Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ő is egy DRZ-s volt? szegény : /
Hello! DRZ400 E-S között van különbség ülésmagasságban vagy hasonloban, vagy csak a blokkja erösebb az E-nek?
szörnyű,szegény,pedig csak motorozni akart egy jót.Ahogy mi mindannyian .Részvétem a családnak.
vasárnap este tahitótfaluban..
Tanuljunk belőle...
részvétem a családnak...

http://www.langlovagok.hu/html...
Azért Ti ne adjátok fel hátha..
hehe... abban ugyan nem kell bízni..... Majd az elnök urunk tesz róla hogy ne legyen nyugdíjad.
De am nincsmit XD
Már is jobb a kedvem.
Nyugodtan hajtom álomra a fejem, tudva azt, hogy ilyen dolgos fiatalok alapozzák meg nyugdíjas éveim.
Ezúton is köszönöm.
Eszünkbe sem jutott.
Meggyőződésem, hogy 9 éves korod óta keményen melózol.
Most látom Soproni vagy,mert én is!
szelephézagos kérdésedre a válasz:
http://www.youtube.com/watch?v...
amugy holnap úgy néz ki vételezek egy régi DR-t
én 18,5 évesen vettem. 5 éve dolgoztam érte és a többi motoromért amit okosan adtam el. De 2 éve dolgozom rendszeresen iskola mellett is. Elvégre valamiből fent kell tartani.
Estét.
T.Petya osztom a véleményedet nagyonis.azmég rendbenvan ha az okos hülyéskedik de ha a hülye okoskodik......!tuti a rendszáma
ARC-
nemakartam irni de muszályvolt.
Ez a kijelentés egy kicsit irritál menyit dolgoztál érte ,hogy te vetted ?
Kárell,gyógyulgatunk?
azért én is hozzá szeretném kötni hogy nem vagyok gazdag beképzelt gyerek !

csak jól osztom be az örökségem ami már nincs
Lassan alakul az átépítés is....
jómunkás emberek voltunk éveken át...mielött vki belénk kötne megdolgoztunk érte!
azéé
gec bocs 18,5 tavaly iylenkor
17,5 évesen VETTEM,amikor érettségiztem
18 és fél voltam
egyébként kíváncsiságbol ki hány évesen kapta meg a drz-jét ?
én most vagyok 17 és most vettem
nagy kár hogy nem ott lakom szívesen csereberéltem volna egy kicsit

egyébként most raktak fel egy szervízkönyvet abban benne kéne lennie
Szasztok!
Annyit megy itt a témázás az E/S dologról hogy engem is felcsigázott. Annak ellenére hogy már nem kell döntenem, mert E-t vettem tavaly ősszel. Viszont érdekelne hogy hogy gurul egy S vagy egy SM. Ha valakinek ilyen van a környéken (Fót, Dunakeszi, Göd, Mogyoród, Veres, Csomád, Északpest...), és esetleg ő meg szívesen kipróbálna egy E-t sm cuccal, keressen meg, azt cseréljünk egy körre! 20/365 8385 vagy herrfp2@freemail.hu
És továbbra is érdekelne hogyan zajlik a szelephézag-állítás drz-n (hol vannak a jelölések, hogy kell együtt állniuk, mennyi kell legyen a hézag...?)
kösz a válaszokat!