Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megpróbálom érthetően leírni a problémám, ha valaki tud vmi értelmeset akor várom....
drz e
motororm szét lett szedve,endurobol smbe átépítés miatt
lekaptam idomokat,tnakot,ilyesmiket..... lemostam mindenét
sm szett bele,minden vissza!
benzincsap megnyit,túlfolyón meg folyt a benzin.................nem folyamatosan,hanem lüktetve kb 5-10 másodpercig,majd elállt...ráültem a vasra,lerugóztattam az elejét... megint elkezdett folyni,volt amikor hozá sem nyúltam de folyt,leállt folty leállt így felváltva félpercenként....
utána használtam olyan jó 10-12 kmet..megálltam nem folyt utána már
mitől lehet ez?
első gondolatom,hogy azért,mert kiskerekek,az eleje lényegesen alacsonyabban van és emiat a karbiban vmi nem stimmel....
második: az h fellevegősödött a karbi...ugye tankot levettem..csövet zaért betömtem,szal vizet nem kapott... és miután hazsnáltam rendbejött
találkozott már vki hasonló dologgal?
köszi
szia bazsi!

oké h olcsóbb a crossgumi a 17es felnikre és vagány is de majd meglátod,hogy azenduroknak crossoknak nem hiába nagyobb a kerekük!
a 21es elsőkerék sokkla könnyebben átmegy bármiféle gödrön,huplin stb.. a 17 az kevésbé ....az majd lefog ütni
meg sztem az áttételen is változtasss h rövidebbek legyenek a sebességek!
de azért a tapasztalatokat várjuk
tegnap én is átszereltem utcára
a mindenenit nem rossz!
honnan szerváltad a gumikat,ill mennyibe kerülnek?
ha beválik lehet YZ helyett megtartom a kötömöt
ez qva jóóóóóóóóóóó!
Az első 6e, a hátsó 1,5e persze használtak.
Mennyi az a két gumi?
Hello! Kössz 74-es! Erre még tényleg nem gondoltam. Csak azt hittem olyasmi, mint a szex, szárazon nem jó, kell a kenőanyag, hogy jobban csússzon.
Előbb kipróbálom védénegyvennel, aztán szárazon ha nem jön be.
A két gumi olcsóbban jött ki, mint két enduro kerék
Messzire nem készülök, csak el az aszfaltról. Aztán ha lesz megint pénzem (munkám. Válság rulz ), akkor veszek egy drz e-t
Mit gondoltok, ha a gyári kipuffkönyököt leszedném, és egy olyan csővel helyettesíteném, aminek a belső átmérője megegyezik a Remus kipufogóéval (ami most van a motoron), plusz ezzel kiütve azt az U alakú kanyart a cső elején, változna vmit a teljesítmény?
Esetleg egy jó légszűrővel ha megdobnám az egészet...?
Azta k.va.
Ez nagyon keményen néz ki.
Hova készülsz vele?
Nem lett volna egyszerübb venni bele krossz kereket?
ÜDV
én ma már találkoztam vele Gyálon,de megyek Monorra is
nagyon ment,töltök is egy videót,nemtudom mikor megy már fel
Holnap Monor cross OB ifj.Német Kornél is ott lesz,már ezért is érdemes kilátogatni. jön valaki innen a fórumról?
Heló!
Tudnátok segíteni, hogy honnan tudnék rendelni fékbetéteket?
Gondolom a suzukiban méregdrága!
Köszönöm Csaba,
gipszkarton csavar tuti beleszalad, nekiállok.

Köszönöm még egyszer!
melyik X3ast? mert ami nekem van az DRZ-E re simán felment még az elöző tulajnál.
Alakul

DRZ-74!
Van magyar byelvű szervízkönyved? Ha másokat is érdekel (mert engem nagyon), akkor én vállalnám az egésznek a beszkennelését és utána feltenném vmilyen netes tárhelyre, ahonnan mindenki le tudná tölteni!
sziasztok.
szimeringet úgy szoktunk kiszedni,hogy beletekerünk egy hegyes lemezcsavart olyan helyre,ahol sem a tengelyt,sem a házat nem sértjük meg vele.ha már 2-3 menet belement,oldalcsípőfogóval kihúzható a házból.
az új szimering külseje nem kaphat kenőanyagot,de a tengelyre csúszó részre MUSZÁJ tenni,mert az első néhány fordulatnál még nincs ott olaj !
üdv : csaba
Akkor szerintem nem kell senkinek több kommentárt fűznie a kérdéshez...
Szia Tróger!

Nekem Leo Fincsi X3 -volt fönt. A gyári könyökre rátolod az összekötő csövet. Van hozzá egy 41mm -es bilincs, azzal leszorítod. Hátul, a vázhoz a gyári csavarral hozzáfogatod az összekötőt. Majd rátolod a tompítót. Rugót beakasztod a tompítóba, másik végét az összekötő csőbe. És ennyi. Minden fölfogatási pont adja magát, mert passzol ( feltéve, hogy DRZ -re való a kipuf ).
Hello
Leo Vince X3-t hogyan lehet felfabrikálni DR-Z-re?
Kérlek Titeket segítsetek!
oadr@citromail.hu
Nekem van egy 600 km-t futott SM gyári még a gépen 2009-es motor,ráfizetéssel sportdob érdekelne szép állapotú legális!
kösz
oadr@citromail.hu
Milyen csavart?
Tekergesd a csavarokat:)
Hello
Leo Vince X3-t hogyan lehet felfabrikálni DR-Z-re?
Kérlek Titeket segítsetek!
oadr@citromail.hu