Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Be kell menni a főkapun De a pályanapok árából ítélve nem hinném, h olcsó lenne.

Cross pályákkal kapcsolatban itt van egy nagyon jó oldal:
http://sites.google.com/site/m...
hogy lehet bejutni ?
ma voltam mellette a sóderosba,meg a kilátónál, de a ringen belül még nem
Kész a DOKI!
Külön köszönet érte Animation cimbáromnak és Mityának!
Szerintem gutikás lett!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Szasztok!
Állítólag jövő hétvégén lesz kakucson sm verseny. Jön valaki?
íme amit ígértem
pár kép
Szia Tomi és Máté! Naneee Köszi hogy te is eljöttél. Örömmel látom hogy épségben hazaértetek. Köszi hogy eljöttetek jót gépeltünk. Legközelebb go-kart ring is lesz. Remélem. Ja és igen. a Bárányok NEM hallgatnak Bari 4ever Jó volt.-... Ennyi
köszi szépen!
Az alsó a légszűrőházra megy, a másik pedig a pair szelepre (ha jól írom).
Akinek SM-je van tudna segíteni, ha megnézi, hogy hová kellene csatlakozni. Az alsó sztem a vákuumé
Így könnyű hogy a lényeget elkerülhették ...
Hali Tomi igen a bárányok éljenek! Kurva jóó kis hétvége volt ez a DRZ- kupa is király volt a fórumtagok és szépen helyt álltak
Gratula DRZ-74 fórumtagnak is a díjért !

Nanee, drz400sadam, Animation végre gurultunk egy jót és még fogunk is a köv állomás Földvár lessz!
Szia!Hát elsősorban mindig leszívta az aksit ami el is romlott ezáltal vetten egy új aksit 17 ért betettem megmértem mennyi az aksi aztán beindított motornál mennyi és nem növekedett a szám forudulaton sem nem tudtuk a generátor rossz vagy a fesszabályzó ezért széthúztuk a csatikat a fesz.szabályzónál és mértünk a generátorra ami elég nagy értéket ad elvileg ilyen 29 körül és így a generátor töltött és eggyértelmű hogy a feszszabályzó a rossz de házilag úgy nézkimeg tudjuk javítani csak nehéz szétbombázni
drz400sadam + naneee + apriliamate köszi mindent, egy élmény volt...
És éljenek a bárányok...
Halihó! Az SM-hez is tudsz gyári adatokat?
Hali!

Ma nem hiszem, hogy belefér, mert most értem haza "Majsáról", meg indulok mindjárt rokonlátogatásra. Viszont ha du. Tamási fele jársz, akkor hívj! Számom: 06308301660
Április 19 Kaloring Pályanap!
Gyertek minél többen és még házi versenyt is csinálhatunk.
Van cross pálya (nem fizetős) is ha valaki nem supermotózni akar.
A beugró 1500-2000ft körül lessz és egész nap lehet kenni.
üdv.BoB.
Bent a Hring területén.
Én is töltöm fel a képeket a kupáról csak lassú a net, de délután már
szemezgethettek velük
kellemes ünnepeket széles útat, poros pályát ,
kosatt ha mindenigaz az alsó a tankból jövő benzincsőhöz csatlakozik
a felsőt így nem látom rendesen csinálj egy képet a másik oldalról
Kellemes Húsvétot mindenkinek!
üdv.BoB.
Ja, utólag én is ezen morfondíroztam, csak sajna amikor megvettem nem néztem meg. (Mert kb 1,5 hónapja van nálam) Amúgy már a Prox is csinál korongot, és kemény 400(!) Ft-ba kerül... A szívószelepnek meg 4000Ft darabja. Úgyhogy hál' isten occsón megúsztam... A Jóisten mentsen meg mindenkit a kókányoló exmotortulajdonosoktól!