De szerintetek szét lehet valahogy szedni,és akkor vhogy kicserélni a kiégett ledeket? De el nem hiszem, hogy pont a rendszámvilágítás 3ledje kiég ennyi üzemóra után az 5ből! Mert ha simám a piros ledekből ég ki az fel se tűnik senkinek,de így....pont műszaki előtt!szerintetek elvigyem 2 működő leddel,mert végülis világitanak azok...?vagy inkább addig szereljem vissza a gyárit?
Csá!
Nekem dettó,csak már nem világít.Én visszaküldtem,és azt mondták ,hogy semmi baja tökéletesen működik.Cserében kaptam 1 bekötési leirást,és háromszor fizettem a postaköltséget!Azóta is szar.
Sziasztok! Kb. fél éve vettem az Universalmotortól Racetech hátsó sárvédő toldatot!Tnap vettem észre hogy az 5 rendszámmegvilágító ledből 3 csak villog.2 perc után meg már ki is aludtak, ugyhogy csak 2 led ég! Néztem, hogy szét lehet-e szedni, de nem nagyon szerintem! Mit lehetne csinálni szerintetek?
Nyitott Termignoni, carbon.
Remélem szépen fog muzsikálni.
Gondolkodtam, mit és mennyiért vegyek, de az én vezetési (esési) stílusomhoz nem illik az új dob.
Ezért vettem egy használtat, de karcmenteset. 20 ropi.
A hülyének is megéri, hát még nekem.
hali srácok! sajnos megadta magát a dr-z-m... a lendkeréknél piros színű gumi darabok vannak... elképzelhető h szimering lehet? jah meg a másik a lendkereket h a fenébe bírom leszedni?
Nekem dettó,csak már nem világít.Én visszaküldtem,és azt mondták ,hogy semmi baja tökéletesen működik.Cserében kaptam 1 bekötési leirást,és háromszor fizettem a postaköltséget!Azóta is szar.
Én is rendeltem már Tőle több mindent. Szerintem korrekt.
Most egy teljes idom szettet küld. Már várom. Megszépül a paripa.
Megérdemli.
Remélem szépen fog muzsikálni.
Gondolkodtam, mit és mennyiért vegyek, de az én vezetési (esési) stílusomhoz nem illik az új dob.
Ezért vettem egy használtat, de karcmenteset. 20 ropi.
A hülyének is megéri, hát még nekem.
hát fájdalmas ez a sportdobszerzés egyépként milyen dob?