg felrakjuk a futóra és go!
majd meg látjuk a gipszre meg ráfogjuk hogy alkar védö van fekete festékem, milyet szeretnél ?UFO jó lesz
A krosszozást már bírja a kezed?
gurulni?aszfalton gondolod?rendőr megbasz ha melátja a gipszem!vasárnap megyek krosszozni Bugyira gyertek le!
ugy van
hülye vagy hogy hagynánk tevagy a csapat kapitány de hol a motorod? végül is gurulgatni tenyleg jöhetnél
Fót és Dunakeszi között.
Megnézzük és ha jó talán egyszer téged is elviszünk!