Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ezek maxxis gumik,haveromé!elég jók,nincs semmi baj velük és olcsó
Nemá?! Na mesélj már! Milyen volt?
nekem volt ilyen első gumim.
Sziasztok!

Maxxis - Goldspeed gumi ügyben ismét felcsillant a remény. Az a magyar oldal, ahol megtaláltam...az befejezte pályafutását. És azt mondták, hogy nem tudják, lehet -e itthon máshol is Maxxis gumit kapni. Itt ért véget a történet.

Erre ma mit találok az egyik motoros újságban? Ezt ni : http://www.gumipenta.hu/?type=...

Beszéltem velük. Hivatalos viszonteladói és magyarországi nagykerei a Maxxis -nak. A supermoto vágott slick gumikról még nem is hallottak. De le a kalappal a tulaj előtt. Még Ő kérdezte, hogy miért akarok ilyen gumit? Aztán hosszas csevej után csodálkozott, hogy - hogy nem volt még ilyen gumijuk. Megígérte, hogy holnap reggel fölhívja a Német központot és érdeklődik, aztán szól hogy mi a helyzet. Úgyhogy.... talán lesz gumi!

Műszerfalra még semmi válasz...
ez a hely is megszünt már!kivágták az erdőt
Sziasztok. A közel jövőben megint csak motort szeretnék vásárolni. Nekem A korlátozott jogsim van tehát csak 25 kw-ig megy sajna Az lenne a kérdésem hogy a 250-es illetve 350-es DR -ről mi a véleményetek meg hasonlók. Tudjátok ti miket szeretnék tudni így motor vásárlás előtt Előre is köszönöm a válaszokat!
Oké,megyünk még tarcsára ugyis!Meg amúgy ott nem túl jó sokan menni egymás mögött mert csak vonatozás az egész!Eddig ott a legtöbben amikor voltunk az 15motoros volt.Hát nem volt túl jó mindig várni valakire!
cső,ezt a hétvégét még kihagyom sajna!pályázni inkább,ott kiállok ha fáj,nem akarlak feltartani titeket
ja nagyon szép az a hátsó lámpa,úristen levele
sziasztok Skacok!
eladó a vasam:

DRZ400SM K8, 4020km, garis, terp mentes, szervizkönyv
1350000Ft

itt lehet érdeklődni:
Motorpont Kft. 2837 Vértesszőlős, Valusek u. 126 (Tatabánya) - Tel: +36 34 511 000 - Mobil: +36 20 369 6100
igen létezik a DRZ 2009-ban csak nem nálunk Európában.
mint a képen is látható tengeren túli modell a hátsó lámpa kocka,amcsi!
de úgy hallottam jön az új majd Európába is 450-es lesz.
milyen motor van a DRZék helyett?csak versenygépek,vagy 250es 4t endurók pl:wr+klx!hát elég gáz!
persze a túrákhoz nem árt egy szép nagy tank, amivel szintén felszerelte a sajátját
de egyébként elég gáz, mert sztem ez a motor az optimum volt, relatíve olcsó fenntarthatóság, újonnan az ára sem volt vészes, kis fogyasztás, és megy aszfalton, meg földúton, és ismerősöm révén még azt is megtudtam, meg láttam, hogy simán fel lehet táskázni úgy hogy túrázni is lehessen vele
Jaaaaa igy értem a dolgot akkor.
2008 januártól nem helyezhető forgalomba.
A DR-Z-k gyártása nem szűnt meg! Csak már magyar országon nem forgalmazzák, mert nem felel meg valami euró akárhanyas izének.
Heló. Valahogy csak forgalomba lehet helyezni, mert sok rendszámos "E"-t hirdetnek eladó sorban. Én is kuksizom mostanába ezeket a szép drz sm-eket.
csak az E típus-t látom minden kereskedőnél, az meg ugye nem forgalomba helyezhető.
feketében is jól néz ki
nem tudom hogy igaz e de a google-on azt irták hogy 2009es!de én úgy tudom már hogy nincs drz
Sziasztok,
Nem tudjátok, hogy a DRZ 400 S változatot gyártják még, vagy lehet valahonnan újonnan kapni, mert a kereskedőknél nem nagyon láttam (a honlapjukon).
Előre is köszi!
Jaaaa....bocsi,azt hittem az SM szettemre pályázol. Figyu,én erre inkább nem mondok árat,megsértődnél
hogy erted hogy beszamolni ?
kp-be szeretnem eladni
mennyit erne neked meg?
a kerék nagyon fasza,de én nem tudom-akarom ennyiért beszámolni,köszi....