Nézd szinte csak hétvégi használatra nem túl okos (szerintem )
milliós motort tárolni a garázsba ! főleg nem hitelezek semmit .
az enyém elég komolyan rendbe van téve, max ha cserélném, négy kilót tennék rá. DE köszi, hogy kerested a megoldást
ha 0% elviszed részletre és a dr edet beszámitjuk és rádobunk 150et ? csak azért kérdem mert épitkezés miat kéne faternak is a pénz de nekem meg jo lenne a 350es:D
Tény és vala, hogy ilyen olajfogyasztásnál már a körülötted lévő levegő meghaladná a légszennyezettségi határértéket
Csak nyugi. Beáll az. Mármint nem a motorja......
Nem! A leírtak szerint ellenőriztem indulás előtt. Persze utána kellett tölteni, pedig nálam ez nem nagyon volt jellemző eddig. Mind1, lenyugodtam, feltöltöttem. Mikor hazaértem megnéztem és lejjebb van a szint... Nem értem... Az számíthat, hogy 10w40 helyett 15w50 van? ugyanaz a márka
Valaki tudna Nekem szolgálni valami adattal arról, hogy mennyi az az olajfogyasztás drz-e-nél ami még normálisnak mondható? A nívón 300km alatt fél cm ment le...
Szerintetek az természetes,hogy az S-s drzém hamar felpörög minden fokozatban,leszabájoz valami?15/46lánckerékszett az nem is durva szerintem!várom a válaszokat
Heló!
Tudna nekem valaki véleményt mondani a
REPSOL MOTO RACING 4T 10W 50 -es olajról?
Ilyet rakott bele az előző tulaj, de már rá kell töltenem, mert a mérőt sem éri el a szint!
milliós motort tárolni a garázsba ! főleg nem hitelezek semmit .
az enyém elég komolyan rendbe van téve, max ha cserélném, négy kilót tennék rá. DE köszi, hogy kerested a megoldást