Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem érdekel.
A lehidalást is vállalom.
KISZEHER !

Legközelebb csak a tartályból kell kiszívni a benne levő régi olajat,újjal feltölteni,és sokat légteleníteni,mert akkor kimegy a régi az új elött..
De most a következő a teendő:
-Féknyeregből kitekerni a légtelenítő csavart,és az ujjadal kell befogni a lyukat.3-4-szer behúzni a fékkart,és kiengedni az ujjadnál a levegőt.Tartályt nem hagyni kiürülni!
Ezt egészen addig,amíg már csak olaj nem jön,és már vissza is tekerhető a csavar..
sok sikert. én egy 4 dugattyús brembóval játszottam el jó sok időt,de nekem még fel is kellett emelnem a nyerget,mert nem akart kijönni az a frénya levegő..
üdv :csaba
Helló!
Sajna nem tom belinkelni rendesen, de itt találsz ;)
http://biker-world.hu/
Utána csak ésszerűen navigálsz, és meglesz a benzincsap javító kit is. 2590 HUF

csak hülyülök ám... de sztem sem folyhat bele....... lehetetlennek tűnik ez számomra
de passz
majd megmondják az okosok
hülyeséget beszélsz
kijavítalak
aszed me drzdvan te vagy a jani? pff
és akkor kifejtenéd?Mert ha jo a tűszeleped,akkor a benya megáll a karbiban és kész....ha meg nemjo..akkor túlfolyik a túlfolyón,de olajba nem kerülhet!De ha hülyeséget beszélek javitsatok csak ki!
Nekem is lehetetlenek tűnt, de sajnos beletud! Szerelő mondta, olajcserénél érezni a szagát!
Hát az olajba nem sürün folyik bele a benzined!
Hy! Lenne egy kis problémám! A benzincsapban elhasználódott a gumi gyűrű és ezért nem tudom elzárni! Úgy hallottam,hogy ez nem igazán jó, mert belefolyik a motorolajba a benzin! Bementem a Suzukiba és nincs külön gumi csak komplett csap ami 11000-Ft! Nekem csak gumi kellene!(Drz-e 2003) Tudna valaki segíteni?
csá
és azzal ugye szívtad ?
Hali!
DRZ E-re keresnék megfelelő kipuffantót!Ha esetleg van,vagy tudnátok segíteni,megköszönném!Persze csak reális áron....)!
Sziasztok!

Keresek DRZ-hez való alu SM-kerekeket kompletten!
Akinek van, vagy tud, légyszi jelezzen!
ugy van
Jó, ha már ennyire akarjátok akkor tőlem mehetünk abba az irányba is! A lényeg hogy valamerre menjünk!
látogass meg minket
de csak ha akkarod de mehetünk
Akkor nem Fót felé megyünk?
jó jó majd legközelebb hard lesz amugy tényleg jó volt ,legközelebb te látogatsz meg irány a másik irány
ja,ja csak laza erdei utakon gurulgattunk!
ha nem vagyok ott mindjárt átmegy lájtosba a dolog ?
helló én a fékcsövet cseréltem le, ugyanígy jártam a fékkarral pumpáltam a légtelenítést , de mindig puha volt a fék aztán a légtelenítő csavarnál egy injekciós fecskendővel szívattam a fékolajat, és ezután rögtön jó lett
Azért nem volt rossz a tegnapi ultra light gurulás!
Kicsit dobott rajta a Hungaroringi bámészkodás!
jövöhét erdöbe gurulás ? ja meg jún-6-dikán citadela én megyek meg saraz is és te jösz
számodat elküldhetnéd sms-ben!