Majsán a termál fürdőnél van camping,szerintem ott tudsz sátorozni. A nevezési díj van nem egy jelentös összeg szokot lenni (tavaj 3000 volt ). Nevezés 8-9-ig van.
DRZ-74 vagy valaki majsa környékéről
lehet sátorozni majsa környékén valahol ill. biztonságos-e
mer lehet hogy már lemegyek péntek este mert egy pöppet messze van tőlem illetve nevezési díj van-e a futamon
válaszotokat köszönöm!
Vennék egy Drz-t de előtte még tudásra szomjazom, kérdeznék:
Hogy is van ez a DRZ - E műszaki, konkrétan most az irányjelzőn akadt meg a szemem. Ugyebár nincs rajta?!
Akkor ez,hogy működik a valóságban kezem-jobbra, kezem-balra?
Ill. még 1 mennyibe fáj mostans egy vizsga úgy kompletten?
És a nagy kérdés E vagy S ?
Hali
Próbáld meg az olajcserét először ahogy leírták, szétkopni csak a siklócsapágy tud ami benne van, de egy olaj cserét megér amúgy is bizonyos időközönként cserélni kell.
Hali!
Megtudná nekem mondani valaki, hogy mennyi a megengedett
olajfogyasztása egy drz 400e- nek.
Szervízkönyvben szerepel ilyesmi?
Egyébként eddíg a castrol act-evo 10w40 fél szintit használtam.
Ha ilyen egyszerű lenne nem kértem volna itt olyannak a segítségét aki csinált már ilyet!1: ha most nincs benne elég olaj honnan tudjam mennyi kell bele?!
2:ha valami kis szelep ment szét benne azt sem tom meg
stb....!Sorolhatnám még!Azt hittem h van itt valaki aki csinált már ilyet h mi kophat ki és h lehet megnézni mennyi kell bele!
ott volt,tuti,tetszett is neki.De azt mondta válság van bla bla,mindegy.Nem is nagyon akarom eladni,tök fasza!majd eladom összel ennyiért vagy olcsóbban
lehet sátorozni majsa környékén valahol ill. biztonságos-e
mer lehet hogy már lemegyek péntek este mert egy pöppet messze van tőlem illetve nevezési díj van-e a futamon
válaszotokat köszönöm!
Írtam neked lábtartó kapcsán egy levelet az adatlapodon megadott címre, megkaptad?
Vennék egy Drz-t de előtte még tudásra szomjazom, kérdeznék:
Hogy is van ez a DRZ - E műszaki, konkrétan most az irányjelzőn akadt meg a szemem. Ugyebár nincs rajta?!
Akkor ez,hogy működik a valóságban kezem-jobbra, kezem-balra?
Ill. még 1 mennyibe fáj mostans egy vizsga úgy kompletten?
És a nagy kérdés E vagy S ?
Köszi a választ
Próbáld meg az olajcserét először ahogy leírták, szétkopni csak a siklócsapágy tud ami benne van, de egy olaj cserét megér amúgy is bizonyos időközönként cserélni kell.
Azért eszi szerintem, mert húzom neki
Bundesszal mi van?nem jártok mocizni?
Megtudná nekem mondani valaki, hogy mennyi a megengedett
olajfogyasztása egy drz 400e- nek.
Szervízkönyvben szerepel ilyesmi?
Egyébként eddíg a castrol act-evo 10w40 fél szintit használtam.
2:ha valami kis szelep ment szét benne azt sem tom meg
stb....!Sorolhatnám még!Azt hittem h van itt valaki aki csinált már ilyet h mi kophat ki és h lehet megnézni mennyi kell bele!
lehet nem lesz egy darabig,Kiskunmajsa szerintem ugrott neki .