császtok
emlékeztek még arra a témára hogy a blokknak az oldalán van ilyen izé ilyen környezetvédelmi cucc
nah nekem sincs rajta.....
remélem nem lesz semmi baja
annyi változás hogy ha játszok a gázzal akkor durrog kicsiket
Sziasztok!Talán hallottátok,hogy április 24én egy fiatal 21 éves fiú meghalt motorbalesetben pinnyénél Győrvári Dániel! A temetésén több mint 250 motoros kísérte el utolsó utjára! Köszönjük a jelenlétet minen motorosnak!
Most elkészült róla egy emlékvideó kérlek nézzétek meg,a társatok volt...
Sziasztok! 91-es 600-as suzuki dr be keresek dugattyút csapszeggel és gyűrűkkel! Henger szett is érdekel de jobb lenne külön csak a dugó... Előre is köszi!
17-ért hátsó? Keményen át lettél b...va.
nagyvas pont hu-n a JT lánckerék előre 3500, hátra 5500Ft. Jobbat keresve sem találhatnál. Nekem az van rajta + D.I.D. lánc x gyűrűs. A gyári láncszett 14.000 km-t bírt ki. A díájdí szett már 13.000 km-t futott, és még semmit sem nyúlt a lánc, és a lánckerekek sem koptak. Persze rendesen ápolva is van mindig.
Rendben. A nagyot 17 korul vettem , erdekes hogy mar 6 korul is van. Akkor at lettem verve, vagy hatert utangyartott van. . Hivj ezen a szamon 30 3718580.
Hali!
Én úgy tudom, hogy balra van normál állapotban nyitva, lefelé teljes atfolyást enged, jobbra tartalék. Azért nincs rajta teljes elzáró mert membrános és a vákum működteti.
Ebből, ezen keresztül, ez lett:
Tegnap beszéltem a Király Lacival és megígérte, hogy megkapjuk a vágatlan anyagot is.
emlékeztek még arra a témára hogy a blokknak az oldalán van ilyen izé ilyen környezetvédelmi cucc
nah nekem sincs rajta.....
remélem nem lesz semmi baja
annyi változás hogy ha játszok a gázzal akkor durrog kicsiket
Most elkészült róla egy emlékvideó kérlek nézzétek meg,a társatok volt...
http://www.youtube.com/watch?v...
Mert ő ilyen volt...
addig nézegezsd a motorshow1.hu-t fel van rakva a DRZ kupa összefoglalója a 2. oldalon találod (mások is megnézhetik! )
nagyvas pont hu-n a JT lánckerék előre 3500, hátra 5500Ft. Jobbat keresve sem találhatnál. Nekem az van rajta + D.I.D. lánc x gyűrűs. A gyári láncszett 14.000 km-t bírt ki. A díájdí szett már 13.000 km-t futott, és még semmit sem nyúlt a lánc, és a lánckerekek sem koptak. Persze rendesen ápolva is van mindig.
Melyik a legjobb gumi az S tipusra ?
Használom köves murvás terepen is néha.
Kössz az infót !
Most legszívesebben vennék egy E-set is terepre...
első: kb 3e.
http://www.expressz.hu/auto/mo...
ez milyen?
Én úgy tudom, hogy balra van normál állapotban nyitva, lefelé teljes atfolyást enged, jobbra tartalék. Azért nincs rajta teljes elzáró mert membrános és a vákum működteti.