Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézz körül a www.parilla.hu -n
Persze, hogy találkoztatok. Szemét sár fröcskölős Yamaha TT-s. Ő rakta össze utoljára a kereked.
3. v. 4. alkalomra sikerült is.....
A mai állás szerint még a jövőhétvége is kérdéses.
Nem volt még olyan éjszakám amit fájdalomcsillapító nélkül ÜLTEM volna végig.
Ferde ám az a picike kis "egyszeműd".
Mesélj inkább arról hogyan estél a fiad motorjával.
Na?
Nekem exem volt gyógytornász és oktatott, sajna hamar abbamaradt
Monnyuk én olyannal nem találkoztam...
Nane!Engem a gyógytornászbíztatott, de ezek után nem reménykedem...
Én kinyújtani ki tudom,de azért merev maradt.Tekeredni nem akar.Volt hogy azt a kezemet nyújtottam a visszajáróért és kipergett belőle a pénz,mert nem tudtam a tenyeremet felfelé fordítani És ez azóta (kb 12 év) sem sokat változott. Ja,meg görbe is maradt
Hát ja! Beakadt, a tricepszem eléggé odalett utána... De mikor kivették elkezdődött a fejlesztés, de sajna nem lesz a régi,a mai napig nem tudom rendesen kinyujtani
Hííjny,mintha csak a sajátomat látnám Csak nekem az egyik csont 2 helyen tört el Mikor ki akartad nyújtani a karod,a könyöködnél beakad a drót,mi?
Patesz talalkoztunk mar? Nagy baja lett a mocinak? Mikor en buktam enyem atveszelte siman... Birjak ezek, de lenyeg h a tulajnak nem lett baja
Még a motornak is ki kell heverni a bukást! Nálam hever a garázsban!
Kicsit ferde az új kormány de az új kipufogó majd feledteti ezt az aprócska hibát!
Klmszabi, hetvegen(szombaton) megprobalok atjutni tamasiba.... Ha sikerul megcsoroglek, mehetnenk par kort a tamasi palyan Persze, ha kiheverted a bukast!
jó,igaz!csak én téténynek hívom,anyám,apám onnan van!egy utcából!
Bakker azt hittem nagytétény.
ez az!22ker az nem tétény?ne mindegy,jó szaki és nem dolgozik drágán
Ja én ezt találtam!
téténybe van,nagyon rendes!szeret beszélgetni
Megtaláltam köszi!
Hol található a műhelye?
én tudok!koch feri!
elírtad? vagy télleg háromSZÁZ?
én ;) a KTM az egyik leginyésebb versenyenduro , ahoz képest a DRZ-E nagyon igénytelen ,de szerintem a szervízkönyvébe is 20-25óra lehet.
Hali!
Tud valaki Bp.-en egy jó küllős mesterembert?
Ki beszél itt KTM-ről ?