Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel nekem nem E-van, így csak véleményt tudok írni, nem tényeket, vagy tapasztalatot.
Az biztos, hogy én nem mennék többet 3ezer km-nél vele...
alakul,most is le van szedve a gipsz
mi a stajz kezed ?
hello!nem hívtál!küldj egy postacímet és holnap feladom, csütörtökön már nálad lehet.
Oké, te mennyit mondasz, Animation?
Üdv.
Milyen akksit érdemes venni drz-s-be? Hol van jó áron?
szia,nekem 4,5" felnin volt 165ös gumma és nem ért bele a lánc
én 1500km után cserélem,szűrőt mindent.
és még
De semmi buzulás!
kosaatt@freemail.hu ezen keress
nekem van 15-ös 2000 km-t futott. odaadom ajándékba
Sziasztok!
Valakinek nincs egy fölösleges első lánckereke 15-ös?Használt is jó.Meg lehet hogy kellene még jobb oldalra:dekli,hűtő,fekete sm-hez légterelő a tankhoz.
Valakinek valami
Köszi
szervizkönyv szerint 60 üh, mi terepen használjuk 35-40 üh-ként cserélem ugyanezt az olajat használjuk.
Az első 2 csavar az egész lámpatestet fogja hozzá a sárvédőtoldathoz!ha már szét lehetne vhogy szedni,megoldanám...
Sztem nyugodtan elviheted így is. Tudtommal nincs megszabva, hogy mekkora fényerősséggel kell megvilágítani.
Amúgy meg az első két csavart leveszed, ami a búrát fogja, akkor nem férsz hozzá?
Nem nagy kunszt az elektronikai része...
A 6e azért egy kicsit necces egy E-nek...
Gabesz! Engem érdekelne a motor. Tudnál esetleg egy emailt dobni, ahol leírod a részleteket?
Sziasztok!

Megválnék ettől:

http://www.hasznaltauto.hu/2944643_suzuki_drz_2005

Az ár alkuképes, akár 20 is lehet, vagy 1 kocka Carlsberg!
Az a lényeg, hogy hamar elvigye valaki.
Motul 300v-t ajánlom! ha nem vered neki akkor sztem elég a 6000-km-t cserélni de ha sürübben cseréled az a legjobb!
Szasztok!

E típuson milyen gyakran ajánlott olajat cserélni? (gyári előírás és személyes vélemény is érdekel...) Amúgy utcán használom, munkába járásra többnyire, szóval viszonylag kímélő üzemmód... Amit használok olaj: Motorex crosspower
Nos?
Kösz a válaszokat!
Ha jól emlékszem olyan 50-e. pénz.
Egyébként a legutolsó csapatás alkalmával elhagytam a kihajtás kis fogaskerekét tartó csavart. Nem tudja valaki mik annak a paraméterei?
Nem saját tapasztalatból, én endurozok. Egyik drz-s haver supermotozik a sajátjával. A bolti 160-as neccesen befér, de a 165-ös slicknek rojtos a széle. Sok múlik azon, hogy mennyire van szétmenve a láncod. Ha nagy a kilengése oldalra akkor a 160-ast is megkóstolja.
Ezt tapasztalatból írod?