Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A motor semmit nem vétett, csak bennem van a probléma , vagy én nem is tudom, de ha nemkel el megmarad... mondjuk logikus
Ez jó hír, gondolom már rendesen ki vagy éhezve egy csapatásra!
cső mindenki!már fasza,azt hittem ma leveszik de nem!jövő héten már tuti mehet egy endurózás
Szombat OK de csak délután! Délelőttre munkám van.
Remélem nem lesz nagy sár mert visszaraktam az enduró gumákat és azokkal sárba csak kínlódás!
kéne most már mert igy elég hézagos a hétvége szolok még Balázsnak is OKÉ ,szonbat neked jó ?össze csörgünk
akarom kérdezni hogy van a kezed?
És hétvégén megyünk?
Kakukk ogy van a kezed?
én is mehetek
akkor isten hozott ,
jhonny! mit vétet a motor,hogy meg akarsz válni tőle?
nemkapott olajat... nem tudni h honnan kerültek bele azok a gumidarabok...
Nekem milyen élmény volt mikor először felmentem arra a "nagy dombra" De szerettem....
Nagyon jóóóóóóóó!
Srácok Talma szerződést bontott,és nem indul a Vasárnapi versenyen!
Levágod... Ez jóó
Nekem volt egy MZ-m crossosítva. 15-ért vettem, 20-ért eladtam XD
De az mit kibírt.... a blokkban nem vettük észre hogy elfolyt az olaj. De olaj nélkül is kibírta a 20 km-t...... mire hazaértam akkor szorult meg :( De jó gép volt... Sokat bírt... Megjárta a jakabi nagy dombokat is :D DRZ74 nem tudom ismerős az a terep? Nagy homokdombok :D
A tahitótfalui balesethez csak annyit hogy menjen ki a pályára, a határba vagy egy üres parkolóba aki egykeréken akar rejszolni. Vagy legalább ne a szembe-sávban tegye... Nem wagoneres vagyok, csak magam sem szeretem ha emberek közt, forgalmas helyen zajlik az állatkodás.
Ja és öltözzön fel aki motorra ül, papucsban a strandra menjél, gyalog!
Na vége az okoskodásnak... :)
Egyébként 27 évesen jött össze a pénz a drz-re, 5 év simson, 8 év etz után... gyakorlatilag egyetlen vagyontárgyam, úgyhogy aki ellopja, levágom!
ok,szólunk
de úgyis itt fogjuk írni!
Én itt vettem D.I.D 520 VX 17e.
D.I.D.-ba milyen hosszút, mi a típusszáma 2, 3ezerért hátsó l.kerék
26 péz vót összesen ,nem tom mennyi vólt darabja mert kb150 e pézé rendelt haver a többi cimbinek de asszem 20 az x gyűrűs lánc 3 a hátsó, 3 az első lánckerék !
még nem kicsit még ülnek rajta de dolgozok rajt, jó lenne egy rendes endúró a háznál
kössz kössz amúgy DRZ-87milyen árba vetted a szettet+pontosan mik a paraméterei
Hali! Nem tudom nézegetted-e már az árakat, de ha spórolni akarsz, akkor vannak itt az apróban is páran (pl bakonymotor), akik foglalkoznak ilyenekkel jó áron, vagy pedig keresd kutya.-t itt a fórumon. (pinkmotors-os ár-30%)
Hali én D.I.D láncot vettem jt c45 lánckerekekkel
sziasztok érdeklődnék hogy ki milyen lánc(szettet) használ mert most állok vásárlás előtt köszi a válaszokat