Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Láttam a mostani témát az olajcsere dolgot én 300 km-enként cserélek olaj+olajszűrőt nekem nem mondta senki nem ajánlották ill azt hogy évente 1 szer hisz ezért vettem DR-Z-t nekem megszokás már.
üdv Dave.
Hali!
A hátsót 1500Ft-ért a vateráról még tavaly, az elsőt ma kaptam borsatyától 6000e-ért.
hát valamit akkor nagyon benézett ... a ktmekbe nincs 10üzemóránként olajcsere :D max a tűhegyes crossokba.
Nekem ezt mondta a Full-Gas szerelője az "E" verzióról: 10 üzemóránként: olajcsere, 60 üzemóránként: dugócsere. Én is melóba járok vele + néha hétvégi ökörködés. 2000 kilóméterenként cserélem az olajat, és semmi baja
csá
megkérdezhetem hol és menyiért veted ezeket a gumikat?
igen kaptunk mindketöhöz de csak az egyik magyarnyelvű.
DRZ-74, Nektek 2 dr-ztek van. Mindkettőhöz kaptatok szervízkönyvet? Egyik nem eladó?
Mindenki maga dönti el mit csinál a motorjával. Én maradok 1500-nál, ennyit megér.
Szasztok!

Nos, kiszámoltam: a 60 üzemóra (gyári előírás) az én használatomban kb 4 hónap ~ 3600 kilométer. Megjegyzem az üzemóra kifejezést versenykörülmények esetére használják. Gyanítom a munkába járás nem ennek minősül. Ehhez képest szerintem kicsit túl óvatos az 1500 km-es olajcsere.
Az előző gazdi amúgy 2 havonta cserélte, igaz nem tudom hogyan használta, viszont 15 éve motorszerelő. Hallottam olyanról is aki szintén munkába jár vele (kb kétzser olyan messziről mint én), és ő cseréli havonta, de csak azért mert igen kedvezményes áron jut az olajhoz... Jó, ezek alapján én belövöm magamnak a 2-3000 közötti cserét.
Más: milyen gyakran ellenőriztek szelephézagot? És mennyi kell legyen? (hideg/meleg?) És valaki gyorsan elmondaná a menetét? (jelölések hol vannak és hogy kell álljanak?) Csináltam már ilyet ezerszer, csak Zsigulin, nem drz-n... :)
kösz a válaszokat!
Ebből lesz vmi
helló
a fém fékcsővet menyibe adod ?
vagy ha msn-en fennt vagy akkor jó lenne ha felvennél !
kiszeher@hotmail.com

köszi
Hali!
Tegnap ahogy elküldtem már volt,most ültem megint géphez.Elküldtem a címem,tégy belátásod szerint! És köszi mégegypárszor!
Sziasztok!Valakinek nincs 1 eladó 125ös rme?ha lehet 2003 fölött
Szia!
Holnap reggel írok majd, ma nem működik semmi nálam!
üdv!
Árakat tudnál írni?
Esetleg nincs egy olyan kis fekete műanyag dugód, ami a tükör tartószárba megy bele, ahol az anya van? Sikerült elvesztenem egy jól sikerült ugratás után.
De ha esetleg bárkinek van egy ilyen kütyü elfekvőben, akkor utánvéttel vevő vagyok rá.
menyi a a szellep hézag csak nem tudom hogy hidegen vagy mellegen csak össze áll
te vagy a király , . valameik nap megyek sarazhoz szelepet állitani valaki irta az hogy me
nincs az a pénz
igy igaz ,
baszki azt hitem eladtad akkor nem sokára motorozunk
Szerintem ne húzd tovább az olajcserét 1500-nál, eddigi vélemények szerint akkor érdemes ( én is így teszem )
kölcsönadtam unokatesómnak,javul de még kell egx kis idő 10napja tört el
képzeld a haverom szkander közbe eltörte fel karját komoly mi neked fáj még vagy edzed
te mi van a gépedel hova lett ?