s-s :D
40 paci
de nem is olyan kevés
igaz hogy 50 jobb lenne de nah :D
ezzel kevesebb a baj
csak kellene rá egy sport dob is
most akarok benne cserélni olajat meg szűrőt mert most vettem a gépet és kitudja milyen volt az előző tulaj
Nagyon köszönöm a képeket és az infót!
Hallod, nem semmi... épp hogy befér az a gumi!
De mostmár nagyon szemezek azzal a Maxxis gumival. Szerintem holnap fölhívom őket....
Még egyszer kösziiii !
nekem is 160as gumim van 5 colos felnin és sokkal kisebb hely van a lánc és a gumi közöttt..... majd lefényképezem.. no para! és ha belever akor mivan?
nekem pl a jobb villaszárba volt h beleért kicsit,meg is látszik rajta...de sztem az a 2 szeméylezéstől volt és h 1 bar benne a nyomás
Van valakinek 160 hátsó gumi SM -en?
A Maxxis - Goldspeed vágott slick csak 160 -as méretben létezik. A kérdés az lenne, hogy más 160 -as guminál is hasonló távolság marad a lánc és a gumi közt ( lásd a képen )? Nem kevés ez, nem ér bele a gumiba?
" You get a bigger tire with less of it sticking out. That’s why a 160/60-17 Goldspeed tire will fit a DRZ 4.5” rear rim with room to spare. "
Srácok tegnap kipróbáltam egy E-s DR-Z-t. Hát mit mondjak...
Leírások alapján nem számítottam nagy kalandra, de tévedtem! DT után elég erősnek tűnt! Qva jó sztem! Karácsonyra elő van irányova egy DR-Z!
Lehet, az függ a motor állapotától, illetve hogy milyen olajat használsz.
Könyve szerint 3percet kell járatni, majd várni még 3-at, és kitámasztott állapotban mérni a nívópálcával, úgy, hogy nem tekered bele, csak beledugod, amíg lehet...
Sziasztok!
Az olajat hogy szoktátok nézni drz be?
Már felidegesitettem úgy magam egyszerüen nem mutat semmit a pálcán pedig nem is állt sokat a gép!Minden napos használatban van!
Létezik, hogy 1200km alatt annyit megevett volna hogy nem mutat semmit?Lécci segítsetek!
Köszönöm
Tudom, tudom, de ez csak kényszermegoldás. Kipróbálás képpen. A hosszanti nyomvályúk meg is vezetik az elejét. Szóval csak próba képpen raktam fel a gumikat, mert már nem akarok közúton motorozni. De egyébként nem rossz ez az endurozás...
Gábor! Gumi ügyben az sm topicban kered meg Zrider-t, ha jól emlékszek neki vannak ilyen gumijai. De újat találsz a kekhold.hu, rmc motor, meg ilyesmi helyeken.
Kösz!Neten sikerült hozzájutni egy Leo Vince X3-hoz de szerintem nem lesz jó:( 81 euro akkor veszem meg ha át lehet fabrikálni DR-Z-re!
Ezekre jó az eladó szerinte: Kawasaki KXF250 Bj. 04/05/ Suzuki RMZ250 Bj. 04/05/06.Szóval szerintetek fel lehet passzintani DR-Z 400-ra?!Amúgy 10 üzemórát használt papírokkal kis karccal.üdv dé-er-zések!
Nagyon jó volt a tegnapi Monori OB képek,videó a galériában (már ha érdekel valakit)
40 paci
de nem is olyan kevés
igaz hogy 50 jobb lenne de nah :D
ezzel kevesebb a baj
csak kellene rá egy sport dob is
most akarok benne cserélni olajat meg szűrőt mert most vettem a gépet és kitudja milyen volt az előző tulaj
Nagyon köszönöm a képeket és az infót!
Hallod, nem semmi... épp hogy befér az a gumi!
De mostmár nagyon szemezek azzal a Maxxis gumival. Szerintem holnap fölhívom őket....
Még egyszer kösziiii !
Egyébként ez s vagy sm?(40ló)
nekem is 160as gumim van 5 colos felnin és sokkal kisebb hely van a lánc és a gumi közöttt..... majd lefényképezem.. no para! és ha belever akor mivan?
nekem pl a jobb villaszárba volt h beleért kicsit,meg is látszik rajta...de sztem az a 2 szeméylezéstől volt és h 1 bar benne a nyomás
Van valakinek 160 hátsó gumi SM -en?
A Maxxis - Goldspeed vágott slick csak 160 -as méretben létezik. A kérdés az lenne, hogy más 160 -as guminál is hasonló távolság marad a lánc és a gumi közt ( lásd a képen )? Nem kevés ez, nem ér bele a gumiba?
" You get a bigger tire with less of it sticking out. That’s why a 160/60-17 Goldspeed tire will fit a DRZ 4.5” rear rim with room to spare. "
nekem csak 1 rajtszámtábla kellene nem komplett idomszett,de azért köszi
Leírások alapján nem számítottam nagy kalandra, de tévedtem! DT után elég erősnek tűnt! Qva jó sztem! Karácsonyra elő van irányova egy DR-Z!
Ha már ennyire olajos itt a téma, engem is érdekelne, hogy DRZ-E -be mennyi időnként vagy kilométerenként kell cserélni az olaj?
Valakinek nincs elfekvőben jó állapotban lévő fehér rajtszámtáblája ami jó lehet Honda Cr-re?
köszi !
Könyve szerint 3percet kell járatni, majd várni még 3-at, és kitámasztott állapotban mérni a nívópálcával, úgy, hogy nem tekered bele, csak beledugod, amíg lehet...
Az olajat hogy szoktátok nézni drz be?
Már felidegesitettem úgy magam egyszerüen nem mutat semmit a pálcán pedig nem is állt sokat a gép!Minden napos használatban van!
Létezik, hogy 1200km alatt annyit megevett volna hogy nem mutat semmit?Lécci segítsetek!
Köszönöm
Keresek drz gyári dobot,S-SM Műszerfalat.S-SM Világítás kapcsolót.
Ajánlatokat a nagy.david@kalocsakom email.címre várom.
Gábor! Gumi ügyben az sm topicban kered meg Zrider-t, ha jól emlékszek neki vannak ilyen gumijai. De újat találsz a kekhold.hu, rmc motor, meg ilyesmi helyeken.
Ezekre jó az eladó szerinte: Kawasaki KXF250 Bj. 04/05/ Suzuki RMZ250 Bj. 04/05/06.Szóval szerintetek fel lehet passzintani DR-Z 400-ra?!Amúgy 10 üzemórát használt papírokkal kis karccal.üdv dé-er-zések!