szia!még decemberben a nagy hóban is nyomtuk Isaszeg környékén
most hétvégén találkoztunk a nagydarab drzés sráccal,veled is találkoztunk volna csak elnéztünk egy elágazást és lemaradtunk!majd értekezünk,meg van a számod!jó motorozást és sok sikert endurocrossba
Én eddig ha ilyen sátorozás volt mindig vagy a sátor mellett ébredtem,vagy az egyik haverom kicibzárolta a fejemet kívülre h ne horkoljak részegen,földön aludva szokásom a horkolás,meg volt h rákötötték a villanypásztort a sátor cipzárjára ilyenkor mindig motorokkal(simson) mentünk,nappal motorozás,este meg "buli"
régi szép idők...
10 percre állítottam be a telefonomat. Utána automatikusan hívja a mentőket és egy gépi hang közli velük, hogy egy motoros végkimerülés miatt segítségre szorul.
Szerdára szabadnapot adtam magamnak, és nyomom a köröket.
Nagyon várom a hétvégét.
Luyz felhívott, és azt kérdezte, hogy biztosan akarunk menni?
Szerencsére csak viccelt.
Jön két haver is Külföldi Túra Motorral.
Helló!Kösz megvagyok!Járunk motorozni,de eddig hideg volt gondoltam nem jössz ki errefelé de látom motorozgatsz Ntarcsán!Idén indulunk endurocrossba aztán arra készülgetünk!De majd mehetünk valamikor!
Egy dolgot ígérj meg: veretsz egy kört a gépemmel a pályán.
most hétvégén találkoztunk a nagydarab drzés sráccal,veled is találkoztunk volna csak elnéztünk egy elágazást és lemaradtunk!majd értekezünk,meg van a számod!jó motorozást és sok sikert endurocrossba
Ti úgy viszitek fel a motorokat, igaz? Én keréken megyek jobb hijján, de ha ti nem, akkor majd ott találkozunk...
Jönnél Te is majsára? Keréken megyek én is, velem tarthatnál!
régi szép idők...
kösz az infókat
Szerdára szabadnapot adtam magamnak, és nyomom a köröket.
Nagyon várom a hétvégét.
Luyz felhívott, és azt kérdezte, hogy biztosan akarunk menni?
Szerencsére csak viccelt.
Jön két haver is Külföldi Túra Motorral.
itt
tudod megnézni a majsai kempinget!
Most lesz is valami húsvéti izé,úgy hogy lesznek ott sokan,nem fogsz unatkozni
ja, 20-as elől hűátul
van egy tengelyem pluszba eladó akár de nemtom hátsó vagy első
megkeresem ha érdkel