Szia!
Igen Veszprémből hoztuk el tegnap, 1.05 m-ért árulták, de hitelkiváltással fizettük ki pesten, sajnos a szar árfolyam miatt drágábbért hoztuk el. (1.2 )
Köszi mindenkinek, rákérdeztem a szervizben, ott is ezt mondtak (nyilván ) jövő hét utáni héten viszem szervizbe, mert ugye használtan vettük és nem árt az olajcsere meg egy alapos átnézés, most 5473 km van benne, tegnap óta 130 km-t mentem vele, lehet mikor visezm mglesz a 6000 ha így folytatom. Azt mondták addig kibírja. Most motorozás után van benne egy kicsi.
Szia!
Ez a 3D fólia olyan,hogy nem kell festeni csak elviszed egy olyan csókához aki dolgozik ilyen fóliával és lehúza!(azért 3D fólia a neve mert "bármilyen" alakra rá tudják húzni!)Neten is lehet venni ilyen fóliát, 7év garancia van rá!Nem szedi ki a nap a színét,nem válik le róla meg ilyenek!Színekben is van elég nagy választék!Nekem full karc volt minden idom!Pénzem nem volt újakra!Felcsiszolták és ráhúzták ezt!Nem mondom hogy tökéletes de sztem egy 10-es ért nagyon cső volt!Tank,sárvédők,légterelők, és oldalsó idomok!20 ért festették volna át,de akkor még ott a veszély hogy megrepedezik a festék meg stb!ugyh igy van ez...
Köszi de nem szánok ennyit egy úszóágyasra. Nem ragaszkodom a vadonatújhoz sem. Ha minden kötél szakad legyártatok egy normált, de előtte kiváncsi vagyok az ötleteitekre, forrásaitokra, vagy szekrényben sorakozó készletre. :)
Lehet műszakiztatni,legegyszerűbb ha megkeresel egy embert egy megfelelő helyen,megfelelő időben,bizonyos összeget ajánlasz neki és máris sínen van az ügyed. 1ébként az enyém már bukott meg,mert nem volt a.: sebességmérő és méterszámláló
b.:távolsági fény viszajelzés
c.:lánctakaró burkolat
Egy alap mechanikus kapcsolóval féklámpa egy fékről,meg amiket írtam és nincs gáz errefelé.Index nem kell!Az tévhit
Sziasztok!
Nem tudtok valami olcsó helyet ahol be tudnék szerezni 7100-as olajból?Volt valaki aki hirdetett itt 3000 Ft körül csak levette a hirdetést.
Hali!
Az a tartályka tudomásom szerint a hűtő kiegyenlítő tartálya!
És annak nem kellene üresnek lennie,nézd meg a hűtőben h van-e víz!
Az olaj az a vázban van!
Ülés 2 csavar oldalt, majd kicsit hátrafele lehúzod az egész ülést.
Gyári SM nem fém fékcsővel jök ki, külön kiegészítőként lehet rátenni.
Motorozás? Képet várunk!
Sziasztok! Tegnap hoztuk le a DRZ-met
nem tudjátok, gyárilag az sm verzión fém fékcső van? mert ha nem, akkor gyorsan le kéne cserélnem... ja igen, és az ülést hogy kapom le?
Hello mindenki.
Sajna ma reggel lenyalódott az első féktárcsám felső része. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a teteje, mint egy gyűrű szépen elvált az aljától. A közepe kikopott...
Ki tudja, hogy hol, és mennyiért tudnék hozzájutni egy drz e400-hoz való első féktárcsához, valamint, hogy kell-e a fékbetéteket cserélni...
Köszönöm a választ előre is
Biztonságos motorozást kívánok
Igen Veszprémből hoztuk el tegnap, 1.05 m-ért árulták, de hitelkiváltással fizettük ki pesten, sajnos a szar árfolyam miatt drágábbért hoztuk el. (1.2 )