Felraktam egy Prop-Tech boxot a DRZ-re, ami a környezetvédelmi tiltásokat iktatja, elvileg az összes sebességbe el engedi forgatni tovább. Na én változást alig érzek igaz, fordulatszámmérőm nincsen, így nemtom mennyit forog. Valakinek tapasztalat?
Ma pedig felraktam egy 14-es első lánckereket, na ebben az esetben már érzem a változást
A hiba elhárítása a következő:
fellazítod a felső anyát a villa forgáspontjánál.és az alatta levő hollanderre ráhúzol picit.Ismét visszahúzod a felső anyát,és próba.
De vigyázz,mert ha sokat húzol,szoros lesz a kormány..
A csapácsak spec suzuki csapágyak kb 7-8000 ft darabja..
sziasztok! Olajcsere elött állok.idáig mobil1 racing 4T-t használtam 15w-50est.ezt kaptam mint gyári olaj.most váltanék az istenitett motulra.csak azt nem tudom,hogy 10w-40est vagy 15w-50est tegyek a mociba.
A legjobb környékre jöttök
Vannak finom agyag följárok is ami nem látszik a képen.
Plusz ha van rá affinitás ott a homokbánya.......
kb 2 saroknyira lakom a helytől
Egy új tag lennék!A képen az előző egyik mocim van!Remélem elkészül lassan a jelenlegi supermotom,akkor majd lecserélem!
Felraktam egy Prop-Tech boxot a DRZ-re, ami a környezetvédelmi tiltásokat iktatja, elvileg az összes sebességbe el engedi forgatni tovább. Na én változást alig érzek igaz, fordulatszámmérőm nincsen, így nemtom mennyit forog. Valakinek tapasztalat?
Ma pedig felraktam egy 14-es első lánckereket, na ebben az esetben már érzem a változást
Végül is nem jutottunk el Fótig, esetleg egyeztethetnénk jövő hétvégére és ha gondolod megmutathatnád nekünk ezt a részt!
A hiba elhárítása a következő:
fellazítod a felső anyát a villa forgáspontjánál.és az alatta levő hollanderre ráhúzol picit.Ismét visszahúzod a felső anyát,és próba.
De vigyázz,mert ha sokat húzol,szoros lesz a kormány..
A csapácsak spec suzuki csapágyak kb 7-8000 ft darabja..
Üdv : csaba
szerintetek ha kitömném a kipufom véknyan akkor szép hanagja lenne ? GYÁRI kipuff. előre is köszi
Ez a pálya merre található ?
naaaaaaaaaaaaaaa
sztem teletankolva meg olaj stb mindennel együtt olyan 180.... legkevesebb 160 biztos
Vannak finom agyag följárok is ami nem látszik a képen.
Plusz ha van rá affinitás ott a homokbánya.......
kb 2 saroknyira lakom a helytől
Megnézzük és ha jó talán egyszer téged is elviszünk!