Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mizsi: elfér a 160-as guma hátul, a 165-ösnek már beleharap a lánc a szélébe.
Ok!
Ha teljesen elkészül.
Nem tudjátok létezik-e olyan váz védő műanyag drz-hez, ami ott a lábtartók felett védi a vázat a csizmától?Sok endurón és crosson láttam már olyat!
De szerintetek szét lehet valahogy szedni,és akkor vhogy kicserélni a kiégett ledeket? De el nem hiszem, hogy pont a rendszámvilágítás 3ledje kiég ennyi üzemóra után az 5ből! Mert ha simám a piros ledekből ég ki az fel se tűnik senkinek,de így....pont műszaki előtt!szerintetek elvigyem 2 működő leddel,mert végülis világitanak azok...?vagy inkább addig szereljem vissza a gyárit?
Boccs, de részemről lehet, h lefújva. Elvileg a 7en megjön az első gumi is...
Böcsi mennyibe volt neked ez az eloxált finster cső?
Nekem vasárnap frankó!
Csá!
Nekem dettó,csak már nem világít.Én visszaküldtem,és azt mondták ,hogy semmi baja tökéletesen működik.Cserében kaptam 1 bekötési leirást,és háromszor fizettem a postaköltséget!Azóta is szar.
Dobsz fel róla képet?
Új hátsógumit. Michelin ac10. A mitas amit felraktam jó, de nem nekem való. Letört pár bütyök, uh elpasszolom, ha valaki egyáltalán megveszi
Sziasztok! Kb. fél éve vettem az Universalmotortól Racetech hátsó sárvédő toldatot!Tnap vettem észre hogy az 5 rendszámmegvilágító ledből 3 csak villog.2 perc után meg már ki is aludtak, ugyhogy csak 2 led ég! Néztem, hogy szét lehet-e szedni, de nem nagyon szerintem! Mit lehetne csinálni szerintetek?
Mit veszel?
Én is rendeltem már Tőle több mindent. Szerintem korrekt.
Most egy teljes idom szettet küld. Már várom. Megszépül a paripa.
Megérdemli.
Nyitott Termignoni, carbon.
Remélem szépen fog muzsikálni.
Gondolkodtam, mit és mennyiért vegyek, de az én vezetési (esési) stílusomhoz nem illik az új dob.
Ezért vettem egy használtat, de karcmenteset. 20 ropi.
A hülyének is megéri, hát még nekem.
Köszönöm szépen!
Én mail-ben. enduroshop@gmail.com száma: pannon öt4öt 35negyvenhat
E-mailban vagy telefonon beszéltél vele? Megadod az elérhetőséget? Köszi
Emberek! Az 5colos felni,160as gumival elfér hátul a drz-ben?
Én pár hete. Nekem korrektnek tűnt. Csak kérdeztem egy árat, de két nap múlva már a kezemben volt a termék
Rendelt mostanában valaki Bakonymotortól? Létezik még?
ej-ej JOBULÁST
hát fájdalmas ez a sportdobszerzés egyépként milyen dob?
hali srácok! sajnos megadta magát a dr-z-m... a lendkeréknél piros színű gumi darabok vannak... elképzelhető h szimering lehet? jah meg a másik a lendkereket h a fenébe bírom leszedni?
Végén. Na
Csak 7vévén.
Hi! Neked mikor lenne jó?Holnap?