Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasztok
drz enduro kerekeim lennenek eladok cross gumikkal szerelve

http://www.kepesmotor.hu/felni...
sziasztok. ha tudnatok segiteni , nemi infoval a vezermulanc feszitovel kapcsolatban: ar, milyen tipusu motroknal van hasonlo, s esetleg a mostani spiralos , rugos feszito helyett erdemes a misik tipusu fogaslecest tenni? elore is koszi
Hali.
Nekem van egy E-könyököm fölös.
Új ára 30 körül van.
Ebbe van vagy 50 km szinte új!
20E FT.Ha érdekel.
Hátsó gumám van utcai Metzeler 95%os 150/70/17 20e ft.
50% os Dunlop 150/70/17 8e ft.
70% Pirelli pájagumi 18e ft.
Légszűrőt én k%h-t használok néha de én nem látom értelmét.
üdv.Dávid.
tel.:20-5-636-213
A másik oldalit most hegesztették egy srácnak,de az mondjuk kompletten magnézium.Nem lehet,hogy ez is az,csak nincs beleírva?
Mert akkor én is tudok rá embört,mondjuk a pótanyag szálja 1050 pénz
szia levi.egy 2001 es drz-m van es azt a jelenseget tapasztaltam, hogy mikor az elso lampaba beteszem az egot, a motor egy bizonyos fordulaton szaggatottan , szinte mint a geppuskaloves ugy uzemel, ego nelkul tokeletesen mukodik, alapjaraton is es magas fordulaton is. ha esetleg valami hozzaszolasod , eszreveteled van szivesen meghallgatnam . nem vagyok szakertoje a villamossaganak, eggyesek test hibara, masok tekercs problemara gyanakszanak... nem tudom.
Hali Muti a képet és meglásssssuk
egyébként a szerelö az tápiószecsöi a hegesztök meg pesten dolgoznak elvileg
figyu vasárnap hivom fel a m.szerelöt és akkor tudja megmondani,hogy mikor lesznek magyarországon a hegesztök akik csinálnak ilyeneket!én is elakarom vinni a motoromat a szerelöhöz mert ö szedi le a deklit nekem meg ö is viszi el hegesztetni.
nekem nem számít annyira a kinézet, csak jó legyen
Megtudnád mondani, hogy hol hegesztetted meg ?
Megtudnák csinálni az enyémet is ?
Nagyon örülnék neki, ha sikerülne megjavítani !
Sziasztok DRZ-sek!
1. kérdés: Van valakinek E-s típus kipukönyök? Mert a Remus (nem teljes) kipufogómat azzal "befejezném", hallottam h nagyobb az átmérője mint a SM és S változatnak, és ez kb felér egy teljes rendszerrel. Animation is így oldotta meg!
2. kérdés: Valaki használ sportlégszűrőt? Ha igen milyet, vagy milyet ajánlanátok? K&N jó lenne, jó árú kéne ami szűr is, olyan 10-15 rugót rá tudnék szánni...
3. kérdés: 150-es hátsógumi a gyári helyett... tapasztalat, ellenvélemény? Ár?
Köszi!
nekem igy néz ki a hegesztés nem a leszebb de 8hónapot kibirt!sajnos elcsúsztam 1dombon lefelé és megnyomta megint a váltókar,és lett rajta 1nagyon kis repedés és ott szivárog az olaj de csak ha hideg a motor de akkor is minimálisan de nem sokára meglesz újból hegesztve és megy rá a deknivédö
Nekem is "csak" berepedt. Épphogy csak szivárgott.Elküldtem szerelőkhöz és ott elcseszték az egésszet, mert megégették az anyagot és ettől még jobban elgyengült. Ráhúztak egy réteg gittet és lefestették. Persze, hogy az első fekvetölcs után már beis tört egy darab (kb.1cm-es lyuk lett rajta).
Most elvittem egy normális szerelőhöz, de ő azt mondta, hogy nem lehet hegeszteni mert túl magnéziumos ...
Újra meg nincs pénzem.
Ekkora lyukat pedig nem tudok beragasztani.
Én szerintem ha csak be van repedve akkor érdemesbb ragasztani.
Még elgondolkozom rajta hogy meg-e vegyem. Ha nem találok jobbat akkor marad ez a megoldás.
Köszi még1* !
A dekni nem az enyém!Meg lehet hegeszteni de utána mindenféleképpen kell rárakni deknivédöt!Mert a hegesztést újból betudod ütni ha elesel!úgy mind én
szia
bocsi hogy nem írtam de már kész van hála Istenek
sikerült lelégteleníteni szépen
csak még mindíg nem fog úgy ahogy kéne szerintem a fékbetétel van baj lehet bevan üvegesedve....
Köszi szépen!
Szia!

Árat még nem tudok. Ugyanaz a cég árulja, mint amelyik a műszerfalat. Várom az árakat tőlük. Ha megvan fölrakom ide is.
Szia levi az univerzális feszbaályzó mennyibe kerül és milyen oldalon lehet megtekinteni?
Még nem tudom lehet -e faragni az árból. És ha igen, akkor mennyit.
Levél már ment a gyártónak. Az USA -ban készül. Azok elég macerásak szoktak lenni minta vásárláskor. Távolkeleti gyártók jobban szeretnek mintákat küldözgetni. De majd meglátjuk mi lesz belőle.

Egyébként érdekes cuccaik vannak még.
- Xenon égős fejidom
-16 Oz. -vel könnyített lendkerék
- kormány kapcsolók
- kormány
- univerzális fesz szabályozó
- oldal támasz ( DRZ - hez asszem nincs, pedig gyártanak direkt supermoto -hoz is )

Az ár valahogy így fog alakulni :

((( vételár USD * USD árfolyam ) * VÁM kb. 10% ) * ÁFA 20% ) + szállítás

Ha jött válasz tőlük, közzéteszem.
Én már találkoztam ilyennel drz-n.
A tulaj teljesen meg volt vele elégedve.
Engem is érdekel.
Szerintem a fekbetet mereteben az E es az S kozott nincs kulonbseg csak a surlodo reteg osszeteteleben. Az S puhabb mint az E szerintem, azaz hamarabb elkopik.
Ugy nez ki, az egesz csomagot elvinnek egybe. Ha nem akkor szolok mennyi lenne a betet.
Mennyit tudsz belőle faragni?
A múltkori technika itt is bejönne.....?

Helles a tutik megmondója.
Itt a fórumon vettem 12 ropi volt.
Én endúrozok, arra van egy fekete ülésem, ez meg a bálba járós.