Levágod... Ez jóó
Nekem volt egy MZ-m crossosítva. 15-ért vettem, 20-ért eladtam XD
De az mit kibírt.... a blokkban nem vettük észre hogy elfolyt az olaj. De olaj nélkül is kibírta a 20 km-t...... mire hazaértam akkor szorult meg :( De jó gép volt... Sokat bírt... Megjárta a jakabi nagy dombokat is :D DRZ74 nem tudom ismerős az a terep? Nagy homokdombok :D
A tahitótfalui balesethez csak annyit hogy menjen ki a pályára, a határba vagy egy üres parkolóba aki egykeréken akar rejszolni. Vagy legalább ne a szembe-sávban tegye... Nem wagoneres vagyok, csak magam sem szeretem ha emberek közt, forgalmas helyen zajlik az állatkodás.
Ja és öltözzön fel aki motorra ül, papucsban a strandra menjél, gyalog!
Na vége az okoskodásnak... :)
Egyébként 27 évesen jött össze a pénz a drz-re, 5 év simson, 8 év etz után... gyakorlatilag egyetlen vagyontárgyam, úgyhogy aki ellopja, levágom!
26 péz vót összesen ,nem tom mennyi vólt darabja mert kb150 e pézé rendelt haver a többi cimbinek de asszem 20 az x gyűrűs lánc 3 a hátsó, 3 az első lánckerék !
Hali! Nem tudom nézegetted-e már az árakat, de ha spórolni akarsz, akkor vannak itt az apróban is páran (pl bakonymotor), akik foglalkoznak ilyenekkel jó áron, vagy pedig keresd kutya.-t itt a fórumon. (pinkmotors-os ár-30%)
Remélem nem lesz nagy sár mert visszaraktam az enduró gumákat és azokkal sárba csak kínlódás!
Kakukk ogy van a kezed?
Nekem volt egy MZ-m crossosítva. 15-ért vettem, 20-ért eladtam XD
De az mit kibírt.... a blokkban nem vettük észre hogy elfolyt az olaj. De olaj nélkül is kibírta a 20 km-t...... mire hazaértam akkor szorult meg :( De jó gép volt... Sokat bírt... Megjárta a jakabi nagy dombokat is :D DRZ74 nem tudom ismerős az a terep? Nagy homokdombok :D
Ja és öltözzön fel aki motorra ül, papucsban a strandra menjél, gyalog!
Na vége az okoskodásnak... :)
Egyébként 27 évesen jött össze a pénz a drz-re, 5 év simson, 8 év etz után... gyakorlatilag egyetlen vagyontárgyam, úgyhogy aki ellopja, levágom!
de úgyis itt fogjuk írni!