Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kihagytok?ez hol van?nem rossz
oké mehetünk jó kanyargos
Ez hogy teszik?
esztergom ? fagyizni
OK! Addig találd ki hogy merre menjük!
szombat 12 körül hivlak aztán go go go
Szevasztok ,tisztelt drzk!Valamelyikőtöknél nincs véletlen UJB-399rsz-mu 400S volt motorom?Nagyon szerettem, (főleg 1kerekezni vele)!De addig is minden jót kívánok neki és szerencsés lovasának .
Itt van...
Majdnem uanaz lesz, szerintem észrevehetetlen különbség...
ne is mond!multkor majdnem fejre álltam csíra ág úgy behúzta a féket!nekem mindíg is volt kézvédőm csak vettem egy újat és nem volt időm felrakni!hazafele meg összetörtem magam,szóval ha lekerül a gipsz első dolgom hogy felrakom
full ugyanaz lesz ez 100%
szevasztok ki tudna segiteni hogy hol lehetne venni fesszszabalyzot suzuki DRZ re. Mert ugy nez ki hogy a kicsike nemakar tolteni. elore is koszi.
Szasztok!

Nincs valakinek egy használt 39-es lánckereke, amitől megválna? (egy kísérlet céljából nem vennék újat ha nem muszáj...)
Egyébként a kísérlet lényege hogy mennyiben más a 14-39 kombináció mint a 15-41, amit most használok...
Nem gyári SM,de talán még jobb is....
Sziasztok, nem tud vki véletlen egy Suzuki DRZ 400 sm-et 950 körül?
Eladó k8-as nagyon keveset használt csak aszfalton volt használva megkímélt nagyon szép állapotban drz 400-s 1060000Ft HITELÁTVÁLLALÁS lehetséges!
Én meg tördeltem a karokat.
A Vaterán láttam sokat.
Ezt már én is tapasztaltam, hamarosan lesz a gépen valami alubetétes kézvédő!
sűrűbe sokat jelent a kézvédő.
nekem már húzta be a fékemet belógó ág
Sziasztok!
Tegnap a szakinak sikerült behegeszteni a haverom magnézium kuplungfedelét!Még nem próbáltuk,de jónak néz ki.Ha valakinek esetleg nincs más választása elképzelhető hogy tudok segíteni...
A gyújtásoldali is magnézium lenne,csak nincs ráírva?
unokaöcsémnek!2hét mulva jön,és nemtudunk közösen motorozni ha nem lesz csizma,vagy tudunk de akkor abból baj lesz
szeva kinek gyüjtesz
sos!van valakinek elfekvőben 46 krossz csimma?ingyen vagy fillérekért?bármilyen állapotú érdekel!előre is köszönöm!
szerintem jó lesz
végre végre