Szevasztok ,tisztelt drzk!Valamelyikőtöknél nincs véletlen UJB-399rsz-mu 400S volt motorom?Nagyon szerettem, (főleg 1kerekezni vele)!De addig is minden jót kívánok neki és szerencsés lovasának .
ne is mond!multkor majdnem fejre álltam csíra ág úgy behúzta a féket!nekem mindíg is volt kézvédőm csak vettem egy újat és nem volt időm felrakni!hazafele meg összetörtem magam,szóval ha lekerül a gipsz első dolgom hogy felrakom
Nincs valakinek egy használt 39-es lánckereke, amitől megválna? (egy kísérlet céljából nem vennék újat ha nem muszáj...)
Egyébként a kísérlet lényege hogy mennyiben más a 14-39 kombináció mint a 15-41, amit most használok...
Sziasztok!
Tegnap a szakinak sikerült behegeszteni a haverom magnézium kuplungfedelét!Még nem próbáltuk,de jónak néz ki.Ha valakinek esetleg nincs más választása elképzelhető hogy tudok segíteni...
A gyújtásoldali is magnézium lenne,csak nincs ráírva?
Majdnem uanaz lesz, szerintem észrevehetetlen különbség...
Nincs valakinek egy használt 39-es lánckereke, amitől megválna? (egy kísérlet céljából nem vennék újat ha nem muszáj...)
Egyébként a kísérlet lényege hogy mennyiben más a 14-39 kombináció mint a 15-41, amit most használok...
nekem már húzta be a fékemet belógó ág
Tegnap a szakinak sikerült behegeszteni a haverom magnézium kuplungfedelét!Még nem próbáltuk,de jónak néz ki.Ha valakinek esetleg nincs más választása elképzelhető hogy tudok segíteni...
A gyújtásoldali is magnézium lenne,csak nincs ráírva?