Azon elvtársaimhoz fordulok akik a gépüket megajándékozták egy supermoto szettel!
320-as féktárcsát honnan szereztek be? Főleg a DRZ-agyra passzoló érdekelne. Emberi áron persze. 56.000-ért már én is találtam :)
Nem lett megbontva a blokk. Ez egy déerzééé, nem igényli a megbontást. Gyári minden, semmi beavatkozás nem történt. Azért váltottam motulra, mert többen is mondták, hogy ebből nem fog annyit enni, és eddig tényleg jó. Jah és egész máshogy jár a motor tőle, olyan, mintha jobb lenne, nem tom elmondani. Motul 5100 10w40
Szia Naneee!
Szombaton eljössz délelőtt bugacra és innen indulnánk? Mert az a baj hogy nem tudjuk pontosan hogy mikor érünk majsára mert nekünk be kellene fejeznünk a gépemet. Ha korán van főzünk neked kávét XD
Az egész le van húzva 3D fóliával és szeretném matricázni is csak várok egy cső gépre amiről leshetek!Nem akarom elkapkodni, mert ha erre rárakom akkor az már nem jön le külön ha nem tetszene...
Sziasztok!
Elkészült a motorom ami nemrég még be sem indult és gondoltam megmutatom Nektek!Akit érdekel milyen volt előtte az adatlapomon megnézheti!Nem sokat változott de azért mégis....(Negatív hosszászólást csak olyantól, akinek különb van!Köszi)
Meg volt. Azt teszteltük, hogy ki bírunk-e 1/2 órát, aktív tempóban (nem mertem azt írni, hogy versenytempó, mert az relatív ) Sikerült.
Szombaton, 9- körül szeretnénk érkezni.
Szasztok!
Én írtam pár napja hogy a váltóm hidegen nem a legjobb. Motorex crosspower olajat használok (kérdezte valaki).
Tegnap (meg ma is) viszont olyan történt, hogy indulni akartam, rátettem a gyújtást, gyulladtak a lámpák, nyomom a gombot de semmi. Megint semmi. De egy árva hang sem. Bepöcköltem kettesbe, toltam rajta egyet h megmozduljon a főtengely, erre az önindítóból jött az a hang, ami leállításnál szokott jönni, és ezt követően simán indult a vas, gombnyomásra. Valaki találkozott már ilyennel?
Mit szóltok a hátsó lámpámhoz? Nem fogjátok kitalálni miféle... Tegnap csináltam. Kétszálas izzó van benne... féklámpatelepítés első lépéseként. Most jön a kapcsoló...
Csá.
Szeretném megtudni lehet-e müszakiztatni az E szériát.
Ugyanis most készülök venni egyet csak le van járva róla és félek nehogy valami jogi szar miatt ne lehessen.
Ha tud valaki írja mér le léci mi az ára úgy összesen.
Van az E-n hátul világítás- féklámpa valamint irányjelzők?
Mi ez a 3D?
Kérlek elégítsd ki tudatlanságomat.
Köszönöm
Azon elvtársaimhoz fordulok akik a gépüket megajándékozták egy supermoto szettel!
320-as féktárcsát honnan szereztek be? Főleg a DRZ-agyra passzoló érdekelne. Emberi áron persze. 56.000-ért már én is találtam :)
Gyertek minél többen!
http://www.kaloring.hu/
üdv.
Teccik!
Én is Motult használok.
És igaz hogy ezt nem nyalja el.
Használtam Castrolt is de köze nincs hozzá.
üdv.
Mennyire folyik?
Ti is ilyet használtok?
Nem megy tőle tönkre a motor?
Nem drága?
Jó?
Szombaton eljössz délelőtt bugacra és innen indulnánk? Mert az a baj hogy nem tudjuk pontosan hogy mikor érünk majsára mert nekünk be kellene fejeznünk a gépemet. Ha korán van főzünk neked kávét XD
Matricát teszel rá?
Elkészült a motorom ami nemrég még be sem indult és gondoltam megmutatom Nektek!Akit érdekel milyen volt előtte az adatlapomon megnézheti!Nem sokat változott de azért mégis....(Negatív hosszászólást csak olyantól, akinek különb van!Köszi)
Szombaton, 9- körül szeretnénk érkezni.
Mi a helyzet? Tegnapi edzés meg volt, szombaton találkozunk,jöttök?
Szombaton egy csapatás?
Én írtam pár napja hogy a váltóm hidegen nem a legjobb. Motorex crosspower olajat használok (kérdezte valaki).
Tegnap (meg ma is) viszont olyan történt, hogy indulni akartam, rátettem a gyújtást, gyulladtak a lámpák, nyomom a gombot de semmi. Megint semmi. De egy árva hang sem. Bepöcköltem kettesbe, toltam rajta egyet h megmozduljon a főtengely, erre az önindítóból jött az a hang, ami leállításnál szokott jönni, és ezt követően simán indult a vas, gombnyomásra. Valaki találkozott már ilyennel?
Mit szóltok a hátsó lámpámhoz? Nem fogjátok kitalálni miféle... Tegnap csináltam. Kétszálas izzó van benne... féklámpatelepítés első lépéseként. Most jön a kapcsoló...
Szeretném megtudni lehet-e müszakiztatni az E szériát.
Ugyanis most készülök venni egyet csak le van járva róla és félek nehogy valami jogi szar miatt ne lehessen.
Ha tud valaki írja mér le léci mi az ára úgy összesen.
Van az E-n hátul világítás- féklámpa valamint irányjelzők?
Köszi
Üdv: Leendő márkatársatok.