Mi is itthon vagyunk megvolt a nagy mosás is. Örületessen jó volt a mai nap,dagonyáztunk mint a kismalacok Ninden fórumozonak kösz a részvételt az SM-es csapatnak is hogy megtiszteltek benünket. Jhony 3. helyen ért célba. Tomosvari 2. hely gratula minden részvevönek a helytállasért.
Én ezt hozhattam haza! Egész uton igy ált a szám (még jó hogy van fülem)
Én is hazaértem a röpke 200 km-es távról(majsa)
Trobee ha a 8-asról (rólam) van képed megköszönném
Üdv és csá
u.i. rohadt kemény volt a pálya legalábbis nekem
Szia Mindenkinek.Most értem haza Kiskunmajsáról.A verseny nagyon jó volt, a pálya király, a társaság szintén mindent összegezve ez egy fergeteges nap volt!Mindenki bánhatja aki nem ért oda!
Fórumos társak jó volt veletek együtt motorozni várom a következőt!
Jó pihenést mindenkinek, Én meg bevágok egy nagy hideg sört (mert megérdemlem!)
ezvan!
Miből jöttél rá,hogy a fesz.szabályzó a rossz?
Nekem sincs töltésem,csak nem tudom,hogy zárlatos valamelyik tekercs,vagy a fesz szabályzó ment tönkre!
Tekercseket kivettem,nem látszik rajta semmi (pl, hogy leégett volna valamelyik!)
Csatlakoznék előttem szólóhoz és kívánok mindenkinek kellemes ünnepeket! Majsán indulóknak pedig jó szórakozást és minél jobb helyezést. Hajrá Tolna megye ... meg persze hajrá mindenki
Sziasztok! Meg tudná vki írni h mennyi a gyári szelephézag érték E-s DRZ-n a szívó és a kipufogó szelepeknél? Meg ha hidegen, de csak hidegen nehezen indul, az betudható szelephézag problémának? Előre is köszi!
Üdv: Móka
hát meg nem akarom... Reggel szépen kipucolom azért... vagyis hogy ne legyen poros. Meg Animation hozza az új matricákat és újra nyomjuk az egész vasat korán reggel. Ha minden igaz.
Mi is itthon vagyunk megvolt a nagy mosás is. Örületessen jó volt a mai nap,dagonyáztunk mint a kismalacok Ninden fórumozonak kösz a részvételt az SM-es csapatnak is hogy megtiszteltek benünket. Jhony 3. helyen ért célba. Tomosvari 2. hely gratula minden részvevönek a helytállasért.
Én ezt hozhattam haza! Egész uton igy ált a szám (még jó hogy van fülem)