Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jóvan !
te meg ne vasárnap told le a narancssárga segged
Köszi a segítséget! Így már menni fog
Szombaton valaki kecskemét gokart-pálya?
Szóljatok majd nekem is,ha mentek!
Városban igen,de Budapesten(itt élek)! Nyaranta szoktam menni pár hétre Sopronba motorral.Mi a helyzet a Dr-el?Megvetted?
ok,de a számod már eltünt mert összetört a telóm,majd csörgess meg!csaó
Jó lesz az jövőre is! En örülök, ha idén,addig jutok, hogy ide oda eltudok majd menni motorral, az 2000 km.-teres túrákat én is jövőre hagyom szerintem:)
én már lassan rendbejövök!attól tartok jövőre kell tegyük a túrát!
Hat lassan de biztosan! egy holnap telt el a műtéttől,mar 90 fokig be tudom a térdem hajlítani,ma mar uszodában is voltam! 8 hosszat hátúszásba 2-tes félgazzal lenyomtam:)
Meg egy holnap és próbálkozhatok fokozatosan ráállni
Július végen , hátha mar motorra is tudok ülni, ha meg öregesen is:)
Ti addig vigyázzatok Magatokra!
Nagyon köszönöm Tesaaaa....
Az ünneplés sajna még várat magára, egyenlőre a meló győzedelmeskedik...

nenyajjá
legközelebb megyek legyél otthon azt teszteljük a dr-zét
Ez így van
próbálok bekapcsolódni hozzátok.....
én egy motorosra mindíg is barátként tekintek. aztán ha megismerem elválik hogy az-e
Féktárcsa felől kellenek a rövidebbek!

Tudom, én már megettem egyszer...
szervizkönyv 60 üh-rát határoz meg. ha szüröt is cserélsz 1.9l kell bele.mi csak terepen használjuk, 35-40üh-nál(kb1500km)cseréljük, MOTUL 300v 10w40,v MOTOREX cross pover 10W50 használuk,lényeg hogy fullszintetikus olajat tegyél bele
kedves T.Petya azt hiszem ebben az esetbe mondhatjuk hogy használja egészségel , baleset mentesen. nem tünik kiszeher srác rossz fejnek csak szeret motorozni meg barátkozni ,
reszvétem ez mindig szörnyü
Csaó mocrm !
Mi lett a verdáddal ? Miért kellett szétkapni ?
400-as drz vagy ltz hengerre lenne sükségem!SOS! 03306289866
Ezúton szeretnék Boldog Szülinapot kívánni Kertész Tamás alias Animation DRZ-s kollégának. Isten éltessen sokáig.
Sziasztok!

Még új vagyok itt, de rögtön egy kis segítség kellene nekem
Van egy DRZ-E típusu motorom és nem tudom, hogy az olajat mikor kell cserélni benne. Főleg aszfalton van használva.
Van rajta Km- óra. Az érdekelne mennyi Km mehetek egy cserével, és milyen olajat használjak a cseréhez?
Köszönöm a válaszokat.
az eredmény: hajtókar, főtengelycsapágyak, dugó cseréje
hát úgy rendes melóm nem nagyon van nekem othon kell dolgozni mert elég sok meló van az állatok körül és a portán......és mondtam hogy az örökségemböl van amit drága jó nagyapám hagyott rám nyugodjon békébe !
városba mászkálsz?
csak mert nem nagyon látom motorodat
Bazzz ! részvétem a családnak! de mi volt h ez lett belőle?
Sziasztok. Tudja valaki, hogy gyári SM hátsókereket hogy kell összefűzni? Arra lennék kíváncsi, hogy hova kell rakni a hosszabb küllőket. Rendeltem a Suzukitól gyári küllőgarnitúrát, és 18db. rövidebb és 18db hosszabb van benne. A szétszedésnél nem figyeltem