Legközelebb csak a tartályból kell kiszívni a benne levő régi olajat,újjal feltölteni,és sokat légteleníteni,mert akkor kimegy a régi az új elött..
De most a következő a teendő:
-Féknyeregből kitekerni a légtelenítő csavart,és az ujjadal kell befogni a lyukat.3-4-szer behúzni a fékkart,és kiengedni az ujjadnál a levegőt.Tartályt nem hagyni kiürülni!
Ezt egészen addig,amíg már csak olaj nem jön,és már vissza is tekerhető a csavar..
sok sikert. én egy 4 dugattyús brembóval játszottam el jó sok időt,de nekem még fel is kellett emelnem a nyerget,mert nem akart kijönni az a frénya levegő..
üdv :csaba
Helló!
Sajna nem tom belinkelni rendesen, de itt találsz ;) http://biker-world.hu/
Utána csak ésszerűen navigálsz, és meglesz a benzincsap javító kit is. 2590 HUF
és akkor kifejtenéd?Mert ha jo a tűszeleped,akkor a benya megáll a karbiban és kész....ha meg nemjo..akkor túlfolyik a túlfolyón,de olajba nem kerülhet!De ha hülyeséget beszélek javitsatok csak ki!
Hy! Lenne egy kis problémám! A benzincsapban elhasználódott a gumi gyűrű és ezért nem tudom elzárni! Úgy hallottam,hogy ez nem igazán jó, mert belefolyik a motorolajba a benzin! Bementem a Suzukiba és nincs külön gumi csak komplett csap ami 11000-Ft! Nekem csak gumi kellene!(Drz-e 2003) Tudna valaki segíteni?
helló én a fékcsövet cseréltem le, ugyanígy jártam a fékkarral pumpáltam a légtelenítést , de mindig puha volt a fék aztán a légtelenítő csavarnál egy injekciós fecskendővel szívattam a fékolajat, és ezután rögtön jó lett
A lehidalást is vállalom.