Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotoro
k/134508/SUZUKI_DRZ400E_.html
ha nem kell rendszám hívj!
sotocr!
Én mindenképpen a drz mellett döntenék a helyedben,de ezen a fórumon azt hiszem ez érthető.
Husabergről annyi véleményem van,hogy az egyik barátom vett egy zsír új 650 Sm-et,nagyon erős volt jó volt,de 7000 km után széthullott az egész!Vez.tengely,himbagörgők,henger fej csere,az indtója két nap után elromlott,illetve nem indult be vele a motor,a kilométeróra nem mért stb...,és zsír új volt a gép!
A lehető leghülyébb kérdést fogom feltenni, de moci vásárlás előtt vagyok, és nem tudom eldönteni hogy egy DRZ 400 E-t vegyek vagy egy Husaberg FC501-et. Aki nem anyázni akar és van konkrét véleménye mellette-vagy ellene kérem irjon.
Köszi.
Sziasztok !
Az S-es tipusnak a kipufogója le van folytva gyárilag ?
Ha igen, hogy lehet eltávolitani ?
Hány BAR levegő kell a gyári gumikba ?
Kössz a válaszokat !
Számold meg és megtudod.A tiéd gyári.
próbáltunk már hosszabb és rövidebb áttételt, de a gyárinál maradtunk, ezt találtuk a legjobbnak
14--47,és 112 szemes lánc kell hozá
Meg tudja mondani valaki, hogy mennyi az E gyári áttétele?
Előre is köszike.
Helló

Ismét eladók a gumik!120/70/17és 140/70/17 Dunlop D208
gyári SM gumik csak egyben.
Sziasztok!
Levi71!
Az volt vele,hogy visszavittem a tekercset,amikor nem indult be a motor,beszéltem az emberrel aki csinálta,azt mondta hogy nem nyúlt a jeladóhoz,de ugyebár a jeladóhoz két szál vezeték megy,a csokiban négy szál van!
Azt mondta keressem meg azt a kettőt ami a tekercsekben van és fordítsam meg,na ez nekem nem nagyon tetszett de nem volt más választásom megfordítottam és lássatok csodát működött!
Felhívtam az embert hogy működik,és azt mondta hogy annyira össze volt égve,hogy nem látta pontosan hova megy az a két szál!Újratekercselte de ezek szerint fordítva!
Na mindegy az a lényeg,hogy működik!
Bocs, mégegy kérdés:
Hány BAR levegő kell a gyári gumikba ?
Sziasztok !
Az S-es tipusnak a kipufogója le van folytva gyárilag ?
Ha igen, hogy lehet eltávolitani ?
Kössz !
Szia BéciDRZ!

Igazán nincs mit!
De mesélj, mi volt vele? Miért nem volt gyújtásod?
kb 100 eltérés van a 2 közt
sok 160körül lehet
tudja valaki h hány kiló egy 600-as suzuki dr?
Szevasztok! Tudna valaki mondani valamit nekem arra, hogy mi pontosan a különbség drz 400-nál a műanyagtankos és a fémtankos között? Ha jól tudom(javítsatok ki ha tévedek) van belőle erősebb és gyengébb. Feltételezem, hogy a műanyagtankos az erősebb. Csak áttétel, vagy valami gyári szabályzás?
Akkor megvan ki Ő
Sziasztok!
Levi71!
Megjavult a töltésem,köszönöm a segítséget!
Találtam még képeket ...
Ez a hátsó+elsőre vonatkozik
Ha jól emlékszem az első 4500 körül van.
Sziasztok!

Valaki próbálta már ezt a gummát SM -en?

http://maxxisgumik.hu/supermot...

Itt a Pre Cut Slick - gumiról lenne szó. Ez " Street Legal " és külföldi fórumozók szerint nagyon jó.
Bakonymotor@gmail.com
Ufo kb 9000ft.
Korrekt partner.
Itt jegyezném meg, hogy azért jó barát a Patesz, mert elhozza a paripámat, és hétvégén orvosolhatom a sérüléseit.
Ja és bátor is mert oda mert jönni hozzám amikor, fetrengtem és csak hörögtem.
Akkor persze nem mert poénkodni. Azt mondta, csak azt nézte hogy hol lógnak ki a beleim.
Vagy esetleg ha gondolod van nekem elfekvőben egy ufo első sárvédő. Ócsón megszámítom.ha érdekel írj a szamosfalvi@gmail.com -ra