Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali

Mi is itthon vagyunk megvolt a nagy mosás is. Örületessen jó volt a mai nap,dagonyáztunk mint a kismalacok Ninden fórumozonak kösz a részvételt az SM-es csapatnak is hogy megtiszteltek benünket. Jhony 3. helyen ért célba. Tomosvari 2. hely gratula minden részvevönek a helytállasért.

Én ezt hozhattam haza! Egész uton igy ált a szám (még jó hogy van fülem)
200 km-t jóhogy vittük
kösz trobee a képeket
Ja jó volt Nuneee!
Máté üzeni hogy földváron pótoljuk . De azért kár hogy nem jöttél. Sok tíz liter pálinkáról maradtál le fejenként 14 liter
Az 5-ös rajtszámmal Én (Luyz) indultam, ha van rólam anyagod megköszönném ha elküldenéd. E-mail címem:lvarosi@freemail.hu
Előre is köszi!
Hahó mindenkinek
Laccc te talpon mentél? vagy vittétek a gépet?
Egyenlőre ennyi van.Később lesz még.Az 5 ki volt?
De király volt ma a kiruccanás! Köszönöm nektek sűSadam,Animation Apriliamate! Sajnálom hogy nem tudtam maradni ,de földváron bepótoljuk!
Én is hazaértem a röpke 200 km-es távról(majsa)
Trobee ha a 8-asról (rólam) van képed megköszönném
Üdv és csá
u.i. rohadt kemény volt a pálya legalábbis nekem
A rajtszámokat még tisztázzuk már,hogy a képeket kinek küldjem,ha összegyüjtöttem!
Köszönöm,hogy megtiszteltetek és rajthoz álltatok!Nagyon szépen helytálltatok!
Szia Mindenkinek.Most értem haza Kiskunmajsáról.A verseny nagyon jó volt, a pálya király, a társaság szintén mindent összegezve ez egy fergeteges nap volt!Mindenki bánhatja aki nem ért oda!
Fórumos társak jó volt veletek együtt motorozni várom a következőt!
Jó pihenést mindenkinek, Én meg bevágok egy nagy hideg sört (mert megérdemlem!)
Sziasztok!

ezvan!
Miből jöttél rá,hogy a fesz.szabályzó a rossz?
Nekem sincs töltésem,csak nem tudom,hogy zárlatos valamelyik tekercs,vagy a fesz szabályzó ment tönkre!
Tekercseket kivettem,nem látszik rajta semmi (pl, hogy leégett volna valamelyik!)
Köszönöm! A DRZ csak szép lehet!
kapcs rajzot nemtudok, de itt hátha találsz valamit ami segít

link
Valaki nem tud véletlenül feszültség szabályzót?
Hy! Ha tud valaki linket dr villamos kapcsolásrol tegye már fel. Elöre is köszi. (egy otthon ülö motoros)
Csatlakoznék előttem szólóhoz és kívánok mindenkinek kellemes ünnepeket! Majsán indulóknak pedig jó szórakozást és minél jobb helyezést. Hajrá Tolna megye ... meg persze hajrá mindenki
Köszönöm a segítséget és a tippet!

Trobee kollégát pedig húsvét után akkor telefonon zaklatnám ez ügyben, írt is látom :)

Mindenkinek kellemes húsvétot és sok szerencsét Majsán!
SZ: 0,10-0,20 K: 0,20-0,30
Sziasztok! Meg tudná vki írni h mennyi a gyári szelephézag érték E-s DRZ-n a szívó és a kipufogó szelepeknél? Meg ha hidegen, de csak hidegen nehezen indul, az betudható szelephézag problémának? Előre is köszi!
Üdv: Móka
Enyémen is volt már előtte.Az a biztos,osz nem kő tökőni
Miskolcon nincs 4e a kpm-nél asszem,máshol tízes körül egy vizsga
Akrapovicman szép a géped Grat hozzá.
hát meg nem akarom... Reggel szépen kipucolom azért... vagyis hogy ne legyen poros. Meg Animation hozza az új matricákat és újra nyomjuk az egész vasat korán reggel. Ha minden igaz.
Szerintem vasárnap Tomi még részegen fekszik majd valamelyik árokban XD Ha én elkezdem itatni...